Kako sam cuo nece! I navodno bi se sutra trebalo zvanicno znati ko ostaje, a otice izgleda preko 10 igracanime_tm87 je napisao/la:Jel to fkt nece ostat![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kako sam cuo nece! I navodno bi se sutra trebalo zvanicno znati ko ostaje, a otice izgleda preko 10 igracanime_tm87 je napisao/la:Jel to fkt nece ostat![]()
ako nemas sta konkretno da napises nemoj ni pisatnime_tm87 je napisao/la:tacna je informacija da ja nemama tacnu informaciju![]()
![]()
ma nemoj da te nista cudi...pod palicom amara i muharemovic ce postat najbolji tehnicartax je napisao/la:osmanagic danas bio najjaci na treneningu on i djip a hazandar me iznenadio
pa zar ce bekric ostat u zelji?!tax je napisao/la:hoce li ostati amir osmanagic zna li iko
-----------------------sehic------------------------
bajic---------------mulalaic---------prodanovic------??????'
---------------------------------muharemovic----------------------
bucan-----------------------------bekric--------------osmanagic-------
-------------------------------beslija--------------------------
-------------------------------------rovcanin
jos samo nek im daju mujkanovica gratisneOX je napisao/la:koliko sam saznao od pouzdanih izvora sadikovic i stanic ce najvjerovatnije potpisat za sarajevo!!:D
da...hahhahahaeliminator je napisao/la:jos samo nek im daju mujkanovica gratisneOX je napisao/la:koliko sam saznao od pouzdanih izvora sadikovic i stanic ce najvjerovatnije potpisat za sarajevo!!:D![]()
respect karky!!!:D:DKarky je napisao/la:A bgm kako su pricali, ova pojacanja su nidje veze, ako se ostvare...Ok za Rajovica i Prodanovica al kakav osmanagic ba, mi sad u juniorima i kadetima imamo boljih igraca! Ako mislimo da nesto mozemo napravit iduce sezone, onda se moramo ozb. pojacat! Taj osmanagic je negdje u rangu sa Redzepijem ;D...Kolio sam procito krecu na pripreme 12 jula, dotad se fkt. moramo pojacat ako ista mislimo. Pa neznam dokle vise da gomilamo u ekipi igrace koji su stalni prosjek!!! Daj nek dovode samo one igrace koji ce igrat u prvih 11! U svakoj liniji nam trebaju po dva igraca, a pogotovo napadaci! Nek se uozbilje vise, vrijeme je, hocemo da gledamo samo najbolje igrace u ZELJI, recite mi iskreno jel vrijedi ic gledat (stanica, redzepija, il nekog osmanagica itd.) Samo se nerviram...Pa dokle vise...VOLIM TE ZELJO!!!
haj ne seri karky nisi ti grbavice ocima vidio,sta ako sutra osmanagic bude dzeko lik ima tek 18 godneOX je napisao/la:respect karky!!!:D:DKarky je napisao/la:A bgm kako su pricali, ova pojacanja su nidje veze, ako se ostvare...Ok za Rajovica i Prodanovica al kakav osmanagic ba, mi sad u juniorima i kadetima imamo boljih igraca! Ako mislimo da nesto mozemo napravit iduce sezone, onda se moramo ozb. pojacat! Taj osmanagic je negdje u rangu sa Redzepijem ;D...Kolio sam procito krecu na pripreme 12 jula, dotad se fkt. moramo pojacat ako ista mislimo. Pa neznam dokle vise da gomilamo u ekipi igrace koji su stalni prosjek!!! Daj nek dovode samo one igrace koji ce igrat u prvih 11! U svakoj liniji nam trebaju po dva igraca, a pogotovo napadaci! Nek se uozbilje vise, vrijeme je, hocemo da gledamo samo najbolje igrace u ZELJI, recite mi iskreno jel vrijedi ic gledat (stanica, redzepija, il nekog osmanagica itd.) Samo se nerviram...Pa dokle vise...VOLIM TE ZELJO!!!