Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 21:27

Je l' onaj Eriksen ljevak ili dešnjak? Ja sam cijelu utakmicu mislio da je ljevak, sve je vukao lijevom pa i šutirao s distance a onda pred kraj izvodi korner desnom. :?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2012, 21:29

slika
a valjda ce se oporaviti valencia, to jos nije sigurno prava procjena ozljede :x :( , treba sacekati dok ne bude u manchesteru pa ce se znati vise ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 feb 2012, 21:30

Thunderstruck je napisao/la:Je l' onaj Eriksen ljevak ili dešnjak? Ja sam cijelu utakmicu mislio da je ljevak, sve je vukao lijevom pa i šutirao s distance a onda pred kraj izvodi korner desnom. :?
Svestran decko izgleda, moRe i lijevom i desnom. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 16 feb 2012, 21:33

Ove sezone nam se uvijek povredjuju igraci koji su u najboljoj formi, pih.

Sta bi Eriksen igrao kod nas, nisam siguran da bi se uklopio u 442 koji igramo?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 feb 2012, 21:36

VanTheMan je napisao/la:Ove sezone nam se uvijek povredjuju igraci koji su u najboljoj formi, pih.

Sta bi Eriksen igrao kod nas, nisam siguran da bi se uklopio u 442 koji igramo?
treba nam jos jedan kreativac uz kleverlija tesko da jedan igrac moze odigrat cijelu sezonu na DM opet imamo kerika andu pa i giggsa koji to moze jako dobro odigrat.

ko ce na kraju doc i hoce li iko vidjet cemo ja se samo nadam dolasku lijevog krila ostalo mi je manje vazno
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 16 feb 2012, 21:40

ako uzmemo u obzir da su se Young i Nani tek oporavili od ozljeda, malo im se može progledati kroz prste, ali su bili večeras stvarno preloši

Pogotovo Nani, kako on usporava igru to je grozno

Iskreno se nadam da će i Nanija i Younga prodati na kraju sezone, taman njih dvojica dali po 200 golova.

Chicharito je isto bio loš, al mislim da za njega ima mjesta, nešto na foru Solskjaera, kad ne ide drugačije, upast će njemu neki odbijanac.

Cleverley se isto dosta pogubio među Ajaxovim veznima, ali je mlad i dosta je ozlijeđen bio, pa vjerujem da će on biti bolji

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 16 feb 2012, 21:44

I dalje smo na 100% pobjeda kad igra Cleverley.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 21:46

Al' vi možete kenjati bezveze, večeras je bila odlična utakmica. Svi su se u drugom dijelu digli. Nani je asistirao, Young zabio. Šta treba više? 8-)

Valencia out for a month

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 feb 2012, 21:56

Thunderstruck je napisao/la:Al' vi možete kenjati bezveze, večeras je bila odlična utakmica. Svi su se u drugom dijelu digli. Nani je asistirao, Young zabio. Šta treba više? 8-)

Valencia out for a month
+ su bili out par sedmica kao i tesko gostovanje napaljeni ajax nije nimalo bezazlen iako je bio oslabljen neigranjem par igraca al sasvim su dobro izgledali
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 feb 2012, 21:58

VanTheMan je napisao/la:I dalje smo na 100% pobjeda kad igra Cleverley.
Mada Cleverley moze puno bolje nego sto je danas pokazao,ali prva mu je utakmica,moramo mu dati vremena!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 16 feb 2012, 23:01

Thunderstruck je napisao/la: Valencia out for a month
For a two . +1 dok se vrati u najbolje krilo šipa-formu .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 23:05

Sir Matt je napisao/la:
Ma ja se nadam da je sve ovo patka. Nekako mi prebrzo procijeniše povredu. Ne bi me čudilo da bude spreman za Norwich. :mrgreen:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 16 feb 2012, 23:12

valja sa gledati Younga i Nanija :x
e zato nam je potreban Gaitan ili igrač sličan njemu.Jer je pokazalo da nam je glavni igrač Valencia,pa moramo imati igrača poput njega koji će nositi utakmicu.Jedan je Valencia,jako teško je nadoknaditi nejgov izostanak.Hajde glavu gore možda se Young čudesno popravi pa počne igrati ko Valencia :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2012, 23:23

dakle ako valencia bude falio kako se pretpostavlja oko mjesec dana, propusta tekmu protiv spursa sigurno, koja je za 17 dana ako se ne varam i tu bi moglo da se osjeti njegovo neigranje :( , a ostale tekme koje igramo u tom periodu su protiv norwicha, wba i wolvesa i ova protiv ajaxa kuci, tako da i nije nesto raspored pretezak :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 feb 2012, 23:25

Thunderstruck je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:
Ma ja se nadam da je sve ovo patka. Nekako mi prebrzo procijeniše povredu. Ne bi me čudilo da bude spreman za Norwich. :mrgreen:
I za Nanija su govorili da će pauzirat puno duže nego što na kraju jest. Al' je i Cleverley pauzir'o duže od očekivanog, tako da ne znam šta očekivat. Uglavnom, rijetko se pogađalo baš na prvu. Slažem se sa @Thunderstruckom po pitanju boldiranog, svakako.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 feb 2012, 23:32

E sad protiv Ajaxa u Cetvrtak ovaj bi sastav volio vidjeti (ako budu svi živi i zdravi :D ) :
DDG (stavljati ga sto vise,da dobije samopouzdanja dok Lindegaarda nema)
Jones ( da se polako vrati u formu,veceras je bio solidan,ali vidi se da nije igrao neko vrijeme)
Evans (sve je bolji i bolji,samo nek tako nastavi)
Ferdinand (ne znam sta da kazem,dobar bio,osim onog starta na kraju prvog poluvremena)
Fabio (momak je na kraju prosle sezone igrao veoma dobro i zao mi je sto ovako malo dobiva priliku,veceras bio vise nego solidan i zasluzuje da igra i sljedecu utakmicu,a plus nek se Evra odmori,valja njemu ganjati Lennona ili ko god bude igrao za Spurse na toj strani)

Kao sto se da primjetiti odbranu i golmana bih ostavio kao i veceras.

Vezni Red :
Paul Pogba (mislim da dosta nas želi da vidi ovog mladog momka na sceni i ovo je idealna prilika za njega,imamo dobar rezultat,pa mislim da je vrijeme da ga Fergie baci u vatru,da vidimo sta zna)
Tom Cleverley (bio bi to itetako zanimljiv duo,Pogba i Tom,Tom je veceras bio solidan,imao par finih poteza,ali moze on to jos bolje,tek se oporavio od povrede i treba mu utakmica da se vrati)
Nani (veceras bio ispod prosjeka,pomalo sebican i previse komplikovao,ali imao je asistenciju kod pogotka i on se oporavio tek od povrede i nadam se da ce imati vise utakmica kao protiv Arsenala)
Young ( u prvom poluvremenu me nervira,u drugom sasvim pristojan,bolje bi mu bilo da iskoristi priliku dok nema Valencie)

Napad :
Wayne Rooney ( odigrao solidnu utakmicu,ali moze on to jos bolje)
Welbeck (Chicharito me nervirao,on je takav tip igraca,cesto u offsideu,nije aktivan u igri kao Welbeck,ali postiže neke kljucne golove,ali ipak bih volio da Welbeck zaigra u mecu sa Ajaxom,a Chicharito kao joker da udje zadnjih 20,25 minuta)

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 16 feb 2012, 23:39

joj danas kad je nekoliko puta Evans krenuo naprijed,mene žiganlo,presjeklo me :lol: :D jer je on poznat po kiksevima(bar prije bio).Mnogo je ovaj momak popravio igru ,što u odbrani što i u napadu.Često ima izlete ono da povuče loptu,nešto slično poput Lucia iz Intera.De Gea se jako popravio samo problem što su to udarci s distacne,jako daleko.Mislim da je nekako slab jedan na jedan odnosno ako zakaže odbrana(što se mora desiti nekad)bojim se u tom segmentu igre kako će regovati.Ključni problem je riješen,a to je psiha odnosn samopouzdanje.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 feb 2012, 23:41

Evans i De Gea sve bolji, mislim da se iz utakmice u utakmicu dižu. Šteta za Valenciu, taman se vratio i ušao u formu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 16 feb 2012, 23:46

SirAlexFerguson je napisao/la:Evans i De Gea sve bolji, mislim da se iz utakmice u utakmicu dižu. Šteta za Valenciu, taman se vratio i ušao u formu
Young će ga zamijeniti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 23:47

Evans jednostavno poludio, kao i Valencia. Valjda se neće i on povrijediti. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.