sarajlija89 je napisao/la: Odakle ti na HS-u B92...da nisi sa BN pomijesao![]()
Digitalni programi

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
sarajlija89 je napisao/la: Odakle ti na HS-u B92...da nisi sa BN pomijesao![]()
Ma gledao sam Nadala i Ferrera ove godine u Barceloni preko Sportklub streama na justin.tv, ali kada sam laik za ovu tehnologiju pa ne znam sada da nađem. 'Ajd valjda će biti na ovom linku koji je postavio ova @ legenda pa ćemo vidjeti.adnan24 je napisao/la:I ja bih to volio znati ali mislim da su sanse male da postoji sportklub stream...nama na HS-u ostaje B92 tako da se nadam da ce Jankovic,Ivanovic i Jovanovska ispasti u prvom kolu pa da gledamo sto bolje meceve u nastavku...
Ma makar je Russel imao tu cast da igra na centralnim terenu, nije to mala stvar. Mislim da je on Boga molio da dobije rafu ili rogera da okusi kako je igrati na centralnom terenu.Mister No je napisao/la:Rafa rutinski u 2 kolo 6:4 6:2 6:2 protiv Russela.
Jesul kodirani kanali?legenda reala je napisao/la:Uspio sam namjestiti na Astri na 28 stepeni istočno ,ima 6 kanala koji prenose Wimblendon ,sa engleskim komentatorom ,super ,kanali su inače slobodni ,Shabane ako nisi našo javi se pa da ti objasnim kako ćeš ,vrlo je jednostavno ,a bolje je i od Sport Kluba i od B92
Virtu4l je napisao/la:Murray ima igru za osvajanje Wimbledona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.