neo je napisao/la:da nisi s teme facebook o maloljenticama mastao !?

@mandra X to ti tako mislis samo tako nastavi ne zelim da sa tobom ulazim u bilo kakvu raspravu.

neo je napisao/la:da nisi s teme facebook o maloljenticama mastao !?
moralo ti je nešto pisati uz ban.DevilS je napisao/la:Mozeli mi neko reci od admin tima sto sam sad bio banovan jer stvarno ne kontam ocito da ja nekom smetam i da svako ima svoje neke simpatije ovdje...hvala..
imam isti problem.zizu1991 je napisao/la:Meni je nestala ona klizna traka, ne znam kako da je opišem, kada hoću scrollati da vidim neke kasnije postove na forumu sa glavne stranice, da ne moram ulaziti u pdf - ove pa listati.
Ne znam da li iko drugi ima sličan problem ? Isto tako je nestala ona traka za vijesti, i samo se može vidjeti prvih 10 najnovijih sportskih vijesti.
Isto.zizu1991 je napisao/la:Meni je nestala ona klizna traka, ne znam kako da je opišem, kada hoću scrollati da vidim neke kasnije postove na forumu sa glavne stranice, da ne moram ulaziti u pdf - ove pa listati.
Ne znam da li iko drugi ima sličan problem ? Isto tako je nestala ona traka za vijesti, i samo se može vidjeti prvih 10 najnovijih sportskih vijesti.
?don_burza je napisao/la:jel kontate da ubacite cod za dailymotion kao sto imam za yt
Vecina golova odmah izlazi tamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.