Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Super League
Pozdravljam i ja sve što je u kontri UEFA-e i FIFA-e.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Naravno da ce i Englezi na kraju pristati. Bolje igrati sa najacim za vece pare, nego ostati u necemu sto ce gubiti znacaj i gdje neko drugi na tebi zaradjuje.
UEFA u ovom svemu nema sanse. Dok je ovaj kup format, apsulutno ce odgovarati Englezima. Ne bi im odgovaralo da pocne liga format i da njihovo prvenstvo izgubi na znacaju.
UEFA u ovom svemu nema sanse. Dok je ovaj kup format, apsulutno ce odgovarati Englezima. Ne bi im odgovaralo da pocne liga format i da njihovo prvenstvo izgubi na znacaju.
- numanumaye22
- Kontakt:
Sta UEFA dobija izbacivanjem jednog Real Madrida iz Lige Prvaka? Njih boli tuki imaju ih i tako ko neki klubovi titula navionalnih liga. Puno vise ce UEFA izgubit izbacivanjem takvih klubova.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:20Mogu osnovati, ali će ih ovi vjerovatno izbaciti iz svih ostalih takmičenja![]()
Dajem i ruku i glavu da ce englezi do 2026 nastupati u toj ligi. Svi top klubovi u Engleskoj.
- JayCatwright
- Kontakt:
A ne znam. Vjerujem da nece, jer ce sad ovi ogromne pare dobiti i bez Arapa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Ne mogu ih banovati zbog toga po danasnjoj odluci. Mada ce pomenuti klubovi svakako sami izaci iz Lige Prvaka.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:20Mogu osnovati, ali će ih ovi vjerovatno izbaciti iz svih ostalih takmičenja![]()
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 21 dec 2023, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno da ce biti.. to je i poenta, da novac uzimaju klubovi a ne slovenski papak
Ostat ce upamcen kako je unistio najvecu sportsku organizaciju na svijetu.
Max Allegri
Panika, panika
- numanumaye22
- Kontakt:
Pitanje je vremena samo kad ce se pridruzit i englezi, pa nece valjda igrat u Ligi Prvaka sami izmedju sebe?

Ovo ce odmah spasiti Barcelonu, a kamoli ostale pare koje ce svake godine dobijati.Barcelona i Real Madrid kao klubovi osnivači Superlige će odmah dobiti po milijardu eura, čim počne takmičenje, najvjerovatnije 2025 godine.
Hoce ih i zayebat. Vec vidim da City prvi nece ovo ispostovati, a kamoli drugi. Sa kime bi igrali da im ovo zabrane?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Finale superlige 2025 godine
Barcelona-Juventus
treća runda Carabao kupa
City-Liverpool
Koja tekma će biti gledanija ?
Barcelona-Juventus
treća runda Carabao kupa
City-Liverpool
- numanumaye22
- Kontakt:
Pokrenut ce Floren i svoj kanal i tu smjestit Superligu, bit ce besplatno za gledaoce hehe
- VensanKasel
- Kontakt:
City - Liverpool logično .JayCatwright je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:39Finale superlige 2025 godine
Barcelona-Juventus
treća runda Carabao kupa
City-Liverpool
Katalonska smeća niko ne voli ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Davidoffgold
- Kontakt:
Samo mi je drago jer ce shvatit ljudi koliko je onaj slovenac zapravo nesposoban. Ne mogu ga ocima, uvlaci se ovim nasim exyu savezima samo da bi dobijao glasove od njih a u sustini ga boli q sta se desava u savezima...
Une vie honorable est une vie éternelle
Kakva panika i nevjerica medju adminisrativnim lihvarima i prevarantima sirom Europe 

Ima intervju Zdravka Mamića za max bet u kojem opisuje kako je ceferin prevario balkanske saveze pa i Britanske.Davidoffgold je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:49Samo mi je drago jer ce shvatit ljudi koliko je onaj slovenac zapravo nesposoban. Ne mogu ga ocima, uvlaci se ovim nasim exyu savezima samo da bi dobijao glasove od njih a u sustini ga boli q sta se desava u savezima...
Max Allegri
cim vidis tu juve kao osnivaca znas da ce tu biti veci lopovluk nego uefa
- JayCatwright
- Kontakt:
Intertoto cup vibes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.