Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Možda Prandeli proba sa Romulom na desnom (odlična sezona u Veroni s tim da je njemu nekako prirodnija pozicija na DMC) i Kjelinijem na levom boku, mada uvek je prihvatljiva opcija MDS, bar meni, jedan od talentovanijih bekova sveta zarobljen u sivilu svoga kluba već dve sezone. Npr. na KK iskidao kako je odigrao.
Što se DDR-a tiče on je meni uvek ucementiran u glavi kao neko ko mnogo više pruža u dresu repke nego za klub, setimo se kako je odigrao npr. štopera protiv Španije na EP, pa kako je na istom takmičenju jeo Engleze, na KK nezapažen mada je to posledica sezone pod Zemanom gde je češki "stručnjak" lutao traženjem poziicje za njega a na njegovo mesto stavljao lika koji danas nema mesta u jednoj Kataniji, isto tako i Bredli pojačanje za Toronto dobija prostor pre njega. Ove sezone solidan, imao ok partija, mada je problem što se od njega očekuje da bude vođa, lider, a on to očigledno nije jer kad god su se koplja lomila na njegovim leđima zasrao je blago rečeno (tu se setim promašenog penala protiv Junajteda nakon čega je usledela kataklizma Rome). Markizio !? Podigao formu u odnosu na početak sezone, ali to i dalje ne zadovoljava apetite fanova i medija koji u njega vide "novog Džerarda" i tsl. poređenja. Mota možda i u najboljoj formi od svih italijanskih vezista, Montolivo cenim da se neće naigrati fudbala na SP.
Napad klasika italijanski, vrsni egzekutori predvođenim jednim lucidnim igračem, danas je to Baloteli (Kasano cenim da ostaje kod kuće), dakle naviknuto već i uz štopersku liniju gde stoji otac igrice Barzalji i iskustvo par igrača možda oni i naprave nešto, mada ih ne vidim ni blizu 1/2 npr.
Uglavnom, jedno je sigruno, Italija bila i ostala neugodan rival svima, nikome oni nisu "lak posao", tako da će zasigurno biti u centru pažnje, prvo zbog težine grupe, drugo što ako prođu očekujem bar jedan ludilo meč sa njima.
Što se DDR-a tiče on je meni uvek ucementiran u glavi kao neko ko mnogo više pruža u dresu repke nego za klub, setimo se kako je odigrao npr. štopera protiv Španije na EP, pa kako je na istom takmičenju jeo Engleze, na KK nezapažen mada je to posledica sezone pod Zemanom gde je češki "stručnjak" lutao traženjem poziicje za njega a na njegovo mesto stavljao lika koji danas nema mesta u jednoj Kataniji, isto tako i Bredli pojačanje za Toronto dobija prostor pre njega. Ove sezone solidan, imao ok partija, mada je problem što se od njega očekuje da bude vođa, lider, a on to očigledno nije jer kad god su se koplja lomila na njegovim leđima zasrao je blago rečeno (tu se setim promašenog penala protiv Junajteda nakon čega je usledela kataklizma Rome). Markizio !? Podigao formu u odnosu na početak sezone, ali to i dalje ne zadovoljava apetite fanova i medija koji u njega vide "novog Džerarda" i tsl. poređenja. Mota možda i u najboljoj formi od svih italijanskih vezista, Montolivo cenim da se neće naigrati fudbala na SP.
Napad klasika italijanski, vrsni egzekutori predvođenim jednim lucidnim igračem, danas je to Baloteli (Kasano cenim da ostaje kod kuće), dakle naviknuto već i uz štopersku liniju gde stoji otac igrice Barzalji i iskustvo par igrača možda oni i naprave nešto, mada ih ne vidim ni blizu 1/2 npr.
Uglavnom, jedno je sigruno, Italija bila i ostala neugodan rival svima, nikome oni nisu "lak posao", tako da će zasigurno biti u centru pažnje, prvo zbog težine grupe, drugo što ako prođu očekujem bar jedan ludilo meč sa njima.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Alen Škoro
- Kontakt:
Opet s ovog spiska će se morati riješiti sedmorice igrača..
U 23 igrača nikada ne bih poveo Criscita, Abatea/Maggia, Giacherinija i mislim da je Gilardinovo vrijeme prošlo.
U 23 igrača nikada ne bih poveo Criscita, Abatea/Maggia, Giacherinija i mislim da je Gilardinovo vrijeme prošlo.
NON MOLLARE MAI

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U pola 12 ce Prandelli objaviti spisak od 30 igraca + Rossi. Jos kad bi nasao mjesta za Ogbonnu, Immobilea, Destra, Insignea, ma samo da ne bude Gilardina... Ja bi volio Aquilanija vidjeti 

Pa i nema Gilardina na spisku od 30 igraca.
Portieri: Buffon (Juventus), Perin (Genoa), Sirigu (Paris Saint Germain), *Mirante (Parma);
Difensori: Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), Maggio (Napoli), Paletta (Parma), Pasqual (Fiorentina), Ranocchia (Inter);
Centrocampisti: Aquilani (Fiorentina), Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Motta (Paris Saint Germain), Parolo (Parma), Pirlo (Juventus), Romulo (Verona), Verratti (Paris Saint Germain);
Attaccanti: Balotelli (Milan), Cassano (Parma), Cerci (Torino), Destro (Roma), Immobile (Torino), Insigne (Napoli), Rossi (Fiorentina);
Portieri: Buffon (Juventus), Perin (Genoa), Sirigu (Paris Saint Germain), *Mirante (Parma);
Difensori: Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), Maggio (Napoli), Paletta (Parma), Pasqual (Fiorentina), Ranocchia (Inter);
Centrocampisti: Aquilani (Fiorentina), Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Motta (Paris Saint Germain), Parolo (Parma), Pirlo (Juventus), Romulo (Verona), Verratti (Paris Saint Germain);
Attaccanti: Balotelli (Milan), Cassano (Parma), Cerci (Torino), Destro (Roma), Immobile (Torino), Insigne (Napoli), Rossi (Fiorentina);
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ce ga koji vrag, Luca Toni za njega doktor pa nema ga 
Giaccherini sebe sam izbacio iz reprezentacije kada je otisao iz Juventusa, kvalifikacije igrao sada ga nema ni na sirem..

Giaccherini sebe sam izbacio iz reprezentacije kada je otisao iz Juventusa, kvalifikacije igrao sada ga nema ni na sirem..
Mislim da će otpasti: Parolo, Destro, Mirante, Darmian, Pasqual, Romulo, jedan između Palette i Ranka.
Obzirom da Romulo može odigrati po stranama, ja bih ga čak i ostavio jer ima odličnu sezonu, a deficit Italije na tim pozicijama je veliki. Žrtvovao bih Aquilania koji je nepotreban ovoj ekipi.
Obzirom da Romulo može odigrati po stranama, ja bih ga čak i ostavio jer ima odličnu sezonu, a deficit Italije na tim pozicijama je veliki. Žrtvovao bih Aquilania koji je nepotreban ovoj ekipi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 maj 2014, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakav pad kvaliteta, od lige do reprezentacije
Steta
Steta
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nije nista previse drugaciji sastav bio 2012.pa smo vidjeli dokle su dogurali.Talijani su uvijek nezgodni.Zelim im ispadanje u skupini i ne bi me cudilo da se to desi,ali isto tako ne bi bio iznenaden da se probiju i do polufinala.L_blancos je napisao/la:Kakav pad kvaliteta, od lige do reprezentacije
Steta
zasto otpasti??SiamoNoi je napisao/la:Nije nista previse drugaciji sastav bio 2012.pa smo vidjeli dokle su dogurali.Talijani su uvijek nezgodni.Zelim im ispadanje u skupini i ne bi me cudilo da se to desi,ali isto tako ne bi bio iznenaden da se probiju i do polufinala.L_blancos je napisao/la:Kakav pad kvaliteta, od lige do reprezentacije
Steta
Inace out po meni treba: Darmian , Pasqual , Aquilani , Parolo , Cassano , Rannochia , Destro.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
Samo 3 igrača igraju izvan Italije Sirigu,Verrati i Motta
Ova reprezentacija će biti i mjerilo Serie A donekle .. vidjećemo, mogu ispasti u grupi a mogu i do finala.

Ova reprezentacija će biti i mjerilo Serie A donekle .. vidjećemo, mogu ispasti u grupi a mogu i do finala.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Osvajamo ljudi sta vam je,nemojte se budalesati.
ps Ako neko zna gdje ima kupit,narucit ovakva trenerka sto nose Pirlo,De Rossi ....
Neka napise,hvala unaprijed.
ps Ako neko zna gdje ima kupit,narucit ovakva trenerka sto nose Pirlo,De Rossi ....
Neka napise,hvala unaprijed.
embrace the chaos
Bas suprotno, padom kvaliteta lige, reprezentacija je profitirala, jer nakon odlijeva stranih zvijezda, mladi igraci iz Italije dobili su puno vise prostora za razvoj. Engleska liga na papiru izgleda premocno (po meni precjenjena liga), ali zbog nje im reprezentacija ispasta i kod njih je pad kvaliteta konstantan.L_blancos je napisao/la:Kakav pad kvaliteta, od lige do reprezentacije
Steta
Italija je pokazala sta moze prije 2 godine, a sad su jaci za Verrattija, Insignea, Immobilea, De Sciglia, Cerci je dosta napredovao, taj problem sa bekovima ce se vec nekako nadoknaditi, ipak su Italijani nenadjebivi takticari. 5. zvijezda je na vidiku

- IlPrincipe
- Kontakt:
Produženi spisak za WC
Plavo = Sigurni.
Žuti = Vjerovatno.
Crveni = Pod upitnikom.
(GdS)

Plavo = Sigurni.
Žuti = Vjerovatno.
Crveni = Pod upitnikom.
(GdS)

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Abd Insignea cemo vidjeti u Brazilu 

- IlCapitano
- Kontakt:
Čuj Cassano i Destro sigurni/vjerovatno, a Insigne i Rossi pod upitnikom. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
I Verratti.IlCapitano je napisao/la:Čuj Cassano i Destro sigurni/vjerovatno, a Insigne i Rossi pod upitnikom.

Ništa strašno, samo ponajbolji igrači trenutno i potencijalno na SP-u.
Čekam oficijelni spisak da Prandelliu spojim je i be.
Ali da ne griješim dušu, ovo je nebuloza Gazzette, no, znam da ne miriše Verrattia sekunde.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mirante, Pasqual,Parolo i Darmian su totalno nepotrebni na ovom spisku.
To za Insignea je glupost, momak je ovu sezonu odigrao odlično i nema logike da ne ide u Brazil.
Sreća pa nema na spisku mrtvog Gilardina, ogadio bi mi SP.
To za Insignea je glupost, momak je ovu sezonu odigrao odlično i nema logike da ne ide u Brazil.
Sreća pa nema na spisku mrtvog Gilardina, ogadio bi mi SP.
Forza Milan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.