BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Kvalitetno kmecanje Luceskua

Baraz je osiguran sto znaci da nas zanima samo pobjeda u Austriji i direktan plasman na svjetsko prvenstvo
Gledao sam Kipar Austrija i ono sto sam vidio Austrija ima problema na bekovima i tu trebamo traziti sansu uz skok igru
Gledao sam Kipar Austrija i ono sto sam vidio Austrija ima problema na bekovima i tu trebamo traziti sansu uz skok igru
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Meni je i teško procesuirati u glavi koliko nas malo dijeli do nerealnih stvari.. Klanjajte, krstite se, radite šta znate samo da odemo na SP..
- invincible1921
- Kontakt:
Gledam snimak, dokaz da Esmirov go nije slucajan...pokusao je bar 5 puta ovako da udje sa krila u sredinu..jednom izblokiran, par puta nije uspio sutirat pa je dodao..al kad je prosla, prosla je da valja 
=\_1921_/=
Ja sam 4 puta koristio Viagogo, od čega sam jednom bio scaman. Tako da oprez svima.Edincapitano je napisao/la: ↑16 nov 2025, 16:13Budite oprezni s Viagogo, poznati su ta prodaju isti QR kod vise ljudima. Na austrijoj oficiajlno stranici sve karte na stadionu su prodate
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- kolezeljovac
- Kontakt:
Moguće je još jedno iznenađenje. U 18:00 igraju Ukrajina-Island
Ukoliko Island bude neporažen idu u baraž, a Ukrajinci 3. završavaju
Ukoliko Island bude neporažen idu u baraž, a Ukrajinci 3. završavaju
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
kad ga je zabio esmir, mislim da je prestalo mi kucat na par sekundi srce, nego mozda sam lud, al Sp nikad blize
nek crknu dusmani, najjaci smo
Možda sam preveliki optimista ali nekako ovo sinoć vidim kao prijelomnu utakmicu ove generacije poslije koje će sve biti puno bolje. Ljudi potcjenjuju koliko je sve teže kad ti većina ključnih igrača imaju po 5-10 nastupa za reprezentaciju, u odnosu na ono što dolazi poslije, kad se stvori neka hemija i timski duh među igračima, i kad se stekne samopouzdanja tako što konačno jednog protivnika ne samo pobijediš nego i totalno nadigraš. I atmosfera na tribinama u drugom poluvremenu je bila najbolja godinama unazad.
Zadnji put kad smo išli ovako rasterećeni s baražom u džepu, ako se ne varam, to je bilo protiv Francuske u Parizu, pa valjda nam i sad taj efekat da vjetar u leđa.
Zadnji put kad smo išli ovako rasterećeni s baražom u džepu, ako se ne varam, to je bilo protiv Francuske u Parizu, pa valjda nam i sad taj efekat da vjetar u leđa.
Kad ste kod Irske, ispadose sve 3 fasisticke drzave. Srbija i braca im Rumunija i Madjarska 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:

Nikad u karijeri nisam vidio takav nedostatak gostoprimstva. To je neprihvatljivo. Sjedio sam u prolazu od metar i po, nije bilo stolica, a igrači su imali vrlo mali prostor, 4 puta 4.
Kakva sramota što su Bosanci napravili, pogledajte na kakvom smo stadionu igrali. U tom hodniku igrači se nisu imali gdje zagrijati. Ako smo mi ono što su vikali, kakvi su oni? Nemoguće je na ovoj razini igrati u ovim neljudskim uvjetima. Daj Bože da opet igramo s BiH u baražu. Bit će kao u Bukureštu, igrat će se samo 10 minuta - rekao je Lucescu za rumunske medije.
Mada Rumuni nisu ispali, al ko da jesu. Nema sanse da prodju baraz. Ne znam je li tako i sa Orbanovcima
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kolezeljovac
- Kontakt:
Rumuni su POT 4 i kao takvi idu na POT1
ima li neko kojim slucajem 2 karte za austriju na prodaju?
Kamo sreće da su samo 3 fašističke.
A Slovačka, a Češka, a Poljska, nastavite niz...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi ako bi Island sad ostao neporažen mnogo bi povoljnije moglo biti po nas u eventualnom barazu(Daj Bože da do njega ne dođe
)
Jos da veceras Island izvuce barem remi protiv Ukrajine, pa neka orthodox brodersi gledaju SP zajedno ispred TV
Brez Srbije, Rumunjske, Grcke, Ukrajine uz vec odavno neaktivnu Rusiju. Milina.
Cekao sam ovaj trenutak da napisem ovo i da ukazem svim nasim navijacima da pravda i karma kako je ko zasluzi dodje prije ili poslije.
Sergeju Emiru citavom strucnom stabu od Zlatana, Mirka, Sase, Ninoslava, Kenana. Svasta im se moze spocitati sto se tice taktike igraca slucaja Ahmedhodzica ali jedno ni pod razno, a to je da su patriote i da vole domovinu.
Svi nabrojani su kao igraci zasluzili da odu na neko veliko takmicenje. Razmak od utakmice Sa Danskom do ove sa Austrijom je tacno 22 godine. Tada srece nisu imali nije im se dalo.
Ja im zelim od srca da ono sto su kao igraci zasluzili sigurno da im se sad vrati u drugoj ulozi kao selektor i clanovi strucnog staba.
Karma ili pravda vidjecemo u utorak.
Vidimo se u Beču

Sergeju Emiru citavom strucnom stabu od Zlatana, Mirka, Sase, Ninoslava, Kenana. Svasta im se moze spocitati sto se tice taktike igraca slucaja Ahmedhodzica ali jedno ni pod razno, a to je da su patriote i da vole domovinu.
Svi nabrojani su kao igraci zasluzili da odu na neko veliko takmicenje. Razmak od utakmice Sa Danskom do ove sa Austrijom je tacno 22 godine. Tada srece nisu imali nije im se dalo.
Ja im zelim od srca da ono sto su kao igraci zasluzili sigurno da im se sad vrati u drugoj ulozi kao selektor i clanovi strucnog staba.
Karma ili pravda vidjecemo u utorak.
Vidimo se u Beču
Kad si kod Ukrajine, povraca mi se kad ih vidim sa ovim zastavama na terenu. Kad se sjetim onog zutog kmecavca Zinchenka kako je cmizdrio zbog rata i kako bi branio drzavu, tako nekako, pa nikad ne ode da brani...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, BosnianDragon2024, bvsic, galia95, hujdur007, hurem, Jabroni, Konzerva, Lynx, Maverick, napapijri1987, PeppermintSA, prisonbreak, Proximic, RacioEmocionalan, TefalTava, tuzlanskinacin i 117 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)