Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Jako cjenim Real ali bi protiv Atletica izgubio 8 od 10 utakmica. Ljudi igraju timski i srcem a Real suprotno.
Volim sto se ovo vraca Perezu zbog Ancelotija.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Bernabeu ponovo zatražio ostavku Pereza,
ludilo u Madridu, policija udarala navijače koji protestuju protiv presidentea

ludilo u Madridu, policija udarala navijače koji protestuju protiv presidentea

zna Pero kako smiriti navijace samo ce kupiti novu zvecku na ljeto i eto navijaca opet na koljenima 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Najveća greška je što su dali nogu Carlu, da stvar bude gora doveli Beniteza koji nije izdržao sezonu a onda postavili Zidanea bez iskustva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Statistički gledano i nisi tako daleko. U zadnjih 10 utakmica protiv Reala imaju 5 pobjeda, 4 nerješena i samo 1 poraz. I primili su sam 6 golova u tom periodu.DDixon je napisao/la:Jako cjenim Real ali bi protiv Atletica izgubio 8 od 10 utakmica. Ljudi igraju timski i srcem a Real suprotno.
Ma i Carlo je Perezova kujica kao sto bi bio i svaki trener osim Mourinha i Guardiole. A kad si Perezova kujica onda ti znanje ne vrijedi puno.
A dobro mozda i jeste ali imao je covjek rezultate, atmosferu itd ali ko zna zbog cega je otjeran. Ako se ovo sa Zidaneom pokaze kao fail koga dovest?!?geoxx je napisao/la:Ma i Carlo je Perezova kujica kao sto bi bio i svaki trener osim Mourinha i Guardiole. A kad si Perezova kujica onda ti znanje ne vrijedi puno.
Ja bi iz penzije vratio Juppa Heynckesa.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Real je u vrlo hebenoj situaciji,tri glavne karike kluba svakog pa i reala su predsjednik/vlasnik, trener i glavni igrac, u realu su sve tri karike slabe i moraju sve tri mijenjati ako misle prosperirati,i jos moraju biti strpljivi i cekati da barca oslabi da bi im dosli trofeji.
Mislim da ne treba obrazlagati kako je perez zlo za klub, da je zidan neiskusan za taj poso i da je ronaldo isprdio kao igrac i da je sad vise stetan nego koristan
Temeljita reforma je potrebna realu, nadam se da ce biti uradjena jer treba i nama jaka konkurencija da bude zanimljivo
Puno srece realu, navijacima sabur
Mislim da ne treba obrazlagati kako je perez zlo za klub, da je zidan neiskusan za taj poso i da je ronaldo isprdio kao igrac i da je sad vise stetan nego koristan
Temeljita reforma je potrebna realu, nadam se da ce biti uradjena jer treba i nama jaka konkurencija da bude zanimljivo
Puno srece realu, navijacima sabur
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
http://futbol.as.com/futbol/2016/02/27/ ... 24961.html
koji glupan ,kaze lose prenijeli mediji ,fola mislio na fizicku spremu ccc
,kako da ne
,svijet je bas toliko glup
ko je sluso intervju zna veoma dobro na sta je ovaj mislio i kako se samo tako popiso po saigracima da bi sebe odbranio nakon sto ga ovaj pito sto u odlucujucim utakmicama nije na nivou.
nije ni cudo sto je real u ovolikom q ,kad se ovako moze govoriti o svojim saigracima.(ko ne vjeruje nek poslusa snimak na ovom linku i uvjeri se )
ne mogu da zamislim da neko iz barce ovako prica o saigracima .
i onda ima nekih koji ce ga opet braniti
,rak rana ovog reala uz pereza je bas on ,daj benzemi sve ove lopte i penale protiv ovih slabijih imace i jos bolju od njega statistiku ,kaze "u dobroj sam formi statistika ne laze " ,kako da ne cristiano 
koji glupan ,kaze lose prenijeli mediji ,fola mislio na fizicku spremu ccc
ko je sluso intervju zna veoma dobro na sta je ovaj mislio i kako se samo tako popiso po saigracima da bi sebe odbranio nakon sto ga ovaj pito sto u odlucujucim utakmicama nije na nivou.
nije ni cudo sto je real u ovolikom q ,kad se ovako moze govoriti o svojim saigracima.(ko ne vjeruje nek poslusa snimak na ovom linku i uvjeri se )
ne mogu da zamislim da neko iz barce ovako prica o saigracima .
i onda ima nekih koji ce ga opet braniti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Presidente ostani !

Kakav autogol .
Najjaca generacija ciganije u istoriji (koja je na izmaku i nece se ponoviti u narednih 100 godina) a ono uspjeh te generacije pripisuje predsjedniku Madrida.
Nikad nisam cuo da je generacija Madrida sa don Alfredom RIP na celu svoje uspjehe pripisivala tadasnjem jadi koji je bio na celu catalonske cerge ili generacija koja je uzela 3 Lp u 5 godina da je pisala ode zahvale onom goblinu gaspartu...
Iskompleksirani jadovi koji ne znaju uzivati u slavi dok traje
.
Najjaca generacija ciganije u istoriji (koja je na izmaku i nece se ponoviti u narednih 100 godina) a ono uspjeh te generacije pripisuje predsjedniku Madrida.
Nikad nisam cuo da je generacija Madrida sa don Alfredom RIP na celu svoje uspjehe pripisivala tadasnjem jadi koji je bio na celu catalonske cerge ili generacija koja je uzela 3 Lp u 5 godina da je pisala ode zahvale onom goblinu gaspartu...
Iskompleksirani jadovi koji ne znaju uzivati u slavi dok traje
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Izmigoljio je,
smiri se, fasovat ćeš čir,
ako već nisi
smiri se, fasovat ćeš čir,
ako već nisi
Sta da ti normalan insan odgovori na takav post?
Eto gore sam rekao sto sam imao a vala nivo razgovora gdje su kljucne rijeci cir i migoljenje ostavljam tebi i onome ko te naucio da tako razgovaras pa uzivajte,zivio.
Eto gore sam rekao sto sam imao a vala nivo razgovora gdje su kljucne rijeci cir i migoljenje ostavljam tebi i onome ko te naucio da tako razgovaras pa uzivajte,zivio.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Da mi je bilo ko drugi sugerisao na ''nivo razgovora'' pa hajd,
ali ti, koji forumaše nazivaš čobanima, skupljačima željeza, ciganima, kompleksašima ( ova mu je omiljena
), jadovima, da ne idem dalje u bogati repertoar.

ali ti, koji forumaše nazivaš čobanima, skupljačima željeza, ciganima, kompleksašima ( ova mu je omiljena

-
Nerminovic
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la:Presidente ostani !
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
madridista zapjenio od muke haha ,ode jos jedna sezona u nizu
nezz ni sta prica od muke
nezz ni sta prica od muke
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Jedini forumas kojega bih svjesno nazvao budalom jer to i jeste je pokojni arena.
Vi ostali momci zayebanciju ste uvijek uzimali preozbiljno.
Meni je jos u vrijeme decime dopizdilo ovo nadkurcavanje izmedju "nasih" i "vasih" zato mi se i dopao adminov potez o ciscenju tema od spamera i trolera,ja doduse nisam nikad ni pisao po pdfovima gdje se postuju dostignuca cigica ali kako vidimo sta se sve ne pise ovdje po kompleksaskom dijelu Madrida taj hejt je jos itekako ziv
.
I da i vama kompleksasima sretan Dan nezavisnosti jedine nam domovine (i ovom sto iz daleke norveske lajkuje hejtanje najboljeg kluba u istorij).
Umalo zaboravih,sta je sa velecasnog let 3 jel ziv ili je pao u pohodu ..
Vi ostali momci zayebanciju ste uvijek uzimali preozbiljno.
Meni je jos u vrijeme decime dopizdilo ovo nadkurcavanje izmedju "nasih" i "vasih" zato mi se i dopao adminov potez o ciscenju tema od spamera i trolera,ja doduse nisam nikad ni pisao po pdfovima gdje se postuju dostignuca cigica ali kako vidimo sta se sve ne pise ovdje po kompleksaskom dijelu Madrida taj hejt je jos itekako ziv
I da i vama kompleksasima sretan Dan nezavisnosti jedine nam domovine (i ovom sto iz daleke norveske lajkuje hejtanje najboljeg kluba u istorij).
Umalo zaboravih,sta je sa velecasnog let 3 jel ziv ili je pao u pohodu ..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Tu sam jarane, nisam pao u pohodu
nego mi mrsko pisati ovdje i zayebavati vas ovako loše i nekonkurentne
Svakako da čestitam svima nama bosancima i hercegovcima Dan nezavisnosti

Svakako da čestitam svima nama bosancima i hercegovcima Dan nezavisnosti
Likovi vide da je pdf pust, i opet troluju, definicija kompleksa
Pozz let3 druze kakav si inace
Pozz let3 druze kakav si inace
naprijed rejal
Da li je to onaj momak koji fura Barcu, za kojeg je Barbarez rekao da je legenda? Radi na parkingu u Zenici, nema lika 100 godina na forumu. Sta je s njim, fale mi njegovi postovimadridist je napisao/la:Jedini forumas kojega bih svjesno nazvao budalom jer to i jeste je pokojni arena.
EDIT: Nije valjda stvarno umro?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.