Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

caseres
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la caseres » 12 feb 2013, 15:55

Sretno veceras! Valencia mi je uvijek bila draga, a ona pašćad nikako ne gotivim kako su poceli ganjat pare. :D
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 feb 2013, 17:55

caseres je napisao/la:Sretno veceras! Valencia mi je uvijek bila draga, a ona pašćad nikako ne gotivim kako su poceli ganjat pare. :D
Hvala.Nadam se da cemo pokazati da nije sve u novcu,te da ce seikovi na kraju biti razocarani :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

mts
Kontakt:

Post Postao/la mts » 12 feb 2013, 18:04

Šišmiši, zgazite onu francusku legiju stranaca.

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 12 feb 2013, 18:13

Očekujemo sastav Valencije: Guaita, Cissokho, Rami, Costa, Pereira - Costa, Gago - Guardado, Jonas, Feghouli - Soldado.

Loše ovaj dupli sport informisan :?
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

mts
Kontakt:

Post Postao/la mts » 12 feb 2013, 18:21

Vjerovatno Albelda na DM-u, a to je slaba tacka odmah....u godinama je i pitanje je koliko može trcati u ovako bitnoj utakmici.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 feb 2013, 18:46

hajmo adi_zepce, mozete vi to :D. fin si čovjek za diskusiju a i valencia mi je drag klub pravo. imaju onaj svoj šmek, a pošto mi topnici muku mučimo sa naftašima i arapima uz vas sam ! :twisted:
Vođa zna.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 feb 2013, 18:50

sretno Valenciji veceras :)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 12 feb 2013, 18:59

sretno i od mene, očekujem gol soldada. sve osim poraza i neriješenog 2-2 i više bi bilo dobro, ali naravno treba ganjat pobjedu.

EDIT:

valensija vrlo ofanzivna, to mi se sviđa. psg sa sličnom formacijom.

VALENCIA: Guaita; Pereira, Rami, Costa, Guardado; Parejo, Tino Costa, Banega; Jonas, Feghouli, Soldado.
PSG: Sirigu; Maxwell, Sakho, Alex, Jallet; Pastore, Verratti, Matuidi, Lucas Moura; Lavezzi; Ibrahimović.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 feb 2013, 21:30

neshvatljivo je da ste ovako losi veceras
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 feb 2013, 21:34

ne mogu dva pasa da sastave,bas ste se obrukali u prvom poluvremnu.Prilike niste imali,a jos PSG-u nedostaje Thiago Silva :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 feb 2013, 21:36

Valencia primi 5 komada za poluvrijeme od raštimovanog Reala tako da nema šta biti čudno vodstvo PSG.Miriše i ovdje na petardu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 feb 2013, 22:43

Valencia je bolja ekipa ali ovi imaju Ibru.Što kad znamo da neće igrati u drugoj tekmi daje prednost Valenciji i vjerujem da će je iskoristiti.Ni Veratija nema koji je uz Mouru i Ibru bio najbolji večeras.Valenciji se sve otvorilo u par minuta AMUNT!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 12 feb 2013, 22:48

šišmiši će yebati ovaj neklub u uzvratnoj 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 feb 2013, 22:50

Realno Valencia je završila svoj put u CL bez obzira na ovaj gol nisu dovoljno kvalitetni da bi izbacili PSG.Poznavajući Ancelotija revanš će biti odrađen rutinski.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 feb 2013, 23:28

LBJ MVP je napisao/la:Valencia je bolja ekipa ali ovi imaju Ibru.Što kad znamo da neće igrati u drugoj tekmi daje prednost Valenciji i vjerujem da će je iskoristiti.Ni Veratija nema koji je uz Mouru i Ibru bio najbolji večeras.Valenciji se sve otvorilo u par minuta AMUNT!
Pa Ibrahimovic je realno vrlo malo veceras odradio da bi ga nazivali prevagom.Lavezzi i Pastore su mnogo znacajnije uloge odigrali i naravno Matuidi. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 feb 2013, 23:37

Devil je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Valencia je bolja ekipa ali ovi imaju Ibru.Što kad znamo da neće igrati u drugoj tekmi daje prednost Valenciji i vjerujem da će je iskoristiti.Ni Veratija nema koji je uz Mouru i Ibru bio najbolji večeras.Valenciji se sve otvorilo u par minuta AMUNT!
Pa Ibrahimovic je realno vrlo malo veceras odradio da bi ga nazivali prevagom.Lavezzi i Pastore su mnogo znacajnije uloge odigrali i naravno Matuidi. ;)
ibra je uradio jedno veliko nista, pogotovo u golovima :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2013, 23:40

Misliš, Valencia je imala Ibru. :mrgreen:
PSG će u 2. utakmici biti još bolji, u to sam ubijeđen. Valencia tanka, nisu shvatili da su u osmini finala dok nisu primili 2 gola.
U drugom poluvremenu su se digli, al' opet nisu stvarali neke 100% situacije pa da kažemo kako je ovo nepravedan rezultat.
Sve u svemu, Valenciji puno sreće u uzvratu (trebaće im), al' šanse su im sada veoma male. Ipak moraju postići (barem) 2 gola na Parku Prinčeva. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 12 feb 2013, 23:43

Steta za Valenciu,mislio sam da mogu nesto vise uraditi na svom stadionu!Sretno u revansu! ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 feb 2013, 00:15

Jako lose odigrane od strane Valencije,Dosta krivice ide i na racun trenera zbog postavke koju je izveo.U revensu mora biti bolje,a uvjeren sam i da hoce.Lijeva strana ce biti jaca,Cissokho na bok,a na krilu Guardado.Znaci Jonas na klupu.Samim tim Lavezzi ce teze prolaziti.Definitivno na klupu mora i Parejo,a Ruiz na mjesto def.veznjaka.
Sanse Valenciji za prolaz dalje nisu vece od 30% sada,ali uz malo srece moze se do pobjede u Parizu 8-)
@a nedim1993
Hvala.Nadam se da cete i vi "smiriti" Bavarce da ova sarmica vise ne trola :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 feb 2013, 10:04

Ne kontam zasto Ernesto nije zapoceo sa 2 napadaca ?
Cuj Jonas na krilu. :roll:
Tog momka treba uvalit nekome ukoliko dodje ponuda i od 5-6 miliona.
Stvarno je los.

Mislim da su prvenstveno gledali ustopati Ibrahimovica ( u cemu su i uspjeli ), ali su Moura i Lavezzi puhali po toj lijevoj strani.

Ja da sam trener, u revansu bi od prve minute igrao sa 2 napadaca i onda u 2. poluvremenu ubacio i treceg.
Vidjelo se da je Valencia daleko opasnija kada tako igra, pao je gol, sto je i logicno.

Sad ne znam samo da li bi Jonas igrao u vrhu napada sa Soldadom.

I mogao je Bernarta ubaciti bar zadnjih 10-tak minuta.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.