Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I da venger iskrca +20mil funti za njega ? No way dudefrankqqqqq je napisao/la:Seems Llorente is Spanish Euro 2012 player, @afcamden alluded to earlier. Arsenal in talks with Llorente's Agent. #WonderIfHeLikesPurple?!
Šta je tu smiješno? Persie vrijedi ko kad njihove cijene pomnožiš sa dva, mada sumnjam da Wenger želi dovesti statičnog igrača ko što je Džeko, već ima Girouda.zizu1991 je napisao/la:Hoće Wenger De Jonga i Džeku za RVP po svoj priči tabloida
Dresovi su bezveze i evo kad istekne ugovor sa Nike-om za 2-3 godine Adidas počinje praviti dresove opet Arsenalu. Arsenalove gostujuce boje su žuta i zelena nikako ljubičasto!Carlo je napisao/la:meni su ekstra dresovi. otkad je to ljubičasta gej boja?
Ajd' nemoj bogati gluposti pricati...cuj duplo i to od obojice lol....Marsal je napisao/la:Šta je tu smiješno? Persie vrijedi ko kad njihove cijene pomnožiš sa dva, mada sumnjam da Wenger želi dovesti statičnog igrača ko što je Džeko, već ima Girouda.
!
Jeste ali taj Aguerro ima u Cityu jos 3 WC napadaca a Robin ima Chamakha kao konkurentaMarsal je napisao/la:Cijenu ne određuje ugovor, nego koliko igrač vrijedi svom klubu. RvP više vrijedi Arsenalu nego taj de Jong i džeko arapima, to pokazuje i činjenica da je van Persie najbolji golgeter lige iako su tu i Aguero, Drogba i rooney, a de Jong i džeko su grijači klupe.
Aguero je bio standardan isto koliko i RvP tako da ti ta priča pada u vodu.Johny je napisao/la: Jeste ali taj Aguerro ima u Cityu jos 3 WC napadaca a Robin ima Chamakha kao konkurenta![]()
O cemu pricas ? Pa jesi li ti vidio tog igraca ?Marsal je napisao/la:Aguero je bio standardan isto koliko i RvP tako da ti ta priča pada u vodu.Johny je napisao/la: Jeste ali taj Aguerro ima u Cityu jos 3 WC napadaca a Robin ima Chamakha kao konkurenta![]()
Prodati RvP-a a dovesti Džeku bi bio korak nazad za Arsenal. Nadam se da će kad i ako ga prodaju kupiti neko drugo pojačanje, tehnički jakog napadača a ne šetača. Uostalom džeko sebe previše uzdiže i Arsenal mu 100% ne bi ponudio ni izbliza onoliko koliko bi tražio. Mogao bi dobit izmedju 6o-70 k funti u Arsenalu i to sve da se od sreće šuta nogom u guzicu.
Drago mi je , na zalsot mene tvji postovi uvjek razocaraju.Marsal je napisao/la:Simpatičan si ti meni ovako momčić. Postovi su ti smiješni i uvijek me oraspolože kad sam nervozan pred ispite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.