Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2024/25
Bože daj snage navijačima Atletica jer im stvarno nije lako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vjerovatno jeste dirao 2 puta, ali to nije bilo ocito niti blizu. Jedino ako u lopti imaju tehnologiju za detekciju dodira, moze se odluka smatrati ispravnom. Ako su samo po snimku sudili, nije trebalo ponisititi pogodak, jer nije bilo sanse optiscki sa 100 posto sigurnosti u tako kratkom roku donijeti tako krupnu odluku.
Ali opet, Atletico je sam kriv, kukavicki su odigrali. Imali su Real na konopcima.
Ali opet, Atletico je sam kriv, kukavicki su odigrali. Imali su Real na konopcima.
- JayCatwright
- Kontakt:
odlučili za 7 sekundi, a zato offside od 30 centimetara gledaju po 10 minuta
jasno je naznačeno da se VAR ne upliće u situacije kada nisu clear and obvious, a ovo sinoć nije tako bilo, ovo je isto da optuženog osudiš na zatvor, a nemaš jasne dokaze koji ukazuju da je učinio neko krivično djelo, ali to je Real, od generala Franka Mladića pa do danas

jasno je naznačeno da se VAR ne upliće u situacije kada nisu clear and obvious, a ovo sinoć nije tako bilo, ovo je isto da optuženog osudiš na zatvor, a nemaš jasne dokaze koji ukazuju da je učinio neko krivično djelo, ali to je Real, od generala Franka Mladića pa do danas
navijat ti je za njih protiv Arsenala pa ti vidiJayCatwright je napisao/la: ↑13 mar 2025, 08:47odlučili za 7 sekundi, a zato offside od 30 centimetara gledaju po 10 minuta![]()

- Gumistucna
- Kontakt:
pa imaju valjda u loptama njaki senzoriJayCatwright je napisao/la: ↑13 mar 2025, 08:47odlučili za 7 sekundi, a zato offside od 30 centimetara gledaju po 10 minuta![]()
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Pumpaj
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JayCatwright
- Kontakt:
pa ne znam, baš bi bilo tipično Arselovski da prođu Reala pa da ih Villa rutinski izbaci u polufinalu, tako da sam više za taj scenarioJabroni je napisao/la: ↑13 mar 2025, 08:51navijat ti je za njih protiv Arsenala pa ti vidiJayCatwright je napisao/la: ↑13 mar 2025, 08:47odlučili za 7 sekundi, a zato offside od 30 centimetara gledaju po 10 minuta![]()
jasno je naznačeno da se VAR ne upliće u situacije kada nisu clear and obvious, a ovo sinoć nije tako bilo, ovo je isto da optuženog osudiš na zatvor, a nemaš jasne dokaze koji ukazuju da je učinio neko krivično djelo, ali to je Real, od generala Franka Mladića pa do danas![]()

Kada je Alvarez napucao loptu, udarila ga je u lijevu nogu, prešla preko nje na putu prema golu i to je prekršaj. Ali mogu reći da uživam u kmečanju, pa čak i na nešto jasno poput toga.
City, Atletico, Arsenal, PSG, Inter... fina lista žrtava do 16. titule.
City, Atletico, Arsenal, PSG, Inter... fina lista žrtava do 16. titule.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma sve je odmah bilo jasno
Ko ih yebe kad toliko trpe oni budalu na klupi jos najplaceniji trener.
Ma teze je ovoj dvojici kmecavaca sa barsine teme. Sturili se neprirodno im gledat Barsu u martu u LP pa lupaju.
Srecom postoji var pa se vise ne mogu ovakve stvari desavat kao greske.
Al mene zanima situacija kad je simeone igrao rukom u 16 m, kako bi se kmecalo da je to bio npr Mendy a nije svirano.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- JayCatwright
- Kontakt:
ja gledao pogrešnu nogu, halalite
-
- Kontakt:
Ne vjerujem šta ću upravo reći, ali svim srcem navijam za Arsenal da izbaci ovu bagru
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
-
- Kontakt:
Majstorinho je napisao/la: ↑13 mar 2025, 09:15Ne vjerujem šta ću upravo reći, ali svim srcem navijam za Arsenal da izbaci ovu bagru

Kakvo je stanje sa povrijedjenim igracima Arsenala, vraca li im se neko u skorije vrijeme?
Znam da su bili bolnica.
Znam da su bili bolnica.
Slozit cemo se da ne znas sta pricas.

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Martinelli se oporavio, Saka, Jesus, Havertz propuštaju dvomec.
Saka možda bude spreman za drugu utakmicu ali pitanje u kakvoj će formi biti.
Ostali su svi na broju
Rođen s tobom da budem

Šteta što ovi koji nisu sa EPL teme ne znaju priču.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Evander je napisao/la: ↑13 mar 2025, 08:41Vjerovatno jeste dirao 2 puta, ali to nije bilo ocito niti blizu. Jedino ako u lopti imaju tehnologiju za detekciju dodira, moze se odluka smatrati ispravnom. Ako su samo po snimku sudili, nije trebalo ponisititi pogodak, jer nije bilo sanse optiscki sa 100 posto sigurnosti u tako kratkom roku donijeti tako krupnu odluku.

Vjerovatno je dirao - dakle dirao je. Ali prebrzo su vidjeli i odmah je neispravno? Wtf jeste li vi vise normalni sta pisete

Obolit cete. Ustvari vec ste obolili. 16.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ima li kostur gdje se prve igraju
Tehnički je odluka ispravna, nema govora. Drugi je par cipela što ovo nije uopšte uticalo na ishod penala, a pravilo bi barem trebalo promijeniti da se penal u ovim situacijama ponavlja, ako ništa u ovom raspucavanju. Jbg, Real ko Real, proći će na ovaj ili onaj način.
K`o što rek`o Rajaz sad sam siguran da osvajaju.
K`o što rek`o Rajaz sad sam siguran da osvajaju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.