Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- branimir85
- Kontakt:
Re: Grand Slam
opet Nadal pobjeđuje bez izgubljenog seta, šteta za Bolelli-a imao je dosta prilika da uzme set
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ni sam ne zna kad je tako odigrao, sve sto opali ulazi u teren ili na crtu. O skracenim loptama da ne pricam, pogotovo ova zadnjabranimir85 je napisao/la:opet Nadal pobjeđuje bez izgubljenog seta, šteta za Bolelli-a imao je dosta prilika da uzme set
- RafaGarros9
- Kontakt:
Majstor tempiranja forme,kao i uvijek nesto sporije ulazi u turnir a onda se hvata forma...bravo Rafa...
NEXT
Vamooooooos Rafaaaaaaa
NEXT
Vamooooooos Rafaaaaaaa
Jao naslova "Nadala kisa namucila, protivnik bas i ne"
Upravo obrnuto, kisa mu je pomogla da se vrati u trecem setu, a Bolleli ga je bas u trecem dobro oznojio, par puta je Rafa vrtio glavom i nesto dobacivao
Upravo obrnuto, kisa mu je pomogla da se vrati u trecem setu, a Bolleli ga je bas u trecem dobro oznojio, par puta je Rafa vrtio glavom i nesto dobacivao
Wawrinka pao za 227 pozicija
to je sigurno najveci pad u historiji. Covjek 257. hahah
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
samo da se zavrsi ova prasina...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
šta se dešava sa krajinovićem? neka povreda ili kopira rogera i andyja i preskače zemlju?
Nije lud igrati po ovom blatu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- RafaGarros9
- Kontakt:
Hajde vise Wimbledon da uzivamo u igri zvanoj tenis...
Da dodju do izrazaja Karlovic,Isner,Raonic...pa da uzivamo u razmjenama od 3-4 sekunde i u as servisima jer to je ono sto svaki ljubitelj tenisa zeli gledati...Da poene uglavnom odlucuje servis jer ove razmjene i nadmudrivanje na sljaci stvarno se ne da gledati...
Da dodju do izrazaja Karlovic,Isner,Raonic...pa da uzivamo u razmjenama od 3-4 sekunde i u as servisima jer to je ono sto svaki ljubitelj tenisa zeli gledati...Da poene uglavnom odlucuje servis jer ove razmjene i nadmudrivanje na sljaci stvarno se ne da gledati...
dok se vi pacijenti i idolopoklonici prepucavate mi istinski ljubitelji tenisa čekamo hard court sezonu 
(naravno i trava i zemlja su svakak na svoj način interesantne)
(naravno i trava i zemlja su svakak na svoj način interesantne)
- RafaGarros9
- Kontakt:
Idemooo Dusane...
Lajović igra već neko vrijeme izvrsno! A Zverev ima očito neki ozbiljan blok kada su u pitanju GS turniri! Elem ovdje je sve moguće ako se Dušan ne prepadne samog sebe!
znas zanat bracoRafaGarros9 je napisao/la:Hajde vise Wimbledon da uzivamo u igri zvanoj tenis...![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LAZARUS2000
- Kontakt:
...
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- branimir85
- Kontakt:
i dalje se Šarapova čuje kao pelješki čagalj
iako tenis između Marie i Donne nije loš ,ima fini poena
iako tenis između Marie i Donne nije loš ,ima fini poena
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Nego kako to da 10- struki osvajac RG ne igra na centralnom terenu, fkt mi to nije jasno?
Gledam ovaj zrijeb, nadal do 1/2 nema ozb protivnika
- RafaGarros9
- Kontakt:
Bravo Rafa,idemo dalje...
NEXT
Vamoooooos Rafaaaaaa
NEXT
Vamoooooos Rafaaaaaa
stave ga jednom negdje drugo, tek reda radironaldo99 je napisao/la:Nego kako to da 10- struki osvajac RG ne igra na centralnom terenu, fkt mi to nije jasno?
- branimir85
- Kontakt:
kakav meč
šteta za Đumia imao ga je mali milijun puta.
šteta za Đumia imao ga je mali milijun puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.