NK Zvijezda Gradačac

carli22
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la carli22 » 21 feb 2016, 11:24

Kovač otisao jer nije zadovoljio, a dosao je Armin Duvnjak, prema transfermarketu zadnju polusezonu igrau u Rudaru Kakanj i igra centralnog veznog. Jucer je dobio priliku i mislim da se ne radi o losem igracu.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 21 feb 2016, 15:03

carli22 je napisao/la:Kovač otisao jer nije zadovoljio, a dosao je Armin Duvnjak, prema transfermarketu zadnju polusezonu igrau u Rudaru Kakanj i igra centralnog veznog. Jucer je dobio priliku i mislim da se ne radi o losem igracu.
Po onome sto je juce pokazo odlican je :) :clap: :clap: :clap:

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 21 feb 2016, 19:30

Sta je ovo Diata u Gracanici ipak???

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 21 feb 2016, 19:40

ZvijezdaGR1 je napisao/la:Sta je ovo Diata u Gracanici ipak???
neka ga..mi mu izgleda nismo valjali..

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 21 feb 2016, 21:18

zmaj348 je napisao/la:
ZvijezdaGR1 je napisao/la:Sta je ovo Diata u Gracanici ipak???
neka ga..mi mu izgleda nismo valjali..
Ocigledno da je to :) >.< jer nemoguce da mu oni daju vise nego sto bi mi....al nema veze imamo mi Ramica i Isana

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 21 feb 2016, 21:41

Diatta je htjeo u Zvijezdu, ali Zvijezda je se odlucila da ga odbije tako da je otisao u Brastvo. Po meni opravdano otisao je kad je bilo najteze izdajnik kad se sjetim izjave menadzer mi neda da igram prvu ligu.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 feb 2016, 09:52

Od pojacanja najvise se ocekuje od ramica,dudica,abida,i ovog duvnjaka,a mekic i vidovic su tu samo da rupe popune...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 feb 2016, 10:04

ja zbog posla još uvijek nisam uspio da pogledam ovu "novu" Zvijezdu,pa me interesuje Vaše mišljenje koliko smo mi dobili ili izgubili sa ovim pojačanjima u odnosu na igrače iz prvog dijela sezone? znam ,pobjeđujemo u ovim pripremnim(koja i ne moraju biti mjerilo)eto čisto da vidim jesmo li bolji ili gori..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 22 feb 2016, 11:15

zmaj348 je napisao/la:ja zbog posla još uvijek nisam uspio da pogledam ovu "novu" Zvijezdu,pa me interesuje Vaše mišljenje koliko smo mi dobili ili izgubili sa ovim pojačanjima u odnosu na igrače iz prvog dijela sezone? znam ,pobjeđujemo u ovim pripremnim(koja i ne moraju biti mjerilo)eto čisto da vidim jesmo li bolji ili gori..
Za duplo jaci i u igrackom smislu i u fizickoj spremi.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 feb 2016, 11:53

zmajevac je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:ja zbog posla još uvijek nisam uspio da pogledam ovu "novu" Zvijezdu,pa me interesuje Vaše mišljenje koliko smo mi dobili ili izgubili sa ovim pojačanjima u odnosu na igrače iz prvog dijela sezone? znam ,pobjeđujemo u ovim pripremnim(koja i ne moraju biti mjerilo)eto čisto da vidim jesmo li bolji ili gori..
Za duplo jaci i u igrackom smislu i u fizickoj spremi.
odlično,ipak se možemo nadati PL-i...još da kako smirimo sudije :hmmmmm:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 feb 2016, 15:28

@zmaj ja neki dan napisa da se treba poraditi i sa sudijama neki udarise po meni kao po budali.. Zvijezda bi sa 6 bodova iz N.Travnika i Visokog naravno i pobjedu protiv Metalegea na Banji, 80% bila novi premierligas :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 22 feb 2016, 16:05

crvenobijeli je napisao/la:Od pojacanja najvise se ocekuje od ramica,dudica,abida,i ovog duvnjaka,a mekic i vidovic su tu samo da rupe popune...
Salis se, jel de? Pa Mekic je druze duplo vise pokazajo i prije on zasluzuje igrat prvu, nego Dudic. Dudic po meni nista jos nije pokazo u ovim prijateljskim, Abid takodje, za Duvnjaka ne mogu za sad nista rec, al Mekic je trenutno ispred sve trojice po meni ;)

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 22 feb 2016, 16:41

carli22 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Od pojacanja najvise se ocekuje od ramica,dudica,abida,i ovog duvnjaka,a mekic i vidovic su tu samo da rupe popune...
Salis se, jel de? Pa Mekic je druze duplo vise pokazajo i prije on zasluzuje igrat prvu, nego Dudic. Dudic po meni nista jos nije pokazo u ovim prijateljskim, Abid takodje, za Duvnjaka ne mogu za sad nista rec, al Mekic je trenutno ispred sve trojice po meni ;)
Abid je odlicno odigro tekme :) a Mekic je klasa za Dudica :))

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 22 feb 2016, 17:16

:tokralju: Ma kakvi abidi mekici njihovo vrijeme tek dolazi a za dudica trebaju jos gledati ciku na tv da budu ti igraci njegova klasa .....a ako tko sumnja u dudicevu klasu vara se ...mozda jedino forma je upitna ako je .....nibto nije tacno

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 feb 2016, 17:20

carli22 je napisao/la:
Pred nama je,vidjet cemo,a dudic i mekic mislim.neigraju istu pozicju

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 22 feb 2016, 17:21

ZvijezdaGR1 je napisao/la:
carli22 je napisao/la:
Abid je odlicno odigro tekme :) a Mekic je klasa za Dudica :))
Jeste onu u Obudovcu protiv Slavena, ostale i nije nesto, ali ostavimo to za prvenstvene, samo me je ovaj malo zaprepastio kad je napisao da je Mekic tu da popuni rupu, mozda je tako doveden, al je momak pokazao nesto sasvim drugo. Ja opet kazem da Dudić nije nista pokazao. Ne igraju, al sam to rekao u smilsi kad bi igrali. Usput dal neko zna sta je sa Mekica, poslje utakmice sa Mladosti su ga igraci iznijeli, jel neka ozbiljna povreda ili?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 feb 2016, 17:33

Po meni mekic nista bolji nije od face,,a ovaj mali duvnjak,kladimo se da ce do 5 kola biti u 1 postavi,

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 22 feb 2016, 17:46

Obojica su dobro odigrali ove utakmice i ja bi njih u tandemu kao zadnja dva vezna ubacio, a iza njih Šerba, Islamagić, Čolić i Pejic :)

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 22 feb 2016, 18:14

:nene: tek sada vidim koliko neki znaju o fudalu mekic klasa i za facu i savu brzi konkretniji. Dudic kakav je majstor vidjelo je se u zadnjoj utakmici kad je on usao Zvijezda procepi. Bitno je siroka klupa sto je sada slucaj a mekic izgleda da je povreda malo ozbiljnija prvo kolo ce propustit

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 22 feb 2016, 18:53

reddragon001 je napisao/la::nene: tek sada vidim koliko neki znaju o fudalu mekic klasa i za facu i savu brzi konkretniji. Dudic kakav je majstor vidjelo je se u zadnjoj utakmici kad je on usao Zvijezda procepi. Bitno je siroka klupa sto je sada slucaj a mekic izgleda da je povreda malo ozbiljnija prvo kolo ce propustit
Bravo,stvarno se malo ovde raje razumije u fudbal.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.