FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma u pravu je LjoZee 100% od kad je onaj najavio reviziju samo jos granate nisu pale na Grbavicu
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Previse se toga desava da bi bilo slucajno
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ma kakvo slucajno,moras biti budala i glup da mislis da je slucajnost 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Isto k'o što je slučajno da stigne anonimna prijava poreskoj za dug iz 2008.
Željezničar za život cijeli!
- kontrasviju
- Kontakt:
Piše da će derbi biti odigran. Znači da smo se snašli nekako. Da li je u pitanju neki veći agregat ili? Je li iko prolazio pored stadiona danas?
1921
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Čuj anonimna prijava poreskoj za dug koji je utvrdila poreskaSudoHusika je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:24Isto k'o što je slučajno da stigne anonimna prijava poreskoj za dug iz 2008.

-
- Kontakt:
"Sitnica" za koju ni poreska uprava nije znala punih 13 godina.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:27Čuj anonimna prijava poreskoj za dug koji je utvrdila poreskaSudoHusika je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:24Isto k'o što je slučajno da stigne anonimna prijava poreskoj za dug iz 2008.![]()

Nije to ono sto se nagadjalo ovdje vezano za cifru od 2 miliona. Dosta , dosta je manji iznos. To su sve stvari koje mogu znati samo oni koji su to napravili ili imali pristup papirima, stadionu.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:27Čuj anonimna prijava poreskoj za dug koji je utvrdila poreska![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E cuj kornjace 
Rade mislim da nije to na sta ti mislis,ovo je skroz drugo..

Rade mislim da nije to na sta ti mislis,ovo je skroz drugo..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kontrasviju
- Kontakt:
realno mozemo mi uzeti milion derbija al sa ovakvim amaterizmom nećemo nikad na zelenu granu stati
jel il nije bila krivica kluba slika koju ovu odnese u javnost ne moze se tek tako lagano oprati sa necim drugim
neozbiljni smo drama i to se u svim porama kluba uvuklo nesto kao imstalacije treba biti bas cuvano sta da nije se otkrilo i da je nastala neka havarija ko bi bio tu kriv
jel il nije bila krivica kluba slika koju ovu odnese u javnost ne moze se tek tako lagano oprati sa necim drugim
neozbiljni smo drama i to se u svim porama kluba uvuklo nesto kao imstalacije treba biti bas cuvano sta da nije se otkrilo i da je nastala neka havarija ko bi bio tu kriv
-
- Kontakt:
Tako je napravljeno davno. Instalacije za reflektore su zakopane u zemlju osim za reflektor na sjeveroistoku. Zato su na taj izvor struje spojeni i LED-ovi jer je taj izvor bio najpristupačniji.Robust je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:40realno mozemo mi uzeti milion derbija al sa ovakvim amaterizmom nećemo nikad na zelenu granu stati
Prošle godine je slična stvar urađena na lavoru, jučer u Tuzli. Jednostavno, slika i prilika naše (ne)kulture.
-
- Kontakt:
A jel ima nesto od tih bombasticnih sponzora koje su magovi najavljivali ovih dana?
Željezničar šampion
znam logicno je da su tu to sam i ranije rekao al logicno je ako vec imamo zastitare i video nadzor uzmi vec dodatni paket pa kad se nesto ovako desi nek oni odgovaraju i placaju racun a ne klub mala cifra za zaštitu u odnosu na cifru za popravkuSudoHusika je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:46Tako je napravljeno davno. Instalacije za reflektore su zakopane u zemlju osim za reflektor na sjeveroistoku. Zato su na taj izvor struje spojeni i LED-ovi jer je taj izvor bio najpristupačniji.Robust je napisao/la: ↑28 feb 2021, 23:40realno mozemo mi uzeti milion derbija al sa ovakvim amaterizmom nećemo nikad na zelenu granu stati
Prošle godine je slična stvar urađena na lavoru, jučer u Tuzli. Jednostavno, slika i prilika naše (ne)kulture.
ne znamo se domacinski odnositi prema imovini kluba isto kao neko prokletstvo
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 28 feb 2021, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mozemo mi biti krivi ako neko dodje i ukrade ti nesto sa stadiona. Sto smo mi neozbiljni, a imas zastitara na stadionu? Ko bi se nadao da ce se naci budala koja ce ti doci na stadion i ukrasti kablove? Ko god da je dosao, znao je sta trazi i gdje da trazi, nema price da su dva narkomana sjedila i jedan drugom kaze: “Hajmo ukrasti tri metra kablova sa Grbavice”. U krcu smo, al nema potrebe ni smisla da nasi “navijaci” stvari predstavljaju jos crnjima. Cinjenica je da se na juznu tribinu moze doci kako god pozelis, ali kome je bio cilj da ukrade taj bi i veceras sa tranzita krenuo i ukrao. Saznalo se na vrijeme, imaju kamere i super.
Onaj Dino je dirnuo definitivno gdje ne treba i nekom prdekana opasno visi dok se desavaju ovakve stvari.
Puna podrska igracima i strucnom stabu sutra. Uz sve negativno vezano za nas klub, volio bih vise nego ista da mogu sutra biti na jugu Grbavice i zajedno sa jos hiljadu bolesnika koji razmisljaju isto ko i ja, pjesmom pruziti podrsku Zeljeznicaru i nikom vise.
Onaj Dino je dirnuo definitivno gdje ne treba i nekom prdekana opasno visi dok se desavaju ovakve stvari.
Puna podrska igracima i strucnom stabu sutra. Uz sve negativno vezano za nas klub, volio bih vise nego ista da mogu sutra biti na jugu Grbavice i zajedno sa jos hiljadu bolesnika koji razmisljaju isto ko i ja, pjesmom pruziti podrsku Zeljeznicaru i nikom vise.
Koliko si siguran da imaju zastitari,stvarno pitam i ne aludiram na bilo sta,nego su mi neki rekli da vas neko vrijeme nema istih na stadionu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!