kljuc je zabiti 15+ ili po mogucnosti 20 golova, i na ljeto ici u budesligu ili italiju. vec pomalo kaska za probojom na veliku scenu.
i naravno...da izgura sezonu bez povreda koje bi ga poremetile ili skroz sasjekle
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Teško za Huskovića, nažalost prognozira mu se godinu pauze.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 okt 2022, 00:29Vec iduce godine ako Bog da ide napad repke...
Hamulic Huskovic
Ma za pola godine je na terenu, sinoc sam dobio info da uopste nema lomova sto je najbitnije i da je svjestan svega .izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 okt 2022, 13:47Teško za Huskovića, nažalost prognozira mu se godinu pauze.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 okt 2022, 00:29Vec iduce godine ako Bog da ide napad repke...
Hamulic Huskovic
Istina tesko ga je plasirati u jednog profila napadaca po ovome sto se moze da vidi, jer cesto ide po strani kao krilni napadac, a ne klasicni centarfor kao sto je Koljic koji zivi od lopti i nema tu brzinu. Ako pricamo o karakteristikama igraca, onda on meni ima i elemente Duljevica sto je pokazivao na nizem nivou fudbala, to jeste igra jedan-na-jedan, sut sa distance, samo sto Hamulic ima dodatno i skok igru i fizicke predispozicije napadaca sto Duljevic naravno nema.RoninX je napisao/la: ↑15 okt 2022, 00:09ne znam s kim bih uporedio said-agu, jer ga osim golova nisam plaho gledao. koljic je imao sutinu, ali nije neki tehnicar koji goni loptu u trku maltene od centra igralista.... mozda cete reci da pretjerujem, ali meni ovi golovi podsjecaju na fernanda torresa, na svom vrhuncu, a od ovih mladjih napadaca, ima nesto i dusana vlahovica.
kljuc je zabiti 15+ ili po mogucnosti 20 golova, i na ljeto ici u budesligu ili italiju. vec pomalo kaska za probojom na veliku scenu.
i naravno...da izgura sezonu bez povreda koje bi ga poremetile ili skroz sasjekle
To sto nije igrao za Zrinjski nije meni neko mjerilo. Ali svakako bi trebao Markovic biti bitan igrac za klub za koji nastupa da bi se uopste razmatralo o njemu, sto on svakako (trenutno) nije. Kvalitetom pozivanje njega mi dodje ko kad se uputi poziv Serbecicu, samo sto je jos stranac pa mi nekako dodatno nema osnovu.
Dedic nam je dosao kad smo bili ocajni na desnom beku. Hamulic dolazi kad smo ocajni na lijevom krilu i zato ga moraju odmah pozvati i pruziti mu priliku. Veliki plus je sto momak nije klasicno krilo, nego je prvenstveno napadac kojem nije strano igrati lijevo - bas ono sto Petev zeli. Visok je i moze zabiti glavom, a nije mu problem ni opaliti i pogoditi izvan sesnaesterca. Dobar je i s loptom u nogama, ne gubi se kad je treba povuci (kao sto je recimo bio slucaj s Ibisevicem, koga je to uz onu povredu kostalo jos bolje karijere). Naravno, jos je prerano davati neke bombasticne prognoze, ali ovo zasad itekako obecava. Da ga Allah sacuva povreda i svih drugih iskusenja, ne sumnjam da ce biti sve bolji i bolji!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:54Šanse za drugo mjesto u grupi nam doslovno ovisi od ovog dojučerašnjeg anonimusa, koji može od pola centra opaliti šprint sa loptom i pucati projektile.
Nadati se da smo udarili jackpot, treba sačekati i vidjeti.
Slažem se sve brate, imamo stvarno fine šanse u ovim kvalifikacijama, dosta toga će se ako Bog da poklopiti.Ghuraba je napisao/la: ↑15 okt 2022, 22:48Dedic nam je dosao kad smo bili ocajni na desnom beku. Hamulic dolazi kad smo ocajni na lijevom krilu i zato ga moraju odmah pozvati i pruziti mu priliku. Veliki plus je sto momak nije klasicno krilo, nego je prvenstveno napadac kojem nije strano igrati lijevo - bas ono sto Petev zeli. Visok je i moze zabiti glavom, a nije mu problem ni opaliti i pogoditi izvan sesnaesterca. Dobar je i s loptom u nogama, ne gubi se kad je treba povuci (kao sto je recimo bio slucaj s Ibisevicem, koga je to uz onu povredu kostalo jos bolje karijere). Naravno, jos je prerano davati neke bombasticne prognoze, ali ovo zasad itekako obecava. Da ga Allah sacuva povreda i svih drugih iskusenja, ne sumnjam da ce biti sve bolji i bolji!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:54Šanse za drugo mjesto u grupi nam doslovno ovisi od ovog dojučerašnjeg anonimusa, koji može od pola centra opaliti šprint sa loptom i pucati projektile.
Nadati se da smo udarili jackpot, treba sačekati i vidjeti.
Sehic - Dedic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Kolasinac - Hadziahmetovic, Pjanic, Krunic - Stevanovic, Hamulic, Dzeko
Ne moze jace od ovoga.![]()
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 3 gosta.