Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
Sretno veceras! Valencia mi je uvijek bila draga, a ona pašćad nikako ne gotivim kako su poceli ganjat pare. 

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Hvala.Nadam se da cemo pokazati da nije sve u novcu,te da ce seikovi na kraju biti razocaranicaseres je napisao/la:Sretno veceras! Valencia mi je uvijek bila draga, a ona pašćad nikako ne gotivim kako su poceli ganjat pare.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Šišmiši, zgazite onu francusku legiju stranaca.
- deenniiVCF
- Kontakt:
Očekujemo sastav Valencije: Guaita, Cissokho, Rami, Costa, Pereira - Costa, Gago - Guardado, Jonas, Feghouli - Soldado.
Loše ovaj dupli sport informisan
Loše ovaj dupli sport informisan

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Vjerovatno Albelda na DM-u, a to je slaba tacka odmah....u godinama je i pitanje je koliko može trcati u ovako bitnoj utakmici.
hajmo adi_zepce, mozete vi to
. fin si čovjek za diskusiju a i valencia mi je drag klub pravo. imaju onaj svoj šmek, a pošto mi topnici muku mučimo sa naftašima i arapima uz vas sam ! 

Vođa zna.
sretno Valenciji veceras 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
sretno i od mene, očekujem gol soldada. sve osim poraza i neriješenog 2-2 i više bi bilo dobro, ali naravno treba ganjat pobjedu.
EDIT:
valensija vrlo ofanzivna, to mi se sviđa. psg sa sličnom formacijom.
VALENCIA: Guaita; Pereira, Rami, Costa, Guardado; Parejo, Tino Costa, Banega; Jonas, Feghouli, Soldado.
PSG: Sirigu; Maxwell, Sakho, Alex, Jallet; Pastore, Verratti, Matuidi, Lucas Moura; Lavezzi; Ibrahimović.
EDIT:
valensija vrlo ofanzivna, to mi se sviđa. psg sa sličnom formacijom.
VALENCIA: Guaita; Pereira, Rami, Costa, Guardado; Parejo, Tino Costa, Banega; Jonas, Feghouli, Soldado.
PSG: Sirigu; Maxwell, Sakho, Alex, Jallet; Pastore, Verratti, Matuidi, Lucas Moura; Lavezzi; Ibrahimović.
neshvatljivo je da ste ovako losi veceras
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ne mogu dva pasa da sastave,bas ste se obrukali u prvom poluvremnu.Prilike niste imali,a jos PSG-u nedostaje Thiago Silva 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Valencia primi 5 komada za poluvrijeme od raštimovanog Reala tako da nema šta biti čudno vodstvo PSG.Miriše i ovdje na petardu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Valencia je bolja ekipa ali ovi imaju Ibru.Što kad znamo da neće igrati u drugoj tekmi daje prednost Valenciji i vjerujem da će je iskoristiti.Ni Veratija nema koji je uz Mouru i Ibru bio najbolji večeras.Valenciji se sve otvorilo u par minuta AMUNT!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
šišmiši će yebati ovaj neklub u uzvratnoj 

Realno Valencia je završila svoj put u CL bez obzira na ovaj gol nisu dovoljno kvalitetni da bi izbacili PSG.Poznavajući Ancelotija revanš će biti odrađen rutinski.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa Ibrahimovic je realno vrlo malo veceras odradio da bi ga nazivali prevagom.Lavezzi i Pastore su mnogo znacajnije uloge odigrali i naravno Matuidi.LBJ MVP je napisao/la:Valencia je bolja ekipa ali ovi imaju Ibru.Što kad znamo da neće igrati u drugoj tekmi daje prednost Valenciji i vjerujem da će je iskoristiti.Ni Veratija nema koji je uz Mouru i Ibru bio najbolji večeras.Valenciji se sve otvorilo u par minuta AMUNT!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ibra je uradio jedno veliko nista, pogotovo u golovimaDevil je napisao/la:Pa Ibrahimovic je realno vrlo malo veceras odradio da bi ga nazivali prevagom.Lavezzi i Pastore su mnogo znacajnije uloge odigrali i naravno Matuidi.LBJ MVP je napisao/la:Valencia je bolja ekipa ali ovi imaju Ibru.Što kad znamo da neće igrati u drugoj tekmi daje prednost Valenciji i vjerujem da će je iskoristiti.Ni Veratija nema koji je uz Mouru i Ibru bio najbolji večeras.Valenciji se sve otvorilo u par minuta AMUNT!

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Misliš, Valencia je imala Ibru.LBJ MVP je napisao/la:Valencia je bolja ekipa ali ovi imaju Ibru.Što kad znamo da neće igrati u drugoj tekmi daje prednost Valenciji i vjerujem da će je iskoristiti.Ni Veratija nema koji je uz Mouru i Ibru bio najbolji večeras.Valenciji se sve otvorilo u par minuta AMUNT!

PSG će u 2. utakmici biti još bolji, u to sam ubijeđen. Valencia tanka, nisu shvatili da su u osmini finala dok nisu primili 2 gola.
U drugom poluvremenu su se digli, al' opet nisu stvarali neke 100% situacije pa da kažemo kako je ovo nepravedan rezultat.
Sve u svemu, Valenciji puno sreće u uzvratu (trebaće im), al' šanse su im sada veoma male. Ipak moraju postići (barem) 2 gola na Parku Prinčeva.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Steta za Valenciu,mislio sam da mogu nesto vise uraditi na svom stadionu!Sretno u revansu! 

Jako lose odigrane od strane Valencije,Dosta krivice ide i na racun trenera zbog postavke koju je izveo.U revensu mora biti bolje,a uvjeren sam i da hoce.Lijeva strana ce biti jaca,Cissokho na bok,a na krilu Guardado.Znaci Jonas na klupu.Samim tim Lavezzi ce teze prolaziti.Definitivno na klupu mora i Parejo,a Ruiz na mjesto def.veznjaka.
Sanse Valenciji za prolaz dalje nisu vece od 30% sada,ali uz malo srece moze se do pobjede u Parizu
@a nedim1993
Hvala.Nadam se da cete i vi "smiriti" Bavarce da ova sarmica vise ne trola
Sanse Valenciji za prolaz dalje nisu vece od 30% sada,ali uz malo srece moze se do pobjede u Parizu

@a nedim1993
Hvala.Nadam se da cete i vi "smiriti" Bavarce da ova sarmica vise ne trola

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne kontam zasto Ernesto nije zapoceo sa 2 napadaca ?
Cuj Jonas na krilu.
Tog momka treba uvalit nekome ukoliko dodje ponuda i od 5-6 miliona.
Stvarno je los.
Mislim da su prvenstveno gledali ustopati Ibrahimovica ( u cemu su i uspjeli ), ali su Moura i Lavezzi puhali po toj lijevoj strani.
Ja da sam trener, u revansu bi od prve minute igrao sa 2 napadaca i onda u 2. poluvremenu ubacio i treceg.
Vidjelo se da je Valencia daleko opasnija kada tako igra, pao je gol, sto je i logicno.
Sad ne znam samo da li bi Jonas igrao u vrhu napada sa Soldadom.
I mogao je Bernarta ubaciti bar zadnjih 10-tak minuta.
Cuj Jonas na krilu.

Tog momka treba uvalit nekome ukoliko dodje ponuda i od 5-6 miliona.
Stvarno je los.
Mislim da su prvenstveno gledali ustopati Ibrahimovica ( u cemu su i uspjeli ), ali su Moura i Lavezzi puhali po toj lijevoj strani.
Ja da sam trener, u revansu bi od prve minute igrao sa 2 napadaca i onda u 2. poluvremenu ubacio i treceg.
Vidjelo se da je Valencia daleko opasnija kada tako igra, pao je gol, sto je i logicno.
Sad ne znam samo da li bi Jonas igrao u vrhu napada sa Soldadom.
I mogao je Bernarta ubaciti bar zadnjih 10-tak minuta.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.