Kako preživljavaš ove teške dane ?
Kako se privikavaš na činjenicu da je od ekipe koja je u svakoj utakmici bila favorit sada ta ista ekipa u svakoj utakmici autsajder , i to teški ?
Sve to za manje od pola godine...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kako preživljavaš ove teške dane ?
Vrlo lako ostvarivo,NOP ima zaista veliki potencijal sa Zionom,Ingramom i Bolom.Mnogo su uzbudljivi za gledati.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑22 nov 2019, 07:05NOP su citavu sezonu nekompletni i opet su samo pobjedu ispod PHO i mjesta koji vodi u PO.
Kad se Zion vrati, mogli bi oni komotno u PO, pa cak i bez njega, jer ima strasan potencijal.
Kako se Lonzo povrijedio i Redick ga zamijenio u startnoj su poceli da pobjedjuju.djoleprijedor je napisao/la: ↑22 nov 2019, 07:43Vrlo lako ostvarivo,NOP ima zaista veliki potencijal sa Zionom,Ingramom i Bolom.Mnogo su uzbudljivi za gledati.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑22 nov 2019, 07:05NOP su citavu sezonu nekompletni i opet su samo pobjedu ispod PHO i mjesta koji vodi u PO.
Kad se Zion vrati, mogli bi oni komotno u PO, pa cak i bez njega, jer ima strasan potencijal.
Iskreno bih volio vidjeti njih i Kingse uz ostalih 6(na tabeli trenutno,koji su manje-vise,sigurni) u PO.
Ne bi ni za Jordana.Mozda bi jedino za lebronario_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 08:49Ne bi clutch dao Simmonsa za kombinaciju Luke i Ziona![]()
Ja nesto imam osjecaj da mi necemo Ziona vise gledati ove sezone...klasicna prica se ponavlja.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑22 nov 2019, 07:05NOP su citavu sezonu nekompletni i opet su samo pobjedu ispod PHO i mjesta koji vodi u PO.
On bi u prajko imao harden brojke da su mu svirali faule.Bukvalno je bio ka didat z amvp i morao molit za bacanjaReX je napisao/la: ↑22 nov 2019, 11:52Gledam Mellove highlightse protiv Bucksa i kontam pa jel moguce da sudije imaju ovakav kriminalan pristup prema njemu (do sada), kao da je u pitanju neki rookie iz evrope sa 19 godina koji je draftovan 53:i. Sta covjek treba uradit da mu se svira faul? Sramota fakat.![]()
Ma hoće se vratiti, samo je pitanje koliko dugo će ostati zdrav.BuffonGigi je napisao/la: ↑22 nov 2019, 11:33Ja nesto imam osjecaj da mi necemo Ziona vise gledati ove sezone...klasicna prica se ponavlja.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑22 nov 2019, 07:05NOP su citavu sezonu nekompletni i opet su samo pobjedu ispod PHO i mjesta koji vodi u PO.
Ma...ovako su i za simmonsa govorili vratit ce se u januaru...Tracy3McGrady je napisao/la: ↑22 nov 2019, 12:22Ma hoće se vratiti, samo je pitanje koliko dugo će ostati zdrav.BuffonGigi je napisao/la: ↑22 nov 2019, 11:33Ja nesto imam osjecaj da mi necemo Ziona vise gledati ove sezone...klasicna prica se ponavlja.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑22 nov 2019, 07:05NOP su citavu sezonu nekompletni i opet su samo pobjedu ispod PHO i mjesta koji vodi u PO.
Da, to im je problem. Usage i minute LeBrona bi valjalo smanjiti ali samo Davis minute zasad ne funkcionisu najbolje.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.