NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kovač otisao jer nije zadovoljio, a dosao je Armin Duvnjak, prema transfermarketu zadnju polusezonu igrau u Rudaru Kakanj i igra centralnog veznog. Jucer je dobio priliku i mislim da se ne radi o losem igracu.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Po onome sto je juce pokazo odlican jecarli22 je napisao/la:Kovač otisao jer nije zadovoljio, a dosao je Armin Duvnjak, prema transfermarketu zadnju polusezonu igrau u Rudaru Kakanj i igra centralnog veznog. Jucer je dobio priliku i mislim da se ne radi o losem igracu.

-
- Kontakt:
Sta je ovo Diata u Gracanici ipak???
neka ga..mi mu izgleda nismo valjali..ZvijezdaGR1 je napisao/la:Sta je ovo Diata u Gracanici ipak???
-
- Kontakt:
Ocigledno da je tozmaj348 je napisao/la:neka ga..mi mu izgleda nismo valjali..ZvijezdaGR1 je napisao/la:Sta je ovo Diata u Gracanici ipak???

-
- Kontakt:
Diatta je htjeo u Zvijezdu, ali Zvijezda je se odlucila da ga odbije tako da je otisao u Brastvo. Po meni opravdano otisao je kad je bilo najteze izdajnik kad se sjetim izjave menadzer mi neda da igram prvu ligu.
-
- Kontakt:
Od pojacanja najvise se ocekuje od ramica,dudica,abida,i ovog duvnjaka,a mekic i vidovic su tu samo da rupe popune...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
ja zbog posla još uvijek nisam uspio da pogledam ovu "novu" Zvijezdu,pa me interesuje Vaše mišljenje koliko smo mi dobili ili izgubili sa ovim pojačanjima u odnosu na igrače iz prvog dijela sezone? znam ,pobjeđujemo u ovim pripremnim(koja i ne moraju biti mjerilo)eto čisto da vidim jesmo li bolji ili gori..
Za duplo jaci i u igrackom smislu i u fizickoj spremi.zmaj348 je napisao/la:ja zbog posla još uvijek nisam uspio da pogledam ovu "novu" Zvijezdu,pa me interesuje Vaše mišljenje koliko smo mi dobili ili izgubili sa ovim pojačanjima u odnosu na igrače iz prvog dijela sezone? znam ,pobjeđujemo u ovim pripremnim(koja i ne moraju biti mjerilo)eto čisto da vidim jesmo li bolji ili gori..
odlično,ipak se možemo nadati PL-i...još da kako smirimo sudijezmajevac je napisao/la:Za duplo jaci i u igrackom smislu i u fizickoj spremi.zmaj348 je napisao/la:ja zbog posla još uvijek nisam uspio da pogledam ovu "novu" Zvijezdu,pa me interesuje Vaše mišljenje koliko smo mi dobili ili izgubili sa ovim pojačanjima u odnosu na igrače iz prvog dijela sezone? znam ,pobjeđujemo u ovim pripremnim(koja i ne moraju biti mjerilo)eto čisto da vidim jesmo li bolji ili gori..

@zmaj ja neki dan napisa da se treba poraditi i sa sudijama neki udarise po meni kao po budali.. Zvijezda bi sa 6 bodova iz N.Travnika i Visokog naravno i pobjedu protiv Metalegea na Banji, 80% bila novi premierligas

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Salis se, jel de? Pa Mekic je druze duplo vise pokazajo i prije on zasluzuje igrat prvu, nego Dudic. Dudic po meni nista jos nije pokazo u ovim prijateljskim, Abid takodje, za Duvnjaka ne mogu za sad nista rec, al Mekic je trenutno ispred sve trojice po menicrvenobijeli je napisao/la:Od pojacanja najvise se ocekuje od ramica,dudica,abida,i ovog duvnjaka,a mekic i vidovic su tu samo da rupe popune...

-
- Kontakt:
Abid je odlicno odigro tekmecarli22 je napisao/la:Salis se, jel de? Pa Mekic je druze duplo vise pokazajo i prije on zasluzuje igrat prvu, nego Dudic. Dudic po meni nista jos nije pokazo u ovim prijateljskim, Abid takodje, za Duvnjaka ne mogu za sad nista rec, al Mekic je trenutno ispred sve trojice po menicrvenobijeli je napisao/la:Od pojacanja najvise se ocekuje od ramica,dudica,abida,i ovog duvnjaka,a mekic i vidovic su tu samo da rupe popune...

-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Pred nama je,vidjet cemo,a dudic i mekic mislim.neigraju istu pozicjucarli22 je napisao/la:Salis se, jel de? Pa Mekic je druze duplo vise pokazajo i prije on zasluzuje igrat prvu, nego Dudic. Dudic po meni nista jos nije pokazo u ovim prijateljskim, Abid takodje, za Duvnjaka ne mogu za sad nista rec, al Mekic je trenutno ispred sve trojice po menicrvenobijeli je napisao/la:Od pojacanja najvise se ocekuje od ramica,dudica,abida,i ovog duvnjaka,a mekic i vidovic su tu samo da rupe popune...
Jeste onu u Obudovcu protiv Slavena, ostale i nije nesto, ali ostavimo to za prvenstvene, samo me je ovaj malo zaprepastio kad je napisao da je Mekic tu da popuni rupu, mozda je tako doveden, al je momak pokazao nesto sasvim drugo. Ja opet kazem da Dudić nije nista pokazao. Ne igraju, al sam to rekao u smilsi kad bi igrali. Usput dal neko zna sta je sa Mekica, poslje utakmice sa Mladosti su ga igraci iznijeli, jel neka ozbiljna povreda ili?ZvijezdaGR1 je napisao/la:Abid je odlicno odigro tekmecarli22 je napisao/la:Salis se, jel de? Pa Mekic je druze duplo vise pokazajo i prije on zasluzuje igrat prvu, nego Dudic. Dudic po meni nista jos nije pokazo u ovim prijateljskim, Abid takodje, za Duvnjaka ne mogu za sad nista rec, al Mekic je trenutno ispred sve trojice po menicrvenobijeli je napisao/la:Od pojacanja najvise se ocekuje od ramica,dudica,abida,i ovog duvnjaka,a mekic i vidovic su tu samo da rupe popune...a Mekic je klasa za Dudica
)
-
- Kontakt:
Po meni mekic nista bolji nije od face,,a ovaj mali duvnjak,kladimo se da ce do 5 kola biti u 1 postavi,
Obojica su dobro odigrali ove utakmice i ja bi njih u tandemu kao zadnja dva vezna ubacio, a iza njih Šerba, Islamagić, Čolić i Pejic 

-
- Kontakt:

Bravo,stvarno se malo ovde raje razumije u fudbal.reddragon001 je napisao/la:tek sada vidim koliko neki znaju o fudalu mekic klasa i za facu i savu brzi konkretniji. Dudic kakav je majstor vidjelo je se u zadnjoj utakmici kad je on usao Zvijezda procepi. Bitno je siroka klupa sto je sada slucaj a mekic izgleda da je povreda malo ozbiljnija prvo kolo ce propustit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.