FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao igrač mi se uvijek sviđao, o drugim osobinama ne bih. Kolika bi ta bila dobra plata, realno ne zaslužuje više od 4000 maksimalno 5000 KM.
Ima i ovog što @skoro kaže, ali očekivati je da bude igrača koji će ići s jedne strane Miljacke na drugu.
Ima i ovog što @skoro kaže, ali očekivati je da bude igrača koji će ići s jedne strane Miljacke na drugu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma jest al' bivši kapiteni teško. I za Dulju je bila priča da je navijač Želje od djetinjstva, bio i članak iz novina dok je igrao za Olimpik, pa je u onoj rođendanskoj čestitki naveo gol na derbiju kao najdraži trenutak. Staniću su Manijaci posvetili parolu u zadnjem kolu, a sad čitam izjavu na s.c.sportu, kaže da Željo ostaje njegov tim zauvijek, tako da... dobar je igrač al' nema od tog ništa.hilmo je napisao/la:Kao igrač mi se uvijek sviđao, o drugim osobinama ne bih. Kolika bi ta bila dobra plata, realno ne zaslužuje više od 4000 maksimalno 5000 KM.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da razjasnimo nesto. Kad su BP ulazili u klub, bila je jedna tacka u clanu koja je glasila da igrac koji je igrao za anamo one, ne moze igrati za Sarajevo. Mislim da je to jos na snazi.ThrillerHz je napisao/la:Svakako je nasa skola, a i dobro bi nam dosao na beku/kriluhilmo je napisao/la:Ja bih zaganjao ovog Stanića.![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hmm Adi Adilović je branio za Želju. Nije skupio nešto nastupa al' je debitov'o za A tim, onda ni on ne bi smio bit u klubu.Laznjak je napisao/la:Da razjasnimo nesto. Kad su BP ulazili u klub, bila je jedna tacka u clanu koja je glasila da igrac koji je igrao za anamo one, ne moze igrati za Sarajevo. Mislim da je to jos na snazi.ThrillerHz je napisao/la:Svakako je nasa skola, a i dobro bi nam dosao na beku/krilu [emoji106] [emoji106]hilmo je napisao/la:Ja bih zaganjao ovog Stanića.
Zar mislite da bi Stanic, inace momak koji vise vremena provodi sa njihovim navijacima nego sa saigracima iz ekipe ikad potpisao za nas, a kad bi se to desilo da bi se trudio i borio ko u njihovom dresuskoroalen je napisao/la:Ma jest al' bivši kapiteni teško. I za Dulju je bila priča da je navijač Želje od djetinjstva, bio i članak iz novina dok je igrao za Olimpik, pa je u onoj rođendanskoj čestitki naveo gol na derbiju kao najdraži trenutak. Staniću su Manijaci posvetili parolu u zadnjem kolu, a sad čitam izjavu na s.c.sportu, kaže da Željo ostaje njegov tim zauvijek, tako da... dobar je igrač al' nema od tog ništa.hilmo je napisao/la:Kao igrač mi se uvijek sviđao, o drugim osobinama ne bih. Kolika bi ta bila dobra plata, realno ne zaslužuje više od 4000 maksimalno 5000 KM.
A u ostalom meni licno nikakav kvalitet, cak je nas hodzic puno bolji igrac
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
To si u pravu Skoro. Ali se sjecam da je o tome bilo rijec jos na ciglanama u udruzenju i u kino Bosna kad se glasalo. Sad sta je bilo dalje ne znam. Vjerovatno se radilo o direktnom prelasku.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Direktno moguće. Mada bih i bez tog prijedloga volio vidjet mudonju da na ovom vaktu direktno promijeni boju dresa. Zaobilaznim putem je loše a kamoli direktno.Laznjak je napisao/la:To si u pravu Skoro. Ali se sjecam da je o tome bilo rijec jos na ciglanama u udruzenju i u kino Bosna kad se glasalo. Sad sta je bilo dalje ne znam. Vjerovatno se radilo o direktnom prelasku.
NIKAD!!!hilmo je napisao/la:Ja bih zaganjao ovog Stanića.
Bekić će odigrati sve utakmice do kraja bez ozljeda, žutih kartona i na zavidnom nivou?? konkurenti za titulu imaju po 2-3 izbora na toj poziciji...ako već ne možeš dovesti boljeg onda nemoj nas bar oslabljivati...to bi bio neki minimum...junior nije zamjena koja može upasti tu , + što igrač koji igra na toj poziciji je mrtav kad nema konkurenciju...BordoSarajevo je napisao/la:Odlazak Ivetića neće oslabiti ekipu, svejedno mi je otišao ili ne, nije kvalitet za nas, a da je korektan igrač - jest.DenchiNL je napisao/la:ne znam zašto oslabljujemo tim dok drugi pojačavaju...BordoSarajevo je napisao/la:Ahmetović ostaje i potpisuje novi ugovor dok Ivetić ide u Borac skoro pa sigurno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma odlazak Ivetića bi morao značit dolazak lijevog beka. Nije Husref lud da u LZP ide samo sa Bekićem koji ne može tri dobre tekme uvezat. Il ćemo razvit neki 3-4-3 sistem, još neviđen u ovoj ligi. 
pa 5milja on traži netto konama oni kao šokirani jbghilmo je napisao/la:Kao igrač mi se uvijek sviđao, o drugim osobinama ne bih. Kolika bi ta bila dobra plata, realno ne zaslužuje više od 4000 maksimalno 5000 KM.
pa to mi i jest glupo, znači zašto praviti problem koji nemaš??? puštaš Pericu da ide da bi doveo drugog lijevog beka? a tim se možeš bavit na ljeto...skoroalen je napisao/la:Ma odlazak Ivetića bi morao značit dolazak lijevog beka. Nije Husref lud da u LZP ide samo sa Bekićem koji ne može tri dobre tekme uvezat. Il ćemo razvit neki 3-4-3 sistem, još neviđen u ovoj ligi.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 29 dec 2017, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daleko mu kuća bila.skoroalen je napisao/la:Direktno moguće. Mada bih i bez tog prijedloga volio vidjet mudonju da na ovom vaktu direktno promijeni boju dresa. Zaobilaznim putem je loše a kamoli direktno.Laznjak je napisao/la:To si u pravu Skoro. Ali se sjecam da je o tome bilo rijec jos na ciglanama u udruzenju i u kino Bosna kad se glasalo. Sad sta je bilo dalje ne znam. Vjerovatno se radilo o direktnom prelasku.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Joj ja bi ovog Ajnadzica udavio hebo sve lopovsko. Kad je bila kampanja obecavao kule i vile da ce stadion biti arena, a sad lafo daje pola miliona da se naprave klupe i reflektori. Pa hoce li iko poceti praviti terene u ovoj hebenoj drzavi. Utakmice se ne mogu od blata igrati u oktobru, a oni prave reflektore i semafone. Fuj gadite mi se majmuni majmunski... Nikad ovde nema napretka zapamtite sta sam vam rekao.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Iako se skoro nikad nismo uspjeli sloziti,ovaj put potpisujem ovo!Zip je napisao/la:NIKAD!!!hilmo je napisao/la:Ja bih zaganjao ovog Stanića.
![]()
![]()
Neka je Srđanu daleko kuća od Koševa i od svetog dresa! Žvaljo nit je neki igrac nit zasluzuje da nosi dres Sarajeva zbog milion stvari! **** gurbetsko!!!
Djelmic nije obukao bordo dres iz jednog razloga, tako da vjerujem nece ni Stanic, iz istog razloga.
Suvisno je o tome diskutovati, suplja prica.
Suvisno je o tome diskutovati, suplja prica.
1946
PRETPRODAJA KNJIGE "BORDO VREMEPLOV"
Poštovani,
autor sam jedinstvene monografije "Bordo vremeplov: Historija FK Sarajevo" koja na 492 stranice, uz preko 300 autentičnih fotografija, govori o kompletnoj historiji Fudbalskog kluba Sarajevo, od prvog dana osnivanja pa sve do kraja posljednje takmičarske sezone 2016/17.
Kao autor, te ujedno i izdavač ove monografije, obraćam vam se ovog puta sa ponudom da kupovinom knjige u pretprodaji učestvujete u realizaciji ovog velikog projekta, na kojem sam radio više od 10 godina. Ukoliko ste zainteresovani, knjigu možete naručiti već danas, a plaćanjem unaprijed direktno ćete pomoći da se pokriju troškovi potrebni za štampanje i izdavanje ove knjige. Akcija koju sam pokrenuo na FKSinfo forumu prije tri dana, itekako je urodila plodom, obzirom da je za kratak period naručeno više od stotinu knjiga. Planirani tiraž monografije je 500 primjeraka, a u zavisnosti od broja narudžbi, te pozitivnog odgovora potencijalnih sponzora i pokrovitelja ovog projekta, moguće je da isti bude i uvećan.
Narudžbu možete izvršiti putem privatne poruke, facebook profila, kao i telefona, a plaćanje bi se vršilo prema dogovoru.
Unaprijed hvala,
Semir Zilić
BORDO VREMEPLOV: Historija FK Sarajevo
Cijena: 100 KM
Telefon: +387 61 398 495 (GSM, SMS, Viber)
E-mail: [email protected]..

Poštovani,
autor sam jedinstvene monografije "Bordo vremeplov: Historija FK Sarajevo" koja na 492 stranice, uz preko 300 autentičnih fotografija, govori o kompletnoj historiji Fudbalskog kluba Sarajevo, od prvog dana osnivanja pa sve do kraja posljednje takmičarske sezone 2016/17.
Kao autor, te ujedno i izdavač ove monografije, obraćam vam se ovog puta sa ponudom da kupovinom knjige u pretprodaji učestvujete u realizaciji ovog velikog projekta, na kojem sam radio više od 10 godina. Ukoliko ste zainteresovani, knjigu možete naručiti već danas, a plaćanjem unaprijed direktno ćete pomoći da se pokriju troškovi potrebni za štampanje i izdavanje ove knjige. Akcija koju sam pokrenuo na FKSinfo forumu prije tri dana, itekako je urodila plodom, obzirom da je za kratak period naručeno više od stotinu knjiga. Planirani tiraž monografije je 500 primjeraka, a u zavisnosti od broja narudžbi, te pozitivnog odgovora potencijalnih sponzora i pokrovitelja ovog projekta, moguće je da isti bude i uvećan.
Narudžbu možete izvršiti putem privatne poruke, facebook profila, kao i telefona, a plaćanje bi se vršilo prema dogovoru.
Unaprijed hvala,
Semir Zilić

ThrillerHz je napisao/la:Svakako je nasa skola, a i dobro bi nam dosao na beku/kriluhilmo je napisao/la:Ja bih zaganjao ovog Stanića.![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Orton je napisao/la:PRETPRODAJA KNJIGE "BORDO VREMEPLOV"
Poštovani,
Unaprijed hvala,
Semir Zilić
Bravo Ortone, preduhitrio si me, valjda se i odavde odredjen broj predplati na knjigu i pomogne u njenom izdanju.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- sarajevo46
- Kontakt:
Hajde ljubitelji BORDO boje pomozite oko knjige. Fina brojka se skupila na infu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.