Bez uvrede naravno. Samo mi reci koga bi ti doveo iz nase lige? Mislim na trenutnu situaciju. Sve sto se nudi, ne moze nam pomoci, a narocito ne u Europi.haris004 je napisao/la:Jedan od najglupljih komentara u zadnje vrijeme, a bilo ih je dosta na ovoj temi, bez uvredeLaznjak je napisao/la:Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Evolution87
- Kontakt:
Koji su tada imali koliko godina?zagorski je napisao/la:Iz nase lige su dosli i Cimirot i DuljevicLaznjak je napisao/la:Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Na koliko god su imali,sustina je da u nasoj ligi ima potencijala samo ga treba prepoznati i imati kvalitetan rad.Evolution87 je napisao/la:Koji su tada imali koliko godina?zagorski je napisao/la:Iz nase lige su dosli i Cimirot i DuljevicLaznjak je napisao/la:Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
Kroz Sarajevo je proslo brate moj od 2000g pa ovamo, 5000 igraca i ti mi nabroja dvazagorski je napisao/la:Iz nase lige su dosli i Cimirot i DuljevicLaznjak je napisao/la:Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
Ne mislim da ne treba nikako ganjati talente, ali sve je to smijesno. Treba se ugledati na komsije.
PS. Nama ne treba igrac tipa Dulja ili Cimi da ga mi moramo praviti igracem, vec neko izgradjen koji ce nam pomoci da odskocimo iz ovog sivila.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 02 jan 2018, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
ja bih dodao..Evolution87 je napisao/la:Koji su tada imali koliko godina?zagorski je napisao/la:Iz nase lige su dosli i Cimirot i DuljevicLaznjak je napisao/la:Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
kako su dotični postali "igrači"?
uz neke fudbalere kvalitetne svana ili uz ne znam Mahira Karića?
eto..šta veliš?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Galesic za klupe da, ali da udje u 11 umjesto Sarica - nema sanse. Nije defanzivno kao Saric, cisti je kreativac a takvog vec imamo u liku Rahmanovica ili Velkoskog (ako predje u sredinu). Jos Said tu.
U pravu je momak da iz nase lige je tesko dovesti pojacanje; dovede se prinova tj. vise njih i onda ako koji uspije nama dobro, ako kiksa nismo puno izgubili..i tako u krug.
U pravu je momak da iz nase lige je tesko dovesti pojacanje; dovede se prinova tj. vise njih i onda ako koji uspije nama dobro, ako kiksa nismo puno izgubili..i tako u krug.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Evolution87
- Kontakt:
Naravno da ima samo takve igrace treba na vrijeme hvatati, a ne dovoditi polovnjaka koji ima skoro tri banke.zagorski je napisao/la: Na koliko god su imali,sustina je da u nasoj ligi ima potencijala samo ga treba prepoznati i imati kvalitetan rad.
I sta je sa onim Veladzicem, koliko on godina ima uopste? U vrijeme onog grobara cak i biljezio minute za prvi tim i od tad ni traga ni glasa. Evo dodjodje i ovi drugi juniori do prvog tima, a njega opet nema...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Napisao sam gore sustinu. Nama ne trebaju dragulji trenutno ( imamo mi dragulja u akademiji koliko hoces ) nama treba neko ko ce da bude izgradjeno pojacanje, a ne da mi pravimo od njega igraca. Zato sam rekao u nasoj ligi nema pojacanja za nas.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
tačno tako. imaš polusezonu pred sobom dakle dovedeš samo pojačanja i to koja mogu i u Evropi igrati, ne da ih 5 dana pred evropu tražiš opet nove igrače...Laznjak je napisao/la:Napisao sam gore sustinu. Nama ne trebaju dragulji trenutno ( imamo mi dragulja u akademiji koliko hoces ) nama treba neko ko ce da bude izgradjeno pojacanje, a ne da mi pravimo od njega igraca. Zato sam rekao u nasoj ligi nema pojacanja za nas.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nevjerovatne postove imaš na temi gostovanja kojih se sjećamo tako da od mene imaš ogroman respekt stvarno, ali ovo bih svakome napisao.Laznjak je napisao/la:Bez uvrede naravno. Samo mi reci koga bi ti doveo iz nase lige? Mislim na trenutnu situaciju. Sve sto se nudi, ne moze nam pomoci, a narocito ne u Europi.haris004 je napisao/la:Jedan od najglupljih komentara u zadnje vrijeme, a bilo ih je dosta na ovoj temi, bez uvredeLaznjak je napisao/la:Pojacanje iz nase lige, nije pojacanje.
Pa da ti krenem sa nekim igračima za koje ja mislim da bi mogli biti prevaga i za koje mislim da će napraviti i karijeru van granica.
Prvi kojeg bih izdvojio je po meni jedan od najjačih veznjaka lige, Dino Beširević iz Radnika. Svaku utakmicu Radnika koju sam gledao odigrao je veoma dobro i mislim da je i reprezentativni kalibar ako bude imao sreće i ostvario kakav dobar transfer.
Kad smo kod Radnika mislim da se mora spomenuti i u21 reprezentativac Serbečić. Odličan stoper, mlad, podjednako dobar kao i Mihojević.
Iz Krupe se može naći više igrača ali ja bih izdvojio Jašarevića, lijevog beka. Vukotić i Redžić su ispričane priče na ovom forumu.
Sloboda Darko Todorović desni bek.
Ima tu još dosta igrača, u klubu postoje ljudi koji su plaćeni da skautiraju igrače ali ovi po meni nisu nerealni kao npr. Menalo ili stanić, ili bilo koji igrač iz ostalih ekipe iz top4.
Premijer liga mora biti baza svake ekipe. Dovoditi najbolje kao što smo pogodili sa Cimirotom, Mihojevićem, Duljevićem, pa bih tu spomenuo i Kovačevića, možda i Okića (kojeg većina ipak ne simpatiše
većina tih je pod ugovorom i ispod 23 god. a na ljeto su slobodni igrači, osim toga svi oni igraju u maloj sredini Krupa, Radnik, Sloboda...sredine bez pritiska i očekivanja, i sam znaš da je tu potreban period adaptacije, a i razvijanja u prvotimca u tom klubiću i u FKS su 2 različite galaxije....haris004 je napisao/la: Nevjerovatne postove imaš na temi gostovanja kojih se sjećamo tako da od mene imaš ogroman respekt stvarno, ali ovo bih svakome napisao.
Pa da ti krenem sa nekim igračima za koje ja mislim da bi mogli biti prevaga i za koje mislim da će napraviti i karijeru van granica.
Prvi kojeg bih izdvojio je po meni jedan od najjačih veznjaka lige, Dino Beširević iz Radnika. Svaku utakmicu Radnika koju sam gledao odigrao je veoma dobro i mislim da je i reprezentativni kalibar ako bude imao sreće i ostvario kakav dobar transfer.
Kad smo kod Radnika mislim da se mora spomenuti i u21 reprezentativac Serbečić. Odličan stoper, mlad, podjednako dobar kao i Mihojević.
Iz Krupe se može naći više igrača ali ja bih izdvojio Jašarevića, lijevog beka. Vukotić i Redžić su ispričane priče na ovom forumu.
Sloboda Darko Todorović desni bek.
Ima tu još dosta igrača, u klubu postoje ljudi koji su plaćeni da skautiraju igrače ali ovi po meni nisu nerealni kao npr. Menalo ili stanić, ili bilo koji igrač iz ostalih ekipe iz top4.
Premijer liga mora biti baza svake ekipe. Dovoditi najbolje kao što smo pogodili sa Cimirotom, Mihojevićem, Duljevićem, pa bih tu spomenuo i Kovačevića, možda i Okića (kojeg većina ipak ne simpatiše) i još dosta igrača koji mogu biti izuzetno korisni i korisniji od polovnjaka iz inostranstva.
govorimo o trenutnom pojačanju koje može podići kvalitet prvih 11 ili bar prvog tima...i naravno igračima koji imaju ili kvalitet ili iskustvo u Evropi...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravu je čovjek, ne znam što ga napadoste.. U našoj ligi trenutno nema igrača koji bi nam mogao biti od neke važnosti, tj. pojačanje. Ne znam nijednog koji bi mogao uletiti u naših prvih 11, naravno pritom misleći na ove dostižne mete, a ne tamo Menala i druge.
Beširević bi bio odličan, ali i on bi bio na klupi, jer nema mjesta pored Stanojevića, Sarića i Adukora. Šerbečić bi bio odličan, ali nerealno, jer moraš platiti odštetu, a i još je mlad, Boga pitaj kako bi se snašao kod nas. Jašarević nije ništa bolji od Bekića, jedino bi bio mali napredak što se tiče defanzive. Ali, i za njega moraš platiti, tako da.. Vukotić bi bio isto odličan izbor, ali i on je nerealan jer moraš platiti, a on bi prije kod cigana tamo. Mada, to ne igra veliku ulogu, on bi kod nas došao pjehoke kad bi se zagrijali. Redžića ne bi doveo zbog poznatih razloga. Darko Todorović je prosječan igrač ove lige, ništa bolji od Hodžića. I ne znam zašto se priziva Stanić, kad je taj lik smiješan igrač, nikakav kvalitet ne bi donio. Nije bolji od Hodžića ni u jednom od fudbalskih segmenata. Jedino prestiže Dušana po žvaljavosti i poganosti, ovo ostalo nula dovabo.
Rijetko koji dostižan igrač bi mogao uletiti u ovih startnih 11 iz naše lige. Još pogotovo otišao Ordagić, tako da, još jedan manje.
Beširević bi bio odličan, ali i on bi bio na klupi, jer nema mjesta pored Stanojevića, Sarića i Adukora. Šerbečić bi bio odličan, ali nerealno, jer moraš platiti odštetu, a i još je mlad, Boga pitaj kako bi se snašao kod nas. Jašarević nije ništa bolji od Bekića, jedino bi bio mali napredak što se tiče defanzive. Ali, i za njega moraš platiti, tako da.. Vukotić bi bio isto odličan izbor, ali i on je nerealan jer moraš platiti, a on bi prije kod cigana tamo. Mada, to ne igra veliku ulogu, on bi kod nas došao pjehoke kad bi se zagrijali. Redžića ne bi doveo zbog poznatih razloga. Darko Todorović je prosječan igrač ove lige, ništa bolji od Hodžića. I ne znam zašto se priziva Stanić, kad je taj lik smiješan igrač, nikakav kvalitet ne bi donio. Nije bolji od Hodžića ni u jednom od fudbalskih segmenata. Jedino prestiže Dušana po žvaljavosti i poganosti, ovo ostalo nula dovabo.
Rijetko koji dostižan igrač bi mogao uletiti u ovih startnih 11 iz naše lige. Još pogotovo otišao Ordagić, tako da, još jedan manje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
@denchiNL što se tiče tog famoznog pritiska on je najviše izražen u glavnom gradu. Lažni mostarci su nam primjer kako igrač koji dođe iz Sarajeva gdje nije bio ni standardan, u Mostaru postane najbolji igrač lige, ali nekako sam mišljenja da je to sve individualna stvar. Za svakog od nabrojanih igrača mislim da su reprezentativni kalibri i da ne bi imali tih problema.
Kako vidim vi mislite da u inostranstvu postoje neke igrači koji bi nam pomogli, ali ni to ne mora biti pravilo. crnkić je igrački možda bio nešto iznad prosjeka, ali karakterno nula. Sjećam se Barića kad je igrao kod nas, došao iz inostranstva kao veliko pojačanje, ovdje nije mogao meda dok nije prošao period adaptacije, u Mostaru proigrao.
Sve je to stvar balansa i kružnog toka u igračkom kadru. Uvijek treba težiti tom balansu između mlađih i starijih, domaćih i stranaca, igrača za rotacije i mladih igrača koje treba forsirat iako to možda trenutnim kvalitetom ne zaslužuju.
Beširević i Jašarević su igrači za koje sam siguran da bi odmah bili spremni za prve postave. Druga je stvar što je to nerealno, ali tvrditi da u ligi nema igrača za nas je po meni netačno, najblaže rečeno.
Kako vidim vi mislite da u inostranstvu postoje neke igrači koji bi nam pomogli, ali ni to ne mora biti pravilo. crnkić je igrački možda bio nešto iznad prosjeka, ali karakterno nula. Sjećam se Barića kad je igrao kod nas, došao iz inostranstva kao veliko pojačanje, ovdje nije mogao meda dok nije prošao period adaptacije, u Mostaru proigrao.
Sve je to stvar balansa i kružnog toka u igračkom kadru. Uvijek treba težiti tom balansu između mlađih i starijih, domaćih i stranaca, igrača za rotacije i mladih igrača koje treba forsirat iako to možda trenutnim kvalitetom ne zaslužuju.
Beširević i Jašarević su igrači za koje sam siguran da bi odmah bili spremni za prve postave. Druga je stvar što je to nerealno, ali tvrditi da u ligi nema igrača za nas je po meni netačno, najblaže rečeno.
Beširević kod nas ne bi imao mjesta pored Adukora i Stanojevića.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
nije toliko ni u gradu(kona) ko kod nas specifično...jer znaš kad bi kod nas neko trpio kokote i ostale ublehe...sada da ti ih neko dovede pa linč je minimum što bi dobio...lažni mostraci su dokaz moje tvrdnje da male sredine nemaju očekivanja, medijsku pažnju , exponiranost, analize i pritisak koje ima igranje u FKS....Bilbija nije počeo igrat drugačije, ni Lasta, ni 5, 10...oni su i dalje isti igrači Lasta i dalje ne zna proć suparnika osim trkom...ali nema niko da mu hebe sve po spisku s istoka...nego ide aplauz za šut iako je preko gola...Crnkić je igrački, tehnički takođe vrlo loš, ali je radilica bio nije se gasio 90 minuta i zato je bio dobar jedno vrijeme, ono k'o čovjek je seljačić , baš stoka ufurana...Mario? Barić je došao na zahtjev Jarnija tražilo se rezervno rješenje za bokove a on ko biva oba igrao...to je bilo nakon što smo shvatili da Džemica meda ne može na bokuharis004 je napisao/la:@denchiNL što se tiče tog famoznog pritiska on je najviše izražen u glavnom gradu. Lažni mostarci su nam primjer kako igrač koji dođe iz Sarajeva gdje nije bio ni standardan, u Mostaru postane najbolji igrač lige, ali nekako sam mišljenja da je to sve individualna stvar. Za svakog od nabrojanih igrača mislim da su reprezentativni kalibri i da ne bi imali tih problema.
te igrače koje si spomenuo možemo ganjati na ljeto jer su skoro svi slobodni, ali tražit će vanka da idu....pa šta mognemo, i kad/ako dođu trebat će im sezona bar da se adaptiraju...
I taj pritisak istoka nije kao nekad. Zadnje dvije sezone sam 80% tekmi proveo na istoku i slabo ko psuje našim igračima. Istok navija, psuje sudijama, protivnicima al slabo našim. Jedino ako neko uradi ekstremnu glupost kao Crnkić protiv Zarije. A nije se vala psovalo nijednoj prinovi u zadnje dvije godine, čak ni smotanom Četkoviću. U finalu kupa je par momaka na istoku počelo skandirat "igrajte **čke" i belaj je tad nastao. Nema tog kao nekad. Drugo je što je samo ime FK Sarajevo dovoljno jako da se mentalni patuljci us.eru u gaće. Ni meni nije isto na faksu pričat s nekim "običnim" profesorom, i s akademikom koji je u pojam ubio Karadžića u Haagu. Samo ime stvara respekt.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne moraju odma ti igrači biti pojacanja za prvih 11 al dovedes ga na vrijeme da se privikne pola sezone-sezonu jer znas da neces ove najbolje zadrzati jos dugo...ja bi volio da sarajevo dovede vecinu ovih igraca koji imaju potencijal nesto ranije nego kasnije kad vec imaju ponude izvan bih pa se neckaju...dovoditi pa prodavati a ne držati ih dok im ne istekne ugovor jer nemas alternativu.
Evo npr. dosta bi raje vec kuzmanovica otjeralo a momak je mlad a valjda ima hursref nekog znanja da u pomogne u razvoju a za to nekad treba vremena.
Evo npr. dosta bi raje vec kuzmanovica otjeralo a momak je mlad a valjda ima hursref nekog znanja da u pomogne u razvoju a za to nekad treba vremena.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
pa nije sad, to i kažem jer se dobro pazi da ne dovedeš hadalja zbog kojeg bi te razapeli...bilo je kad su igrali lasta i bilbo, puzi , njima se(opravdano) dobacivalo...sad mjestimično Almiru se dobaci kad nema svoj dan, odbrani...poprilično pitomo sve...Četković je znao s loptom samo mu ni ritam ni fizička inferiornost nije odgovarala, + isto iz manje okoline/kluba...jbg...to je bio menadžerski pokušaj tipa "uzmite i ovog"...što treba kategorički odbijat...skoroalen je napisao/la:I taj pritisak istoka nije kao nekad. Zadnje dvije sezone sam 80% tekmi proveo na istoku i slabo ko psuje našim igračima. Istok navija, psuje sudijama, protivnicima al slabo našim. Jedino ako neko uradi ekstremnu glupost kao Crnkić protiv Zarije. A nije se vala psovalo nijednoj prinovi u zadnje dvije godine, čak ni smotanom Četkoviću. U finalu kupa je par momaka na istoku počelo skandirat "igrajte **čke" i belaj je tad nastao. Nema tog kao nekad. Drugo je što je samo ime FK Sarajevo dovoljno jako da se mentalni patuljci us.eru u gaće. Ni meni nije isto na faksu pričat s nekim "običnim" profesorom, i s akademikom koji je u pojam ubio Karadžića u Haagu. Samo ime stvara respekt.
E vidis brate to nas ubija. Dok mi odskolujemo igraca sezonu - dvije, Zrinjski uzme titulu - dvije. Zato nam trebaju pojacanja konkretna, a biser ce se otkirt sam vremenom i radom. Zato govorim u nasoj ligi ne treba traziti pojacanja jer su neki pisali da je Arezina igracina, a evo ispuho i u Mladosti, a ne kod nas.fera je napisao/la:Ne moraju odma ti igrači biti pojacanja za prvih 11 al dovedes ga na vrijeme da se privikne pola sezone-sezonu jer znas da neces ove najbolje zadrzati jos dugo...ja bi volio da sarajevo dovede vecinu ovih igraca koji imaju potencijal nesto ranije nego kasnije kad vec imaju ponude izvan bih pa se neckaju...dovoditi pa prodavati a ne držati ih dok im ne istekne ugovor jer nemas alternativu.
Znaci osvjezenja tipa Adukor i Stanojevic samo dolaze u obzir. Zasitio sam je ja igraca i strpljenja. Hocu titule pa da ko paun hodam seherom.
PS. Cijenim svako misljenje i zdravu raspravu, bez uvreda. Svi smo mi oboljeli od Sarajeva
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sarajevo jeste velik klub, ali mi nismo navikli na redovne titule, na grupne faze, niti igračine u nekim međunarodnim okvirima, zato taj pritisak treba polahko suzbiti, jer nije potreban.
Ovo je samo čista realnost, a vi to prihvatite kako hoćete.
Problem našeg Sarajeva je u tome što mnogi fudbaleri prelaskom u isti ostvaruju neke životne ciljeve, poput riješene egzistencije, plate su dakako veće nego u ostalim klubovima. Mnogi fudbaleri dolaze iz manjih sredina, te se uhvate poroka, zadovolje se igranjem u Sarajevu, životom u gl. gradu Jedne nam i jedine, lijepo je Sarajevo i život u istom, ako imate love, treba priznati!
Najbolje za naš klub, a što se u narednom periodu činiti može, a i mora je čisto oslanjanje na mlađe selekcije, uz par fudbalera sa strane koji iskaču od prosjeka u Premijer Ligi BiH.
- Umjesto dovođenja istrošenih fudbalera sa strane, koji ne donose prevagu, već dolaze "reda radi", bolje dati trojici platu od 200.000€ po sezoni, ali napraviti prevagu. Ti fudbaleri koji bi eventualno imali veća primanja bi imali ogromnu influenciju na mlađe igrače i sa svojim iskustvom, a i znanjem bi nam pomogli u ispunjavanju naših ambicija. -
SARAJEVO može mnogo, prilika se mora iskoristiti, vizija treba biti jasna, jer to je put kakav želi svaki čovjek kojem srce kuca za bordo-bijele boje!
Problem našeg Sarajeva je u tome što mnogi fudbaleri prelaskom u isti ostvaruju neke životne ciljeve, poput riješene egzistencije, plate su dakako veće nego u ostalim klubovima. Mnogi fudbaleri dolaze iz manjih sredina, te se uhvate poroka, zadovolje se igranjem u Sarajevu, životom u gl. gradu Jedne nam i jedine, lijepo je Sarajevo i život u istom, ako imate love, treba priznati!
Najbolje za naš klub, a što se u narednom periodu činiti može, a i mora je čisto oslanjanje na mlađe selekcije, uz par fudbalera sa strane koji iskaču od prosjeka u Premijer Ligi BiH.
- Umjesto dovođenja istrošenih fudbalera sa strane, koji ne donose prevagu, već dolaze "reda radi", bolje dati trojici platu od 200.000€ po sezoni, ali napraviti prevagu. Ti fudbaleri koji bi eventualno imali veća primanja bi imali ogromnu influenciju na mlađe igrače i sa svojim iskustvom, a i znanjem bi nam pomogli u ispunjavanju naših ambicija. -
SARAJEVO može mnogo, prilika se mora iskoristiti, vizija treba biti jasna, jer to je put kakav želi svaki čovjek kojem srce kuca za bordo-bijele boje!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, muhamedhulk i 18 gostiju.