Haha ne sikiraj se, davno sam se ja ozenioRajvoSA03 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 17:05Odgovori covjeku, jel ti skinuo maluSindikat12 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 15:58Najveci problem je njegova nedovoljna odgovornost u organizaciji igre. Kreator mora da bude prva opcija u izgradnji napada da se ne skriva od lopte i da diktira ritam on ti ne pruza. Napredovat ce on ali nece toliko koliko je nama potrebno. On sa 23 godine (puni za par mjeseci) nije vise mlad… Sergej spomenu da ce postat svjetska klasa ma daj molim vas.![]()
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Sindikat12
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Re: Benjamin Tahirović
Da ima znanje za klubove liga petice, sigurno ima. Koja garnitura u tim ligama, vrijeme će pokazati.Sindikat12 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 17:17To jest… ali hajd iskreno Hurem da li ti vjerujes da ce Tahirovic postat ozbiljan igrac? Na ozbiljnog igraca mislim klubovi u ligama 5 koji se ne bore za opstanak ili klubovi mimo lige 5 tipa Benfica, Porto, Ajax itdhurem je napisao/la: ↑23 nov 2025, 17:01Ali koja pogan od forumaša.
Tahirovic je bukvalno bio starter u 14 uzastopnih utakmica za Brondbey prije povrede.
Nakon povrede se vratio i odigrao 25 minuta prije reprezentativne pauze.
Ovo je klasičan primjer koliko su neki ljudi zlobni, neutemeljeni, nelogični. Tahirovic je samo jedan primjer. Isti ili slični primjeri su na mnogim drugim temama.
Čak mislim da uopće na kraju nije zaslužio onakav tretman u Ajaxu jer je sa 20 godina tamo imao itekako pristojnih utakmica. Svašta se u tom klubu izdesavalo, pogotovo s ljudima koji su ga doveli, pa je na kraju i on platio.
Sto se tice Brondbyija, nisam ni ja zadovoljan njegovim pristupom u nekim utakmica, kao i u reprezentaciji. Djeluje nonsalantno. Fali mu zustrine. A onda u nekim utakmicama pokaže da to ima pri sebi i da moze. I to da itekako moze. Ali mu fali kontinuitet.
Mislim da je do njega i njegovog motiva.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.