Gdje god gledali cuvajte se.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
https://www.klix.ba/sport/nogomet/na-st ... ook+status
Prestanite vise govoriti da nam samo fali jos nesto da udari u stadion, izazivate sudbinu
Prestanite vise govoriti da nam samo fali jos nesto da udari u stadion, izazivate sudbinu

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑28 feb 2021, 22:44https://www.klix.ba/sport/nogomet/na-st ... ook+status
Prestanite vise govoriti da nam samo fali jos nesto da udari u stadion, izazivate sudbinu![]()
Nayebem im se kompletne porodice.
Željezničar za život cijeli!
Ali bitno je da ce se igrati pa poslije to vidjeti sta i kako.
Boga mi izgleda da je neko dirnuo gdje ne smije. Ovi napadi i sve u zadnje vrijeme ne mogu biti slucajnost.
Boga mi izgleda da je neko dirnuo gdje ne smije. Ovi napadi i sve u zadnje vrijeme ne mogu biti slucajnost.
Hoće li nas išta zaobici?
Pitam za sebe
Pitam za sebe
-
- Kontakt:
Ma ovo vise nije slucajnost neko blizak klubu dobro radi protiv njega godinama vec
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ne kontam kako neko moze usetati na stadion i ukrasti sta mu je volja..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zavisi gdje stoje ti kablovi. Oni su od jednog reflektora i LED reklama ukrali, ostalo radi odnosno ima struje. Nije sve ukradeno.
Otkad je Ceric spomenuo reviziju desio se onaj hakerski napad, razlicite prijave pa sad ovo. Ne znam je li povezano, ali ne ide mi bas da je slucajno.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑28 feb 2021, 22:54Ma ovo vise nije slucajnost neko blizak klubu dobro radi protiv njega godinama vec
ako su u pitanju ti kablovi onda je taj reflektor kod zdenke nema koji drugi biti a posto znamo da je tu vecina kablova a svi ostali su zakopaniLjoZee je napisao/la: ↑28 feb 2021, 22:59Zavisi gdje stoje ti kablovi. Oni su od jednog reflektora i LED reklama ukrali, ostalo radi odnosno ima struje. Nije sve ukradeno.
Otkad je Ceric spomenuo reviziju desio se onaj hakerski napad, razlicite prijave pa sad ovo. Ne znam je li povezano, ali ne ide mi bas da je slucajno.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑28 feb 2021, 22:54Ma ovo vise nije slucajnost neko blizak klubu dobro radi protiv njega godinama vec

i sta radi unutrasnje osiguranje objekta i kamere ja bi ovo fakturisao zastitarskoj agenciji pa nek se oni puse i popravljaju isto kao kad je neko sjebao kapiju za jug
-
- Kontakt:
Ma daj ba ovo je smijesno pa na stadion svako ulazi kad hoce i kako hoce, kakvi zastitari sumnjam da toga ima na stadionu uopste navece, kapija na zapadu se moze ko od sale preskociti popenjes se na zid od pomocnog i preko kapije ides lagano a zastitara nigdje nema
Željezničar šampion
Pa znam ali valjda ima neko osiguranje na stadionu ?LjoZee je napisao/la: ↑28 feb 2021, 22:59Zavisi gdje stoje ti kablovi. Oni su od jednog reflektora i LED reklama ukrali, ostalo radi odnosno ima struje. Nije sve ukradeno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Jos se ovo desilo u 4 danas u sred bijela dana ljudi nam akcijaju po stadionu kako hoce
Željezničar šampion
Po danu ima, po noci ne znam nisam hodao da znam.

Ali, tesko je to sve drzati bez obzira i na kamere i na sve. Ima puno mogucnosti da se udje, a i mraka oko sjevera, poslovim prostorima na istoku.
Tad su prijavili, ne znaci da se desilo. Vjerovatno kao i inace postavili LED reklame, htjeli da probaju reflektore i skontali. Jutros je ALBA sredjivala teren.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:10Jos se ovo desilo u 4 danas u sred bijela dana ljudi nam akcijaju po stadionu kako hoce
- kontrasviju
- Kontakt:
Danas je u 4 prijavljeno MUP-u, odnosno baš onda kada su imali trening. Moguće je da se tek tada saznalo za to, a da je to neko preko noći ili rano ujutru uradio.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:10Jos se ovo desilo u 4 danas u sred bijela dana ljudi nam akcijaju po stadionu kako hoce
1921
-
- Kontakt:
Ovo nema nigdje na svijetu, u po bijela dana ljudi se usetaju na stadion i presjeku i ukradu kablove. Pa **** vam najmilije, dabogda vam se ruke osusile
Cirkus se nastavlja, pa kako neozbiljno djelujemo.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Svi mi bi umjesto negativne energije mogli malo pozitivne početi slati,ipak nam je sutra najvažnija tekma u ovom djelu sezone.Ja sam opušten i to mi je dobar znak da bi ovo sutra mogli bez većih problema riješiti u svoju korist.Stilic i Zec su tu da uz pomoć suigrača koji istrce na teren sve nas obraduju u stogodišnjici kluba i da to proslavimo.Puno bi nam značila pobjeda i nadam se da će naši igrači sutra pokazati veliko zalaganje i želju da to i ostvare.
ma ovo je realno vise i smijurija pratiti sva ova zbivanja u zadnjih 1.5 mjesec dana
istjerati stvari na cistac jednom za sva vremena i tjt
i sad kad vec pricamo o struji sta bi o novoj trafostanici sto je trebala biti uradjena
istjerati stvari na cistac jednom za sva vremena i tjt
i sad kad vec pricamo o struji sta bi o novoj trafostanici sto je trebala biti uradjena
Pa kako mi mozemo biti krivi ako nas pokradu? 
To isto covjeku obiju kucu, ukradu i taj covjek se napadne kako je neozbiljan. Drugo da smo nesto pokvarili, ali za ovo ako je sve kako je prenio Klix nikako krivi ne mozemo biti. Drugo je ovo sto se desava cesto ovako nesto nakon Skupstine na stetu kluba, ali ne mora ni znaciti da je povezano.

To isto covjeku obiju kucu, ukradu i taj covjek se napadne kako je neozbiljan. Drugo da smo nesto pokvarili, ali za ovo ako je sve kako je prenio Klix nikako krivi ne mozemo biti. Drugo je ovo sto se desava cesto ovako nesto nakon Skupstine na stetu kluba, ali ne mora ni znaciti da je povezano.
- kontrasviju
- Kontakt:
Nije još postavljena. Koliko znam, ta trafostanica je namijenjena za grijače na terenu, zbog čega oni još nisu u funkciji, a uredno su postavljeni.

1921