Za vašu informaciju sad sam čuo za ovu informaciju.
Semir is Back
Rüssingen 14.01.2014
Rückrunde mit bosnischer Power
Semir Borogovac ist zurück.
Zur Rückrunde konnte mit Semir eine bekannte Größe für den TuS verpflichtet werden.
Die Stärken von Semir sind dem TuS bekannt und er wird damit dem Team den nötigen Schub nach vorne bringen.
Lets go Bosna Power
Toliko o tom momku kojeg ste viii lično svi hvalili,a kojeg su vaši zbog tog igrača , na najgori mogući način ponizili..Ja mu niiikad ne bih oprostio,ako bi zaigrao za vas.
Ovo što sam napisao godinu dana nisam objavio,a s obzirom da su tada u mom društvu bile Slobodine legende tipa Šećera,Kovačevića itd,ako vas zanima možete to provjeriti ,jer je Ibrić toliko glasan bio da je svako mogao too čuti,Možda i ne bih ovo Benjo napisao da tiii nisi ovo gore napisao.Prema tome vi koii ne znate tog momka, i niste eto imali priliku ga vidjeti na djelu,i ne znate o kakvom se potencijalu radi,a i momku sportisti kojeg bi svako poželio,a mislim da je dovoljno da vam samo prevedem jednu rečenicu."Vraća nam se bosanska mašina "
P.S Ja sam samo onaj koji bi krv svoju svakome dao,a ako vidim da neko nekoga namjerno uništava.ponižava,a još ako se radi o djetetu Slobode koji je (objavljeno na TK) proglašen najboljim igračem i po golovima,i po asistencijama,i koje niiikad kao i njegov tata (rukometna legendaSlobode)nikoga nije povrijedio,i nije zaslužio tako nešto.Toliko od mene,a ovo vam je samo znak da kad nešto napišete da vas i drugi čitaju ,i onda imaju puno pravo da vas podrže