FK Rudar Prijedor
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Prijedorčani izgleda da ćete vi i ove godine biti dobri i da neće biti borbe za opstanak.Ipak ste uzeli bod Olimpicu čije su ambicije ogromne.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ko je bio na tekmi neka opiše malo istu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Šta ovo nikog nema na temi Rudara od njegovih navijača! 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma tu smo svi, samo smo ogorčeni suđenjem danas. Znači, svi oni što su očekivali od Olimpica neku senzaciju u ovoj sezoni, prevarili su se. Obični plaćenici, vještački tim, a ne igraju ništa posebno, kao prosječan premijerligaški klub otprilike. Svaki kontakt padaju, i sudija prekida igru. Inače, Rudaru poništen čist gol u prvom poluvremenu i ne dosuđen penal u drugom. Olimpic imao par šansi u prvom poluvremenu, dali taj gol iz nikakve situacije, pun šesnaesterac, a ovaj Pliska uze loptu, ne zna ni on kako je progura kroz svu tu odbranu i zabi gol. I od tad Rudar dominira maksimalno. U drugom poluvremenu sarajlije samo par puta prišli golu, i to ono pri kraju iz nekih kontri. Mi zabili gol iz neke fine akcije, Šuka prođe dva igrača po lijevoj strani, doda Kotaranu, ovaj ubaci skroz na drugu stativu, a tamo Đorić stajao sam i nije mu bilo teško glavom pogoditi. I poslije toga smo imali par dobri šasni, Kantar, Šuka, Đora, ali, ili sudija prekine napad, ili nema rješenja pri samoj završnici (fali Džafić). Stadion pun, fino vrijeme, suđenje 0... ma kakva 0... -10.Mancini je napisao/la:Šta ovo nikog nema na temi Rudara od njegovih navijača!

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
ko gubi ima pravo da se ljuti...bez uvaljivanjaHemuli je napisao/la:Ma tu smo svi, samo smo ogorčeni suđenjem danas. Znači, svi oni što su očekivali od Olimpica neku senzaciju u ovoj sezoni, prevarili su se. Obični plaćenici, vještački tim, a ne igraju ništa posebno, kao prosječan premijerligaški klub otprilike. Svaki kontakt padaju, i sudija prekida igru. Inače, Rudaru poništen čist gol u prvom poluvremenu i ne dosuđen penal u drugom. Olimpic imao par šansi u prvom poluvremenu, dali taj gol iz nikakve situacije, pun šesnaesterac, a ovaj Pliska uze loptu, ne zna ni on kako je progura kroz svu tu odbranu i zabi gol. I od tad Rudar dominira maksimalno. U drugom poluvremenu sarajlije samo par puta prišli golu, i to ono pri kraju iz nekih kontri. Mi zabili gol iz neke fine akcije, Šuka prođe dva igrača po lijevoj strani, doda Kotaranu, ovaj ubaci skroz na drugu stativu, a tamo Đorić stajao sam i nije mu bilo teško glavom pogoditi. I poslije toga smo imali par dobri šasni, Kantar, Šuka, Đora, ali, ili sudija prekine napad, ili nema rješenja pri samoj završnici (fali Džafić). Stadion pun, fino vrijeme, suđenje 0... ma kakva 0... -10.Mancini je napisao/la:Šta ovo nikog nema na temi Rudara od njegovih navijača!
Mi nismo izgubili?space je napisao/la:ko gubi ima pravo da se ljuti...bez uvaljivanjaHemuli je napisao/la:Ma tu smo svi, samo smo ogorčeni suđenjem danas. Znači, svi oni što su očekivali od Olimpica neku senzaciju u ovoj sezoni, prevarili su se. Obični plaćenici, vještački tim, a ne igraju ništa posebno, kao prosječan premijerligaški klub otprilike. Svaki kontakt padaju, i sudija prekida igru. Inače, Rudaru poništen čist gol u prvom poluvremenu i ne dosuđen penal u drugom. Olimpic imao par šansi u prvom poluvremenu, dali taj gol iz nikakve situacije, pun šesnaesterac, a ovaj Pliska uze loptu, ne zna ni on kako je progura kroz svu tu odbranu i zabi gol. I od tad Rudar dominira maksimalno. U drugom poluvremenu sarajlije samo par puta prišli golu, i to ono pri kraju iz nekih kontri. Mi zabili gol iz neke fine akcije, Šuka prođe dva igrača po lijevoj strani, doda Kotaranu, ovaj ubaci skroz na drugu stativu, a tamo Đorić stajao sam i nije mu bilo teško glavom pogoditi. I poslije toga smo imali par dobri šasni, Kantar, Šuka, Đora, ali, ili sudija prekine napad, ili nema rješenja pri samoj završnici (fali Džafić). Stadion pun, fino vrijeme, suđenje 0... ma kakva 0... -10.Mancini je napisao/la:Šta ovo nikog nema na temi Rudara od njegovih navijača!

Po ovome Olimpic se bori za opstanak ove sezone,izvještač sa tekme nije baš ovako komentarisao,ostalo bolje ne komentarisati .Hemuli je napisao/la:Ma tu smo svi, samo smo ogorčeni suđenjem danas. Znači, svi oni što su očekivali od Olimpica neku senzaciju u ovoj sezoni, prevarili su se. Obični plaćenici, vještački tim, a ne igraju ništa posebno, kao prosječan premijerligaški klub otprilike. Svaki kontakt padaju, i sudija prekida igru. Inače, Rudaru poništen čist gol u prvom poluvremenu i ne dosuđen penal u drugom. Olimpic imao par šansi u prvom poluvremenu, dali taj gol iz nikakve situacije, pun šesnaesterac, a ovaj Pliska uze loptu, ne zna ni on kako je progura kroz svu tu odbranu i zabi gol. I od tad Rudar dominira maksimalno. U drugom poluvremenu sarajlije samo par puta prišli golu, i to ono pri kraju iz nekih kontri. Mi zabili gol iz neke fine akcije, Šuka prođe dva igrača po lijevoj strani, doda Kotaranu, ovaj ubaci skroz na drugu stativu, a tamo Đorić stajao sam i nije mu bilo teško glavom pogoditi. I poslije toga smo imali par dobri šasni, Kantar, Šuka, Đora, ali, ili sudija prekine napad, ili nema rješenja pri samoj završnici (fali Džafić). Stadion pun, fino vrijeme, suđenje 0... ma kakva 0... -10.Mancini je napisao/la:Šta ovo nikog nema na temi Rudara od njegovih navijača!

Nije baš borba za opstanak, ali ništa posebno. Zlatna sredina... na momente u vrhu, na momente na dnu. Eto. Toliko ulaganja, a pitaj svakog ko je danas bio na utakmici ko je koga nadigrao i ko je diktirao igru veći dio utakmice.Mancini je napisao/la:Po ovome Olimpic se bori za opstanak ove sezone,izvještač sa tekme nije baš ovako komentarisao,ostalo bolje ne komentarisati .Hemuli je napisao/la:Ma tu smo svi, samo smo ogorčeni suđenjem danas. Znači, svi oni što su očekivali od Olimpica neku senzaciju u ovoj sezoni, prevarili su se. Obični plaćenici, vještački tim, a ne igraju ništa posebno, kao prosječan premijerligaški klub otprilike. Svaki kontakt padaju, i sudija prekida igru. Inače, Rudaru poništen čist gol u prvom poluvremenu i ne dosuđen penal u drugom. Olimpic imao par šansi u prvom poluvremenu, dali taj gol iz nikakve situacije, pun šesnaesterac, a ovaj Pliska uze loptu, ne zna ni on kako je progura kroz svu tu odbranu i zabi gol. I od tad Rudar dominira maksimalno. U drugom poluvremenu sarajlije samo par puta prišli golu, i to ono pri kraju iz nekih kontri. Mi zabili gol iz neke fine akcije, Šuka prođe dva igrača po lijevoj strani, doda Kotaranu, ovaj ubaci skroz na drugu stativu, a tamo Đorić stajao sam i nije mu bilo teško glavom pogoditi. I poslije toga smo imali par dobri šasni, Kantar, Šuka, Đora, ali, ili sudija prekine napad, ili nema rješenja pri samoj završnici (fali Džafić). Stadion pun, fino vrijeme, suđenje 0... ma kakva 0... -10.Mancini je napisao/la:Šta ovo nikog nema na temi Rudara od njegovih navijača!
Ma tu smo svi, samo smo ogorčeni suđenjem danas. Znači, svi oni što su očekivali od Olimpica neku senzaciju u ovoj sezoni, prevarili su se. Obični plaćenici, vještački tim, a ne igraju ništa posebno, kao prosječan premijerligaški klub otprilike. Svaki kontakt padaju, i sudija prekida igru. Inače, Rudaru poništen čist gol u prvom poluvremenu i ne dosuđen penal u drugom. Olimpic imao par šansi u prvom poluvremenu, dali taj gol iz nikakve situacije, pun šesnaesterac, a ovaj Pliska uze loptu, ne zna ni on kako je progura kroz svu tu odbranu i zabi gol. I od tad Rudar dominira maksimalno. U drugom poluvremenu sarajlije samo par puta prišli golu, i to ono pri kraju iz nekih kontri. Mi zabili gol iz neke fine akcije, Šuka prođe dva igrača po lijevoj strani, doda Kotaranu, ovaj ubaci skroz na drugu stativu, a tamo Đorić stajao sam i nije mu bilo teško glavom pogoditi. I poslije toga smo imali par dobri šasni, Kantar, Šuka, Đora, ali, ili sudija prekine napad, ili nema rješenja pri samoj završnici (fali Džafić). Stadion pun, fino vrijeme, suđenje 0... ma kakva 0... -10.
[/quote][/quote]
Objasni mi ali objektivno,koji klubovi onda nisu plačenićki i vještački kao što kažeš da je Olimpic.Olimpic je doveo u svoje redove više novih igrača i treba vremena da se uklope u tim.Prošle i pretprošle sezone su puno osvojili bodova na strani i trebali bi tako nastaviti i ove.

Objasni mi ali objektivno,koji klubovi onda nisu plačenićki i vještački kao što kažeš da je Olimpic.Olimpic je doveo u svoje redove više novih igrača i treba vremena da se uklope u tim.Prošle i pretprošle sezone su puno osvojili bodova na strani i trebali bi tako nastaviti i ove.
-
- Kontakt:
Iskreno....Olimpik nije nista pokazao ovu utakmicu , nmz se kriviti sudija svaki put ali u ovom slucaju stvarno je preokrenuo utakmicu. Ponistio cist gol , onda za penal mogli bi se raspravljati ali iz moje persprektive bila je ruka...Sve u svemu mi mozemo bolje , a olimpik mora bolje ako zeli da ostvari zacrtano! 

Jel bolan pa sta tebi nece past na pameti------herbion je jako blizak OLIMPICU i zato napise po koju a ti pises kontra.Pa zar bi uspjesan i poslovan covek kao sto je GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ visio na forumu --RAZMISLI MALO PA ONDA PIŠI,,,,,,Cuspajz je napisao/la:gdje vam je HERBION (NIJAZ GRACIC )![]()
,mozda je svratio iz japana direktno
-
- Kontakt:
Ma Olimpic nista. Mislim, bas se nema sta komentarisati. Daleko od toga da smo mi nesto dobri ali od nas se nije ni ocekivalo.Rudaru nedostaje Dzafic. Ostalo i nekako ali Djoric (i danas se sjecam komentara ljudi iz Gradacca), jeste dao go ali lik je bas u nekim svojim mrtvim borbama...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- Жика Павловић
- Kontakt:
" ? % ново са "? " ' / ове $, &... Онај " " " за $ $ $.
Grad je nas DS je napisao/la:Ma Olimpic nista. Mislim, bas se nema sta komentarisati. Daleko od toga da smo mi nesto dobri ali od nas se nije ni ocekivalo.Rudaru nedostaje Dzafic. Ostalo i nekako ali Djoric (i danas se sjecam komentara ljudi iz Gradacca), jeste dao go ali lik je bas u nekim svojim mrtvim borbama...
doric je po meni jako slab igrac igra u nekome svome svijetu a malo je i sebican nama je drago sto smo ga se rijesili a vamo zelim sve najbolje u nastavku prvenstva poz iz gradacca
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pantic-d ... udar/62201" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosao neki Pantic citam vamo....zna li iko kakav je to igrac???
Rođen 1. oktobra 1978. u Prokuplju.Vastecija_GSE je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/pantic-d ... udar/62201
Posle višegodišnjeg igranja u manjim klubovima i nižim rangovima takmičenja, Pantić je došao u Crvenu zvezdu 2006. godine posle zapaženih igara u ekipi Voždovca. Iako nije bio standardan prvotimac, Pantić je bio od izuzetne koristi za tim jer je podjednako dobro mogao da odgovori zahtevima na nekoliko mesta u poslednjoj liniji odbrane.
Od sezone 2008/09 nastupa za kiparsku Omoniju.
Za najbolju selekciju Srbije i Crne Gore nastupio na dva meča, 11. i 13. jula 2004. protiv Japana (0:1) i Slovačke (0:2) na Kirin Kupu.
-
- Kontakt:
Dobar je Pantić
, znam dok je igrao u Zvezdi...možda najveće pojačanje za Rudar u ovom prelaznom roku ...

Podgrmec danas dobio Rudara 2-1

Jeste. Igrala je druga postava i igrao je i Pantić. Vidi se da daleko odskače od svih po igri i ostalom. Sigurno je najbolje pojačanje Rudara ove sezone. Prvi gol smo primili iz penala, i to Tripa odbranio i nekako skinuo sa linije, a sudija svirao da je gol i Tripa se iznervira, nabije loptu van terena i sudija mu pokaže crveni. Onda stao junior na gol, i primio isto neki glup gol, neki ošutao iz daljine a lopta se odbije od igrača i prevari golmana. Strijelac za nas je bio Bursać.ronaldo99 je napisao/la:Podgrmec danas dobio Rudara 2-1![]()
Na utakmici bila grupa "Illegal firm" i pjevali: "Željo, Željo!"

Pojasni.Hemuli je napisao/la:Jeste. Igrala je druga postava i igrao je i Pantić. Vidi se da daleko odskače od svih po igri i ostalom. Sigurno je najbolje pojačanje Rudara ove sezone. Prvi gol smo primili iz penala, i to Tripa odbranio i nekako skinuo sa linije, a sudija svirao da je gol i Tripa se iznervira, nabije loptu van terena i sudija mu pokaže crveni. Onda stao junior na gol, i primio isto neki glup gol, neki ošutao iz daljine a lopta se odbije od igrača i prevari golmana. Strijelac za nas je bio Bursać.ronaldo99 je napisao/la:Podgrmec danas dobio Rudara 2-1![]()
Na utakmici bila grupa "Illegal firm" i pjevali: "Željo, Željo!"

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: bvsic, supervizor i 22 gosta.