pa rodjak Bearsima ne red zone dole ne moze niko pomoci...lose OL dole reaguje ebajiga....jest da su protiv Atlante igrali dobro i u OL i upjeli smo napraviti taj TD na red zone pa me iznenadilo...Bearsi kad prave TD to je 50 yardi uglavnombear grylls je napisao/la: Reako sam da imaju tomlinsona i greena al dobro haj a nebrini rođak sve ja pratim znam i kako je opo tomlinson prvenstveno zbog odlaska lorenza ali i ti to malo nerealno gleda nemoze startni RB koji je u 3 sezone postigao 18 td biti dobar nikako dakle to je 6 po sezoni a tomlinsom je porlse imao 6 i to mu je prvi put karijeri da iso ispod 10 nemozes od njega pravit zvjerku kad nije kazem i samo da pomeni nemate dovoljno kvaliteta u napadu a neslazem se da su giantsi imali najbolji ol patriote su imale bolju i ta konstatacija kao on je dobar kad ima vremena pa koji to startni qb nije dobar kad ima vremena pa nebi igro u nflu **** ga ja ti neku prosjecnost uzdizes u nebesa brate.

Moss evo ja sam nastimao na mom reciveru da snima emisiju na NFL netvorku koja pocinje u 8pm po mom, a ima i u 9pm...valjda ce se ovo pravilno snimiti i valjda cu uspjeti nekako prebaciti iz recivera u comp pa da ti posaljem, jer nisam nikad ebiga ovo pokusavao ....valjda ce ovo uspjeti eto samo zbog tebe i valjda cu kazem uspjeti to prebaciti jer e znam da li se file iz recivea moze prebaciti na usb...stavio sam sad neku emisiju prvo da testiram da vidim moze li i ako uspije javim ti kakve su nam sanse