Sta da ti kažem, Jazavac...usljed strasnog kandžijanja i već pomalo dosadnog silovanja moramo naći zanimaciju do evropskih tekmi... A ti umjesto fotosopa i dangube na netu od danas pa do 18. saberi svoje Havere pa pravac džamija/crkva i aminajte da vas u evropu lansiramo jer ce vas usukani brkati kinez kolektivno silovat na lavoru pa ugasit ako ne izborite evropiLakoste je napisao/la:Sta reci, sezona iz snova a vi se **** medjusobno?staragarda je napisao/la:Ogadis im i klub i fudbal nekoliko puta u par mjeseci,ljudi se okrenu fotosopu i skidanju privatnih slika sa fb i postavljanju na nekakav forum... Vjerovatno preporuka psihijatra usljed mentalnog silovanja i glumatanja nekakvih veličina...Sta drugo rec osim...SARAJLIJICE... Minderas Bakir i njegovi sljedbenici
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: PL prepucavanja
Da li će Azmir spustiti tarifu za utakmice Kupa? Koliko će plaćati da se dođe na tekmu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
komsije sa hadison parka su vise stradaleNYKnicks Fan je napisao/la:Dobro su prosle sarajlije ove sezone... koliko su primili golova od nas, 15-16... mashallah.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Halalite tuzlaci, ali ovo je najgenijalnija slika koju sam vidio, jbt, pa svaki detalj je urađen do savršenstva, pazi jbt koza pravi selfi sa Azmirom, kupaći, ruksakLakoste je napisao/la:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i od mene svaka cast na fotosopu i ja sam se ismijao ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Evolution87
- Kontakt:
Samo ljubomorni ce reci da je ovo photoshop 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gdje se nece smijati sami sebi, nakon silnog brukanja kvazigrupe fukara.
Hajde sad bar kontate sta ste vi sve ovo vrijeme predstavljali nama, jednu smijesnu navijacku skupinu kojoj se komplet drzava smije

Hajde sad bar kontate sta ste vi sve ovo vrijeme predstavljali nama, jednu smijesnu navijacku skupinu kojoj se komplet drzava smije

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nadam se da će Fukare istrajati u borbi protiv ovog lopova. Ne smije se dopustiti da ljudi poput njega uništavaju naše klubove !
Podrška Fukarama i svim iskrenim navijačima tuzlanske Slobode !
Podrška Fukarama i svim iskrenim navijačima tuzlanske Slobode !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja cu navijati za Radnik u finalu.staragarda je napisao/la:Sta da ti kažem, Jazavac...usljed strasnog kandžijanja i već pomalo dosadnog silovanja moramo naći zanimaciju do evropskih tekmi... A ti umjesto fotosopa i dangube na netu od danas pa do 18. saberi svoje Havere pa pravac džamija/crkva i aminajte da vas u evropu lansiramo jer ce vas usukani brkati kinez kolektivno silovat na lavoru pa ugasit ako ne izborite evropiLakoste je napisao/la:Sta reci, sezona iz snova a vi se **** medjusobno?staragarda je napisao/la:Ogadis im i klub i fudbal nekoliko puta u par mjeseci,ljudi se okrenu fotosopu i skidanju privatnih slika sa fb i postavljanju na nekakav forum... Vjerovatno preporuka psihijatra usljed mentalnog silovanja i glumatanja nekakvih veličina...Sta drugo rec osim...SARAJLIJICE... Minderas Bakir i njegovi sljedbenici
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ćemo sa usukanim kinezom...njemu fotosop ne treba... Dovoljno je samo sliku ovdje zakacit 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Grob te yebo šta je ovo aaaaaaaLakoste je napisao/la:

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pa postavi, ko ti brani?staragarda je napisao/la:Sta ćemo sa usukanim kinezom...njemu fotosop ne treba... Dovoljno je samo sliku ovdje zakacit
- KONTRASVIH
- Kontakt:
A vidi idola
[youtube][/youtube]

fukaratz je napisao/la:ovaj sto yebe mater u ckapi Adis/Zvrka iz MiladijaDzapo s P.Bunara probija kordon specijalne ko da je Obama
![]()
, a Sale ni kriv ni duzan nasljedi Mujabasica (Joge poceraj)
![]()
![]()
nayeba Sale stuca citav dan
ima tu jos dobre raje ali
[youtube][/youtube]

Ni navijaci iz Tuzle nisu ovoliko upratili desavanja oko naseg zajednickog voljenog kluba, FK Slobode. Napravite transparent Fukare Sarajevo, ako vec niste
Vidimo se u srijedu!

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:

Još jedan član Fukara. Izdrzite momci u borbi protiv onog mafijaša !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
"Samo da ne bude zbodeva nozevima i toga."KONTRASVIH je napisao/la:Gdje se nece smijati sami sebi, nakon silnog brukanja kvazigrupe fukara.
Hajde sad bar kontate sta ste vi sve ovo vrijeme predstavljali nama, jednu smijesnu navijacku skupinu kojoj se komplet drzava smije![]()

Pa onda 50 Torcidasa drzi liniju preko puta grbavice. Kad se sjetim samo onog tipa u Tuzli sa ribarskim sesirom kako zapjeni na "grupu kojoj se drzava smije", a bog ti jadan ko da je doso u Beograd na megdan Delijama a ne "fukarama smijesnim".
Manijaci su nam ultra idoli, koliko vas bi protiv Rudara giganti ?
İ samo da kazem pravda za grafite u Sarajevu, ruku na srcu ni mi ne znamo, al ko od nas ocekuje da znamo bilo sta. Dok ste vi **** ga giganti.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vi prvo morate SIOUX-e iz Lukavca stići i doći na njihov nivo, pa tek onda da se poredite sa nama.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zovem se Adis i zelim da budem amoniman, svi me zovu ZvrkaSloki je napisao/la:Ni navijaci iz Tuzle nisu ovoliko upratili desavanja oko naseg zajednickog voljenog kluba, FK Slobode. Napravite transparent Fukare Sarajevo, ako vec nisteVidimo se u srijedu!
Dolazim iz Miladija, ulica Cirkusanti 45. Zivim u zutoj zgradi odmah pored ceste, konzum i frizerski salon u prizemlju, ja sam odmah iznad, na prvom spratu

Dostignite vi prvo Torcidu Livno i Torcidu Capljina, da vas ne uzimaju u po sarajeva u omjeru 50 naprema 1000. Giganti nasi. Ako ste vi najbolje sto ultra Bosna moze ponuditi onda smo svi zajedno debela cundara.newborn je napisao/la:Vi prvo morate SIOUX-e iz Lukavca stići i doći na njihov nivo, pa tek onda da se poredite sa nama.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mi smo fukare, najace smo najace
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, MrAmarOsim, riki46 i 19 gostiju.