sinoc je Hajrovic bio perfektan! jednostavno nema konkurenciju na desnoj strani..brz,dobar dribler,tehnicar,asistent..... on je sinocnom utakmicom zacementirao mjesto u prvih 11 u narednim utakmicama!
Hajrovic,Besic i Visca,bice velika otkrovljenja u Brazilu!
Definitivno mu opet treba ukazati povjerenje protiv Meksika jer vidi se želja i htjenje da se dokaže. I sigurno je u ovom trenutku najbolja opcija na desnom krilu.
Jbg, momak sa tremom nas odvede na SP, šta bi tek bilo da je nema. De malo popustite, odigrao je baš dobro a ono što me raduje jeste njegova defanzivna rola.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Cestitke Hajrovicu na spektakularnoj igri i pobjednickom golu! Igra kao preporodjen i s njim i Besicem smo jaci bar za 30% u odnosu na protekli period! razvaljuje po desnoj strani,i zaista smo s njim puno dobili! svaka cast Zmaju!
Izeteee, Izeeteeee. Svaka cast momcino, mislim da je desno krilo zacementirano.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Izete, klanjam ti se . Konacno da Pape da shvati kakvog majstora ima u timu i kako moze da vrhunski odigra po desnom krilu. Ponovno je bio izuzetan naprijed, a i vise nego odgovoran u defanzivi. Meksikanci po njegovoj i Mujdzinoj strani pa gotovo da nisu nista napravili. Gol je samo nagrada za njegovu sjajnu partiju, a Boga mi ga je majstroski i postigao. Ispartio je akciju super i izmedju dva Meksikanca gurno je u gol. Bravo Izo
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!