OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 jan 2014, 14:19

Malik Smajlović potpisao za Radnički iz Lukavca.

Bivši kapiten Gradine, koji je čak 18 godina nosio dres srebreničkih plavih, dobio je papire pod uslovom da se odrekne dvije zaostale plate, koje je pošteno zaradio..

Pored toga što pripreme nisu počele, i što igračima dvije plate duguju, ljudi iz uprave ovo rade. Može ih sramota biti, veze nemaju o vođenju kluba a kamoli o fudbalu,. Sjede i čekaju da dođu pare od opštine, a tu su kad treba što odlučiti ili upasti u svlačionicu prije utakmice i odrediti sastav.

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 jan 2014, 17:23

Ma doći će vama 50% igrača koje Ćiro otpiše.
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2014, 17:35

I ja mislim,jer ima još do početka prvenstva tako da ne sikirajte se ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 jan 2014, 18:02

Benjo_AFC86 je napisao/la:Malik Smajlović potpisao za Radnički iz Lukavca.

Bivši kapiten Gradine, koji je čak 18 godina nosio dres srebreničkih plavih, dobio je papire pod uslovom da se odrekne dvije zaostale plate, koje je pošteno zaradio..

Pored toga što pripreme nisu počele, i što igračima dvije plate duguju, ljudi iz uprave ovo rade. Može ih sramota biti, veze nemaju o vođenju kluba a kamoli o fudbalu,. Sjede i čekaju da dođu pare od opštine, a tu su kad treba što odlučiti ili upasti u svlačionicu prije utakmice i odrediti sastav.

slika
Benjo hoće li nama u Lukavcu ovaj dobro doći, koju poziciju on igra, godište i to ako može :)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 jan 2014, 19:41

Bitno je da se vidi prva postava i trener :mrgreen:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 23 jan 2014, 20:21

jel Gradina uopste krenula sa pripremama?
imali nekih novosti?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2014, 20:32

anonymous001 je napisao/la:jel Gradina uopste krenula sa pripremama?
imali nekih novosti?

zasad samo dolazi nekoliCini igrača iz Slobode.
Pobjeda je bolja od orgazma!

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 24 jan 2014, 03:25

imali nekih novosti?
Ma kakve pripreme pitanje je da li ce Gradina pocet polusezonu da igra.Nista u klubu nije normalno :cry:
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jan 2014, 13:19

apach1986 je napisao/la:
imali nekih novosti?
Ma kakve pripreme pitanje je da li ce Gradina pocet polusezonu da igra.Nista u klubu nije normalno :cry:
Nije istina. Prozivka je sutra a klub je napustio samo jedan igrac tako da, ne znam kakva ti je to prica :-D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2014, 16:31

Kapiten Turbić danas na prozivci: ''Ja bih kao kapiten da se obratim, i da pitam u ime igrača šta će biti sa zaostale dvije plate iz protekle polusezone?''

Predsjednik i potpredsjednik: ''Ne znam što to nas pitate, kakve mi veze sa tim imamo? Obratite se klubu, mi samo upravljamo ovde''

Dobrodošli u Gradinu, klub sa vrhunskom upravom :shock:

Ništa, igrači Gradine trebaju uzeti sliku grba, i obratiti se grbu, stati pred njega i moliti se i pitati za plate. Po njihovim riječima, velikih stručnjaka :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 25 jan 2014, 17:03

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nisam se dugo ovako nasmijao.
Nema više Kataneca i njemu sličnih.

Prošle zime igrali ste sa nekim na Tušnju,i mole Ibrić i Husarić Borgijevog oca da dođe u Gradinu,otac od Borgija veli"Pa znate li vi šta ste mi dijetu uradili"
Kaže Ibrić :"Izvinite molim vas ,nas je Katanec za.... Rekao je da će dati 20.000km,a dao je samo 10.000km :lol: :lol: :lol: :lol:
Onakav stadion ,onakvi navijači i sredina,a imate takve ljude-Žalosno šta vam uradiše.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2014, 17:20

joksimovic je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:

Nisam se dugo ovako nasmijao.
Nema više Kataneca i njemu sličnih.

Prošle zime igrali ste sa nekim na Tušnju,i mole Ibrić i Husarić Borgijevog oca da dođe u Gradinu,otac od Borgija veli"Pa znate li vi šta ste mi dijetu uradili"
Kaže Ibrić :"Izvinite molim vas ,nas je Katanec za.... Rekao je da će dati 20.000km,a dao je samo 10.000km :lol: :lol: :lol: :lol:
Onakav stadion ,onakvi navijači i sredina,a imate takve ljude-Žalosno šta vam uradiše.
Malo dezinformacije širiš :D

Katanec je zadovoljio, i njegov menadžer je obećao da će Podravka plaćati njega, i vezano za reklamu dati 10 000, al posle je taj menadžer zeznuo i nije bilo od tih para ništa.

Kako god Husara, Ibro i ostali što su bili tad su i uveli Gradinu u Premier ligu, iako para nije bilo, ekipa je ušla u Prvu ligu, Husara doveo igrače za opstanak nakon lošeg otvaranja, i onda naredne sezone u najminimalnijim uslovima prošetali smo se ligom.. 15 utakmica bez poraza..

To što je posle bilo za stadion je do opštine, eno ih sad grade zgradu opstine, a kobiva za stadion nisu imali..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 25 jan 2014, 17:31

Ovaj joksimovic il je borgi il neki menadzer,rodjak nesto jest od pomenutog--taj borgi je bio na pripremnoj utakmici protiv radnika iz bilj, i nije zadovoljio..a sto se tice kataneca on je ostao i bio je ponajbolji igrac gradine u ligi..a ti nudis se haman opet borgi gradini aaa,ahhaha..procito sam ja tebe davno,bio si na temi zvijezde i tamo si ga nudio,pa na temi radnicki ,pa na temi sloboda...kako te nije stid pisat dezinformacije...

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 25 jan 2014, 21:34

Za vašu informaciju sad sam čuo za ovu informaciju.

Semir is Back
Rüssingen 14.01.2014

Rückrunde mit bosnischer Power

Semir Borogovac ist zurück.

Zur Rückrunde konnte mit Semir eine bekannte Größe für den TuS verpflichtet werden.

Die Stärken von Semir sind dem TuS bekannt und er wird damit dem Team den nötigen Schub nach vorne bringen.

Lets go Bosna Power

Toliko o tom momku kojeg ste viii lično svi hvalili,a kojeg su vaši zbog tog igrača , na najgori mogući način ponizili..Ja mu niiikad ne bih oprostio,ako bi zaigrao za vas.
Ovo što sam napisao godinu dana nisam objavio,a s obzirom da su tada u mom društvu bile Slobodine legende tipa Šećera,Kovačevića itd,ako vas zanima možete to provjeriti ,jer je Ibrić toliko glasan bio da je svako mogao too čuti,Možda i ne bih ovo Benjo napisao da tiii nisi ovo gore napisao.Prema tome vi koii ne znate tog momka, i niste eto imali priliku ga vidjeti na djelu,i ne znate o kakvom se potencijalu radi,a i momku sportisti kojeg bi svako poželio,a mislim da je dovoljno da vam samo prevedem jednu rečenicu."Vraća nam se bosanska mašina "

P.S Ja sam samo onaj koji bi krv svoju svakome dao,a ako vidim da neko nekoga namjerno uništava.ponižava,a još ako se radi o djetetu Slobode koji je (objavljeno na TK) proglašen najboljim igračem i po golovima,i po asistencijama,i koje niiikad kao i njegov tata (rukometna legendaSlobode)nikoga nije povrijedio,i nije zaslužio tako nešto.Toliko od mene,a ovo vam je samo znak da kad nešto napišete da vas i drugi čitaju ,i onda imaju puno pravo da vas podrže ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2014, 22:11

Da se razumijemo,. nisam rekao da momak ne igra dobro.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jan 2014, 14:41

BIO SI PRIMJER DRUGIMA KAKO SE VOLI SVOJ KLUB, SVOJ GRAD!

Neka ti je vječni rahmet.

RIP Jasko Likić. AS 1986

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 jan 2014, 15:07

Benjo_AFC86 je napisao/la:BIO SI PRIMJER DRUGIMA KAKO SE VOLI SVOJ KLUB, SVOJ GRAD!

Neka ti je vječni rahmet.

RIP Jasko Likić. AS 1986

slika
Neka mu je rahmet dusi i neka mu je lahka ova Bosanska zemlja. :(

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 jan 2014, 15:49

:( Još ne mogu da vjerujem da više neće bit Like..Živio je za svoj klub i svoj grad..jedan od najvjernijih navijača..Rahmet mu duši.. :(
OFK Gradina Srebrenik

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 jan 2014, 15:59

ako neko moze da napise sta se desilo momku? nek mu je vjecni rahmet :!:
Sloboda Tuzla

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 jan 2014, 16:11

fukaratz je napisao/la:ako neko moze da napise sta se desilo momku? nek mu je vjecni rahmet :!:
Prema nezvaničnim informacijama Likiću je pozlilo u porodičnoj kući u Ljenobudu kod Srebrenika, te je preminuo na putu ka Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla. Tačni uzroci smrti mladog Jasmina trebala bi pokazati obdukcija.
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.