Hajmo još lošMi, pa da se igra romb, yebo krila, to je prevaziđeno.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma losmi je majstor, jedan od najboljih igraca ce bit u ligi hladno, samo da ga ne bude mucila kurcobolja koa sto ga je znala mucit kod nas.. tu se nadam da ce mu Husref bit pencilin.moj uzor-S.G je napisao/la:Ne znam, meni ide na qrac vracanje starih igraca.
Vraćamo igrače koji su iz šampionske generacije. I Krste i Miloš. Ne vidim neki problem.moj uzor-S.G je napisao/la:Ne znam, meni ide na qrac vracanje starih igraca.
Sloboda novi klub vjerovatnoThrillerHz je napisao/la:Smajlagic raskida ugovor.
collector je napisao/la:Odakle vade ove motivacione poruke, garant imaju dobrog dobavljaca kolacica srece...

DenchiNL je napisao/la:collector je napisao/la:Odakle vade ove motivacione poruke, garant imaju dobrog dobavljaca kolacica srece...
![]()
![]()
![]()
Jes' vala, baboatif ubija insajderske.givera je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Samo da pohvalim forumasa babuatifa do sad je 100% ovaj prelazni rok
Jes' vala, baboatif ubija insajderske.givera je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Samo da pohvalim forumasa babuatifa do sad je 100% ovaj prelazni rok
osim toga željan je lopte vjerujem...ne znam ako ne dođe krilo da se Miloš proba na lijevom, čini mi se da ga je Kodro jednom desno stavio? al ne sjećam se nešto....skoroalen je napisao/la:Jes' vala, baboatif ubija insajderske.givera je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Samo da pohvalim forumasa babuatifa do sad je 100% ovaj prelazni rok![]()
Ma učinak igrača dosta ovisi i od trenera. Ako je mogao šetat kod Džene ne mora značit da će i sad, kad ga Husref pritisne.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
a slobodanjoker90 je napisao/la:Bek i krilo dobro još! Zrinjski i Sprejo su jači od nas u poslovima ispod žita, valjda se i tu pojačamo.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic i 26 gostiju.