Da hoce ovaj aktobe Dxavi26 je napisao/la:a jesu to moguci protivnici u drugom ili trecem pretkolu?MaliMemo je napisao/la:Ako su nam ovo moguci protivnici, onda ce biti jako tesko.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
mah ljudi mi smo championiiiiiiii i svima pokazali ko je najbolji
..... mislim da su horde pokazale sinoc sa suzavcima koliko su vrijedni nemam rijeci nego fujjjjjjj su....a sto se tice culuma nije momak ni primio medalju vec je odma otisao u bolnicu kod sina i stvarno pokazao kakav je karakter
proslava ma boli glava! kisa padala grbavicom grmi pjesma
kad ce hordasi moc zaustavit odnosno blokirat glavnu ulicu kroz grad ev odgovori NIKAD..hahaha
svuda grmi okolo
nasa pjesma ponovo
sve je pijano, sve je gotovo
nas je ZELJO prvi ponovo

nasa pjesma ponovo
sve je pijano, sve je gotovo
nas je ZELJO prvi ponovo
Zadnja izmjena: thunderm, dana/u 24 maj 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pitari slusaju balasevica...
[youtube][/youtube]
a mi koketa i njegove kokice...
[youtube][/youtube]
a mi koketa i njegove kokice...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
treba isto kao i kup na kojem pise Bosna i Hercegovinaradebl je napisao/la:cestitke zelji na tituli..vidim da vam puno znaci, daboga je i dogodine osvojili..nama ne treba!

Cuva Bog Zelju svog!
ISKRENE CESTITKE SVIM NAVIJACIMA I KLUBU od mene IZ TUZLE! Obraduj nas Zeljo slijedece godine i izbori Ligu Prvaka!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
[quote="bistrikboy"]
ma ne znam nebi volio ni dinamo ni partizan,jer to vise nije obicna utakmica, a ostali Boze moj nadigravat se u nekim slucajevim bi mi bili favoriti u nekim aucajderi pa sta bude

ma ne znam nebi volio ni dinamo ni partizan,jer to vise nije obicna utakmica, a ostali Boze moj nadigravat se u nekim slucajevim bi mi bili favoriti u nekim aucajderi pa sta bude
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Plavi voz dobar skroz
Cestitke od srca.....Naravno, ako ne napunite tribinu u kvalifikacijama, kao i obicno, mi je zavrsavamo

Cestitke od srca.....Naravno, ako ne napunite tribinu u kvalifikacijama, kao i obicno, mi je zavrsavamo

Nisu nikako normalni za Koketa. Još prva "slavljenička" "odbolujem svaku pjesmu"...
Odlučan lik da se promoviše i džaba. Razumijem ih samo da mu je teško reći da ne pjeva, jer je valjda redovan na utakmicama, bio nekad u upravi itd. Al' trebali su naći neki način. Također, ne bi valjalo ni da su angažovali neke bendove, nešto, kad nije bila ni osigurana titula. Naročito nakon Borca...

Odlučan lik da se promoviše i džaba. Razumijem ih samo da mu je teško reći da ne pjeva, jer je valjda redovan na utakmicama, bio nekad u upravi itd. Al' trebali su naći neki način. Također, ne bi valjalo ni da su angažovali neke bendove, nešto, kad nije bila ni osigurana titula. Naročito nakon Borca...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
SAD JE NAJBITNIJE da bekric postane prvi strijelac lige... znaci sve lopte neka idu na samira u trebinju... pretpostavljam da ce skoro isto tako dati po koji gol
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
fino stoji ova zvjezdica, evo nas ko inter sad... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Jes mi nesto DOBRO danas,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pa istini za volju bilo je par ljudi ovdje koji su bili optimisticni i najavljivali plavo proljece
pa bilo je i onih jako skepticnih al evo nas PRVACI.Neko je postavio i pitanje igrackog kadra za iducu sezonu, ono sto je sigurno da sto se odlaska tice uvori isticu Simicu, Bucanu, Bajicu, Selimovicu i vjerovatno nekim igracima ciji je odlazak lakse nadomjestiti od pobrojanih najvise bih zelio zadrzati Bucana.Od mogucih igraca koji bi se prodali u kombinacijama su Seha i Bekric sta ce od toga biti trenutno niko ziv ne zna. Od eventualnih pojacanja ima dosta igraca u opticaju sa nekim se cak i vec pregovara.
Trenutno je najbitnije da smo prvi u drzavi
EDIT: Zaboravih napisati da ima i igraca koji ce vjerovatno sami htjeti da napuste klub Kovacevic, Rovcanin, Kerla, Serdarevic jer su svjesni da su daleko od prvog tima.Pozitvna stvar je da smo ove sezone dobili Viscu Colica i Stanica od kojih se moze ocekivati da iduce sezone budu samo bolji

Trenutno je najbitnije da smo prvi u drzavi

EDIT: Zaboravih napisati da ima i igraca koji ce vjerovatno sami htjeti da napuste klub Kovacevic, Rovcanin, Kerla, Serdarevic jer su svjesni da su daleko od prvog tima.Pozitvna stvar je da smo ove sezone dobili Viscu Colica i Stanica od kojih se moze ocekivati da iduce sezone budu samo bolji
Zadnja izmjena: JoinUnion, dana/u 24 maj 2010, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sa svim ekipama ispod Žiline se moze igrati, ako prodjemo ostale to je senzacija. Mozda jos Litex i Bate, ostalo tesko.
-
Dobro bi bilo, ali Samira vise niko ne moze prestici da bude najkorisniji i najbolji igrac lige sa, za sada, 13 golova i 13 asistencijatm84 je napisao/la:SAD JE NAJBITNIJE da bekric postane prvi strijelac lige... znaci sve lopte neka idu na samira u trebinju... pretpostavljam da ce skoro isto tako dati po koji gol

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
ja bas bate na bih volio sad sam na wikipediji nasao da su bili 3. u svojoj grupi EL benfica i everton ispred njih a iza AEK .. tako da b poželji bili kao što neko reče svi ispod žlineDino_TM je napisao/la:Sa svim ekipama ispod Žiline se moze igrati, ako prodjemo ostale to je senzacija. Mozda jos Litex i Bate, ostalo tesko.

samo ne slavenske ekipe poput sparta, ziline, bate, lecha ili litexa...
kad bi prosli drugo pretkolo, u trecem onda vjerovatno velika ekipa dolazi u sarajevo

kad bi prosli drugo pretkolo, u trecem onda vjerovatno velika ekipa dolazi u sarajevo

ja iskreno ne bih ni ovaj debrecen a on je ispod žiline hmtm_ludak je napisao/la:ja bas bate na bih volio sad sam na wikipediji nasao da su bili 3. u svojoj grupi EL benfica i everton ispred njih a iza AEK .. tako da b poželji bili kao što neko reče svi ispod žlineDino_TM je napisao/la:Sa svim ekipama ispod Žiline se moze igrati, ako prodjemo ostale to je senzacija. Mozda jos Litex i Bate, ostalo tesko.
Semper Fidelis
Cestitke Zelji i najboljim navijacima u drzavi na osvojenoj titulu prvaka drzave! Izvjesno je da ce Osim dovesti 4-5 vrhunskih pojacanja(za nase uslove naravno) i nadam se da cemo u Evropi u Boziju pomoc proci prvog protivnika..i da cemo se narednih sezona prosetati bh ligom.. Sad treba sve uciniti da se konacno napravi istocna tribina na stadionu Grbavica i da sve evropske utakmice igramo na svom stadionu...Najbolji navijaci u drzavi a i sire su to zasluzili!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blank123, Levin, Lynx, Sarajevskigigant1921 i 45 gostiju.