FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-s ... aju/263586
Pozitivna stvar je sto ce izgleda trener odluciti ko ce doci, odnosno treneri su u ovom slucaju skauti. Znaci mozemo ocekivati max 3 igraca, ali koja ce pomoci ekipi svojim kvalitetom a ne da se dovedu tek onako.
Na ss.ba pise da je otkazana utakmica zbog termina, nista vise ne znamo...nebitno, 4 ce se odigrati u Tur a 2 u BiH.
Pozitivna stvar je sto ce izgleda trener odluciti ko ce doci, odnosno treneri su u ovom slucaju skauti. Znaci mozemo ocekivati max 3 igraca, ali koja ce pomoci ekipi svojim kvalitetom a ne da se dovedu tek onako.
Na ss.ba pise da je otkazana utakmica zbog termina, nista vise ne znamo...nebitno, 4 ce se odigrati u Tur a 2 u BiH.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
U ponedeljak in sha Allah prva pojacanja
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ko nas sada napusta?Laznjak je napisao/la:U ponedeljak in sha Allah prva pojacanja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste brate, nismo se mogli dogovoriti kada ce biti termin utakmice i otkazanoskoroalen je napisao/la:Je l' istina da je otkazana tekma sa Zvezdom?
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šteta, bilo bi lijepo odigrat tu utakmicu s njima. Hvala drug.MortemHz je napisao/la:Jeste brate, nismo se mogli dogovoriti kada ce biti termin utakmice i otkazanoskoroalen je napisao/la:Je l' istina da je otkazana tekma sa Zvezdom?
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Evo prikljucena dva juniora, Mustafic i Sabanovic. Prvi je veznjak ala Saric, drugi je desni bek.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Šabanović igra oba bekamuhamedhulk je napisao/la:Evo prikljucena dva juniora, Mustafic i Sabanovic. Prvi je veznjak ala Saric, drugi je desni bek.
tako da te 2 pozicije onda izgleda nećemo krpit nekim dolascima...dakle možemo očekivat stopera, krilo(lijevo) i još nešto...?
šteta za zvezdu ali eto nikad se ne zna može bit svašta dole, može se pomjerit opet neki termin pa da se ipak dogovori...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto izgleda nista od prelaska ove trojke u Celik.Valja im traziti novi klub-klubove.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
zbog Memiševićeve ostavke...možda se uhavizaju...ali opet bolje im je negdje u mirniju sredinu...miky_hz je napisao/la:Eto izgleda nista od prelaska ove trojke u Celik.Valja im traziti novi klub-klubove.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neizostavan u prvoj postavi Borca ali cisti prosjek po meni. Nije los ali mi nije sad nesto..belosevic28 je napisao/la:Nasi kontaktirali Galesica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
I meni nije neka prevaga, bar ne u ovoj ekipi Borca. Mozda bi kod nas uz kvalitetnije igrace bio dominantniji. Krilo nam treba, sad koga ce dovesti ostaje da se vidi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
belosevic28 je napisao/la:I meni nije neka prevaga, bar ne u ovoj ekipi Borca. Mozda bi kod nas uz kvalitetnije igrace bio dominantniji. Krilo nam treba, sad koga ce dovesti ostaje da se vidi...
mora da Saidaga ode....
Jedan od najglupljih komentara u zadnje vrijeme, a bilo ih je dosta na ovoj temi, bez uvredeLaznjak je napisao/la:Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
Iz nase lige su dosli i Cimirot i DuljevicLaznjak je napisao/la:Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
- kupus army
- Kontakt:
Vjerovatno hoce Galesica kao zamjenu za Sarica,jedino mi je to logicno,sve ostalo je gomilanje igraca na poziciji gdje si dobro popunjen.MortemHz je napisao/la:Neizostavan u prvoj postavi Borca ali cisti prosjek po meni. Nije los ali mi nije sad nesto..belosevic28 je napisao/la:Nasi kontaktirali Galesica.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Evolution87
- Kontakt:
Galesic = Puric
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hahahahahah e jbg, pokretljiviji je malo ovaj i daje bolje lopte, ali dobro poređenjeEvolution87 je napisao/la:Galesic = Puric
suvišan igrač...
Ma kakav Galešić, nikakva prevaga nit neko ko bi mogao zacementirati sebi prvih 11 i eventualno zamjeniti Sarića. Novi Kuzmanović u najavi, valjda nisu ludi da ga dovode.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase