FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Hajde sto baljezgate uz 2 pojacanja s potrebnim dnk-a idemo na titulu. 3 boda 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
bit ce drz ne daj za ligu za prvaka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo jos da kazem da su navijaci krivi 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Doktor1921
- Kontakt:
Najduza utakmica koju sam odgledo sta je ono braco mila...evo sad citam sta onaj Adzem lupeta jel ono moguce, lose, skroz lose a tribine su najveci pokazatelj naseg trenutnog stanja kluba.
Nigdje nikog ni na tribinama ni na terenu... Užas, odavno nismo bili gori, nemam koga ni pohvaliti, na hajr i na dobro da izađe
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I opet imamo u prvih 11 dva igraca koji ne igraju svoju prirodnu poziciju. Kemo nam bio zadnji vezni Allahu dragi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
O večerašnjoj utakmici sve već rečeno. Podrška Adžemu, a što se ostalih stvari tiče:
[youtube][/youtube]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
[youtube][/youtube]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Doktor1921
- Kontakt:
Covjek stavio Kemu na zadnje veznog a dijete jadno ni stopera nije usavrsilo da igra i stavlja po meni trenutno najboljeg igraca u Zelji a to je Ramovic na krilo mada je i tu solidno odigro ali najgore od svega su izjave poslije utakmice jel moguce da se onakva izjava da.
E tugo moja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Adzem lupeta sa izjavama. Dvije izjave i dvije kontraverze. Prosla ponizavanje Kaknja,a ovaj put publike. Kako ste gospodo krenuli, nece ni sa tribina uskoro imati ko sici da igra. Igru brisi bodove pisi.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Sve ovo veceras je do Adzema I samo do njega!!! Kada sam cuo sastav, mislio sam da covjek igra sa tri nazad, al kad sam vidio kemu u vezi cccc. Vitez je losiji od goska sigurno, al kako ces napast dok je kemo smiri, pa vrati...halo nama treba zadnji vezni da razigrava ccccc ne mogu da vjerujem plakat cemo mi za slavkom izgleda, cobjek je znao s cin radpolaze I to je to. Jos nesto sinisa protiv slabije ekipe pa taj kad centar prede secer mu je trideset nista ne vidi. Zasto eksperimentise kada je nasao postavu protiv.goska ccccccc. ADZEME CCCCCC
- kyrieirving
- Kontakt:
Daj zabranite ovom adzemu da prica pred kamerama isto neki klosar izvrce recenice prica nebuloze...Losa utakmica jako losa al hajmo probat izvuc pozitivne stvari jer negativne ne mogu nabrojat kolko ih ima.Sinan Ramovic odlicno odigro imo je 2-3 lose odluke al nije previse uticalo na igru.Projic vidi se da mu je stalo veliko radovanje posle gola i borio se lavovski svaka cast.Jednu stvar cu spomenut sto mi bas ide na k.... kad je slobodnjak blize golu zeba trci da uzme loptu niko mu ne smije pric ko da je Ronaldo , pelja loptu previse usporava nam igru..dobro dosta o zebi.Sta mislite koji su nam realni dometi ove godine ekipa jeste losa igra isto al kad pogledas ostale ekipe bude ti lakse jer niko ne odskace od ostalih.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Jaozinho22
- Kontakt:
Šta očekujete da čovjek uradi a nema ni dvije sedmice treninga s ekipom.
Ako ništa pozitivne stvari su da traži prvih 11, mijenja, ne zna se napamet postava i klupa. Ekipa je podmlađena a vremenom se nadam da će bit još više Željine djece koji znaju šta znači grb kluba.
Odstranjeni Markovic i Uglješa još Sinišu nogirat i to bi bilo to za januar.
Ako ništa pozitivne stvari su da traži prvih 11, mijenja, ne zna se napamet postava i klupa. Ekipa je podmlađena a vremenom se nadam da će bit još više Željine djece koji znaju šta znači grb kluba.
Odstranjeni Markovic i Uglješa još Sinišu nogirat i to bi bilo to za januar.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan. Probali smo nesto novo, a nismo izgubili boda. Idemo dalje.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakav fudbal se igra u ligi kad mi imamo sest bodova iz tri utakmice. Ovo je odron i **** sve majmunima koji su nam priredili ovako divnu noc. Kupujte vise nesto, dovedite tri igraca neznalice jedne. Fuj na sta smo dovedeni.
Da je onaj nije zakucao onako kao da nije njegov gol ne bi ga do sabaha zabili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Adžem pokušava da glumi Amara sa ovim izjavama, neka mu neko kaže da mu slabo ide.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slavko, vrati se ko gospodin!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.