Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 11 mar 2010, 14:03

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 11 mar 2010, 15:16

vrijeme je da se okrenemo utakmici protiv hulla za mene bitnija utakmica nego sto je bila ona protiv porta,
nazalost izgleda ponovo bez kapitena ali sta je tu je koga nema bez njega se mora,takodjer jos samo ovu utakmicu u prvenstvu ce pauzirati song zbog kartona sto znaci da se na sljedecu vraca,ocekujem ponovo nasrija na poziciji cesca,a zajedno sa njim u sredi diabya i denilsona :shock: ,izgleda i sol i sagna imaju nekih problema ali se nadam da ce biti u redu do subote
sto se tice same utakmice sigurno je da ce biti mnogo teska jer ocajnicki hullu trebaju bodovi za opstanak,vidio sam po izjavama poslije tekme sa portom nasih igraca i wengera da su svjesni da je ovo jako bitna utakmica sto me raduje
jer samo sa pravim pristupom ovoj utakmici mozemo do pobjede,ne ocekujem neku blistavu pobjedu i igru ali svakako da se njoj nadam

P.S.
zadnje 2 godine od kako je hull usao u premiership sa njima igramo utakmice u 18 30,kao i ovu sada
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 15:34

Sta je sa onim ''kockastim Duduom.Ispao iz slifa skroz.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 mar 2010, 15:40

Naravno da očekujem pobjedu, sa il bez Cesca, možda bolje bez. Tako bi se tim bolje učvrstio a i mi navijači bi znali da možemo i bez kapitena...

Očekujem ovakav sastav...

--------- Almunia --------

Eboue TV Silvestre Clichy

---------- Denilson -----------
-----Nasri ----- Rosicky ----

Theo ----------------- Andrej

--------- Bentdner ----------

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 11 mar 2010, 16:04

harishp je napisao/la:Sta je sa onim ''kockastim Duduom.Ispao iz slifa skroz.
izgleda da je ispao kao sto ti kazes,usao je protiv burnleya ali nije protiv porta ulazio u igru (mozda bi i usao da wenger nije morao izvesti nasrija i izgleda rosickija koji ce mozda biti spreman za hull)
GunnerS je napisao/la:Naravno da očekujem pobjedu, sa il bez Cesca, možda bolje bez. Tako bi se tim bolje učvrstio a i mi navijači bi znali da možemo i bez kapitena...

Očekujem ovakav sastav...

--------- Almunia --------

Eboue TV Silvestre Clichy

---------- Denilson -----------
-----Nasri ----- Rosicky ----

Theo ----------------- Andrej

--------- Bentdner ----------

evo i rosicky se pridodao spisku igraca koji mozda nece igrat :(
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... s-for-hull

a iako bude igrao sigurno nece igrati na poziciji u sredi to je mjeto rezervisano za diabya,a mislim da iako budu kakve takve sanse da zaigra sagna da ce igrat jer desna strana sa ebueom na beku i theom na krilu je previse ofanzivna

za cesca se slazem da je bolje da neigra ovu utakmicu nego da neigra narednih 5
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 mar 2010, 17:05

Ako ne može Rosicky onda Diaby, al ne vjerujem da će Sanga igrat, razlog, Wenger je postao previše, hmm, kako da kažem, previše se pošao brinut i kad može onda ove napola povređene ne koristi, što je veliki plus za nas, ogroman ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 mar 2010, 23:18

Mah, samo da je dočekat tekmu :D

Hehe, ja je ne mogu dočekat i nadam se da će da igraju kao protiv Porta, nadahnuto. Samir i Andrej ako odigraju na istom nivou pobjeda neće doć u pitanje, jer će Bendtner dat i protiv Hull-a nadam se najmanje 2 gola ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 mar 2010, 23:21

Wenger - I will not be going to Real Madrid

10/1 Arsenal win 3-1Hull v Arsenal10/1 Nasri 1st goalBet £10 get £20 FREE
By Richard Clarke

Arsène Wenger has slammed the door on becoming the next manager of Real Madrid.

The Frenchman has been strongly linked with the Bernabeu a number of times during his 14-year tenure at Arsenal. Speculation blew up again last summer but in the end the Spanish giants appointed Manuel Pellegrini from Villarreal. The Chilean is still in charge however the media are already scouting for fresh applicants following Real’s Champions League exit on Wednesday night.

Wenger will not be one of them.

“Leave me alone,” he jokingly told journalists as soon as the idea was put to him at Thursday’s press conference. “I always go to the end of my contract and I am going until 2011. So there is no way.

“For me, it is the worst moment to come back on this” he went on.

“At the moment I focus on Hull City.

“That maybe less glamorous than Real Madrid but they are much more important in my life at the moment.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 mar 2010, 23:51

Svaka cast za maestralnu pobjedu, i to bez dvojice najboljih igraca Cesca i Van Persija. Pokazalo se da mozete igrati i bez njih, a vjerovatno se i Wenger pita sad dal prodat il ne prodat Fabregasa za velike pare. Da sam ja Wenger ja bi ga prodo za jedno 40-50 milionceka i doveo bi extra jakog golmana, stopera te extra jakog špic igrača, tipa Džeko. Takva 3 igraca vrijedila bi Arsenalo sigurno puno vise nego Fabregas, zato sto imate vec nekoliko extra jakih igraca za njegovu poziciju koji mu jako slice (Nasri, Rosicky). Po mom misljenju Arsenala su potrebna tako neka tri jaka i vec sazrela igraca da bi bili tim koji moze nesto da osvoji. Ne govorim kao navijac Barce jer ce Cesc vjerovatno doci kod nas, nego sto mi je Arsenal puno drazi od drugih engleskih, uglavnom krkanskih klubova.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 mar 2010, 06:57

Romariooo je napisao/la:Svaka cast za maestralnu pobjedu, i to bez dvojice najboljih igraca Cesca i Van Persija. Pokazalo se da mozete igrati i bez njih, a vjerovatno se i Wenger pita sad dal prodat il ne prodat Fabregasa za velike pare. Da sam ja Wenger ja bi ga prodo za jedno 40-50 milionceka i doveo bi extra jakog golmana, stopera te extra jakog špic igrača, tipa Džeko. Takva 3 igraca vrijedila bi Arsenalo sigurno puno vise nego Fabregas, zato sto imate vec nekoliko extra jakih igraca za njegovu poziciju koji mu jako slice (Nasri, Rosicky). Po mom misljenju Arsenala su potrebna tako neka tri jaka i vec sazrela igraca da bi bili tim koji moze nesto da osvoji. Ne govorim kao navijac Barce jer ce Cesc vjerovatno doci kod nas, nego sto mi je Arsenal puno drazi od drugih engleskih, uglavnom krkanskih klubova.
jbg.možda i treba tako, al ne vjerujem da će Wenger to uradit, nema razloga a ni potrebe. Uvjek je extra dobro imat igrača kao što je Cesc Fabregas ;) Bez obzira što su ovi dobili jednu, dvi utakmice bez njega, al on je i dalje vođa i on nam i dalje treba. Njega se mi nećemo otarasit jer je pokazao da je vjeran klubu, Wengeru ;)

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 12 mar 2010, 13:09

Arsenal manager Arsene Wenger has told Real Madrid they would be wasting their time if they launch another attempt to lure him to the Bernabeu.

Reports in Spain suggest that Real manager Manuel Pellegrini is on the brink of the sack after the Primera Liga leaders were dumped out of the UEFA Champions League by Lyon to fail to reach the quarter-finals for a sixth successive year.

Pellegrini was already under pressure, with suggestions he does not have the support of president Florentino Perez after more than £200million of summer investment, and Wenger has been a long-term target.

The Spaniards tried to capture the Gunners boss before appointing Pellegrini last June and they are expected to renew interest in the Frenchman if they begin a new search for a fresh manager.
No guarantee

But Wenger has strongly stated his intentions, saying: "Leave me alone. I am always going to stay to the end of my contract and I am going (to stay at Arsenal) until 2011. There is no way I am going to break it.

"For me, it is the worst possible moment to come back on that. At the moment my focus is fully on Hull City (on Saturday) they may be less glamorous than Real Madrid, but they are much more important in my life at the moment."

He added: "It shows that £240million does not necessarily buy you the Champions League and that in Europe you have no guarantee of success.

"If you can spend that kind of money every year, you will get there in the end, but at the moment it is difficult for them to take.

"In the last five years we have been in the final, a semi-final and two quarter-finals in England we don't rate that as an achievement any more because we are used to it, but that consistency is not easy to achieve."
Obrisa ga Wenger Realu od usta

:mrgreen: :mrgreen:

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 12 mar 2010, 14:59

Bez Fabregasa neće biti ni A od Arsenala. To je čovjek od kojeg sve počima. Prodaja bi bila velika greška! Taj čovjek vrijedi mnogo više od tih 40-tak milijuna koje bi dobili.
U napadu su popunjeni (Bendthner, Van Persie, Walcott, Eduardo, Arshavin, Vela), tako da im Džeko netreba. Jedino ako se odluče rješavati nekih.. jer Walcott i Arshavin ipak nisu tipicni napadači, više polušpice / krila.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 mar 2010, 16:13

Mrgood je napisao/la:Bez Fabregasa neće biti ni A od Arsenala. To je čovjek od kojeg sve počima. Prodaja bi bila velika greška! Taj čovjek vrijedi mnogo više od tih 40-tak milijuna koje bi dobili.
U napadu su popunjeni (Bendthner, Van Persie, Walcott, Eduardo, Arshavin, Vela), tako da im Džeko netreba. Jedino ako se odluče rješavati nekih.. jer Walcott i Arshavin ipak nisu tipicni napadači, više polušpice / krila.
Ova trojica su jedino napadači, Andrej i Theo su krilni napadači, krila ( ako tako hočeš )
Iskreno, Džeko bi bio idealan za Arsenal, kako i zašto sam promjenuo mišljenje, pa ovako i lahko. Kakav je Nikolas ( velik, a slab u duelima, trudi se i dobar nam je sad ) a iskreno, Džeko je za njega klasa iznad ( bar sad ), dobar u duelima, lijeva-desna, nema veze, dobar u skoku, jak ko zemlja, hmm, idealno za Cesca, Samira, Andreja, Tomasa i Theo, koji bi ga ubijali loptama sa svih strana... Iskreno, očekujem i nadam se Džeki ;)

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 17:55

paja_patak je napisao/la:Bendtner je isti tip igraca samo mladji sa vise potencijala i jak je duelu, nista od Dzeke Chamakh je bolji a i besplatan je!
daj ba nisi tri puta gledo tog Chamakh-a, gdje ces ih porediti..........mozes uzet 4 Chamakha za jednog Dzeku...........i Bend bolji,......oj majko sad bi se ja rokno, kad skontam koliko slijepih ljudi i pri tome "znalaca" o fudbalu ima....

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 18:09

po meni, Bendtner nije igrac koji ikad moze dostici trenutni nivo igre Edina Dzeke.........a ne zaboravi i da Edin ima 24 godine, te dosta prostora za napredak.............. jednostavno ko poznaje fudbal, vidjet ce koje domete ima neki igrac......a to da ce Bend napredovat..........otom potom, ja bih volio zbog njega, jer mi se cini normalan momak da bude kako kazes, ali mislim da nije svestran napadac kao Dzeko...........

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 mar 2010, 18:18

Chamack je extra igrač i definitivno ako dođe u Arsenal ( a trebo bi ) če da se uklopi, a i sam je izjavio da mu se sviđa Arsenal i njihov stil igre ;)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 12 mar 2010, 18:20

bendtner ima 22 godine i suludo je govoriti da li ce on biti na nivou dzeke... ipak cinjenica je da on igra u jacem klubu nego dzeko u njegovim godinama a i sada... dzeko jest bolji a i da nije za mene bi bio bolji,a chamakh ne znam ali on je dao 9 golova u francuskoj i nekako mi se cini slabo jer je ipak liga slabija od EPL ... ali sta je dzaba i Bogu je drago pa tako i chamakh :P ... iako neki navijaci arsenala ovdje na forumu ne zele dzeku ja mislim da bi dzeko bio bolji.. jer chamakh je i nizi i laksi manje je golova dao (i nije bosanac) ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 mar 2010, 18:41

Pape, registruj ovo!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 mar 2010, 18:51

Sejad Hajrović ima tek 16-17 godina, on bi za prvi tim mogao nastupit iduće godine kad budu igrali Carlign Cup ;) Mašala, napokon jedan Bosanac i u Arsenalu ;) Nadam se da nije zadnji i da ćemo uskoro vidjet njih više...

A što se tiče Chamacka, polahko, treba njega Wenger štagod naučit da on bude bolji i najbolji nadam se ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 mar 2010, 07:30

Pres konferencija Wengera pred Hull
Fabregas sigurno neigra, vjerovatno i Sagna i Sol ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.