Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
@BluesForever sto je Klicko najjaci sto ko levat umrtvi svaki **** mec ovo vise nije ni zanimljivo gledati nije to box koji je nekad bio.
A Chisori svaka cast za dres Uniteda
Glory Glory Man United !!! 

Joj sto mrzim ove vikende bez utakmice Uniteda...
Ali mozda je bolje da igraci malo odmore.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cuj umrtvi mec,a sta je DelBoy onda cinio na drugoj strani,igrao sahred devil88 je napisao/la:@BluesForever sto je Klicko najjaci sto ko levat umrtvi svaki **** mec ovo vise nije ni zanimljivo gledati nije to box koji je nekad bio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Dobro je malo da igrači odmore, slijedi ključni dio sezone koji je dosta naporan i treba dobro odmoriti. Dobro je i što u četvrtak igramo malo lakšu utakmicu, uzvrat protiv Ajaxa, neka se tu odmore također glavni igrači za 2 važna gostovanja što nas čekaju u Premier ligi a to su Norwich i TottenhamCartman je napisao/la:Joj sto mrzim ove vikende bez utakmice Uniteda...Ali mozda je bolje da igraci malo odmore.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ne znam po kojoj su logici u nedjelju postavili Norwich-United i Arsenal-Tottenham istovremeno u 14.30, a Stoke-Swansea se igra u 17. Steta sto cemo morat propustit vrlo atraktivni londonski derbi, vise puta je bilo cudnih termina ove sezone.
Evo po izjavi Guardiole da se naslutiti da nece jos dugo biti u Barci,iskreno vise bih volio njega nego Mourinha na klupi Uniteda,imam svoje razloge,koje mi je sada mrsko objasnjavati.
Mada nadam se da ce Fergie ostati sto duže..Barem jos 2 sezone ( ne racunajuci ovu).
Mada nadam se da ce Fergie ostati sto duže..Barem jos 2 sezone ( ne racunajuci ovu).
ja bi mourinha ima tu karizmu jest u nekim situacijama kreten al samo kad se sjetim kako je bio premiership zanimljiv SAF-Mourinho-Benitez ma gorilo je na sve straneNarin je napisao/la:Evo po izjavi Guardiole da se naslutiti da nece jos dugo biti u Barci,iskreno vise bih volio njega nego Mourinha na klupi Uniteda,imam svoje razloge,koje mi je sada mrsko objasnjavati.

Iako ne bi imao nista ni protiv Guardiole a jos manje protiv Giggsa ili Moyesa
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
To je sve zbog Europa lige, igramo u terminu četvratak-nedelja (mislim da ćemo imati i termin u 12 sati)Cartman je napisao/la:Ne znam po kojoj su logici u nedjelju postavili Norwich-United i Arsenal-Tottenham istovremeno u 14.30, a Stoke-Swansea se igra u 17. Steta sto cemo morat propustit vrlo atraktivni londonski derbi, vise puta je bilo cudnih termina ove sezone.

LUHG!
Dobro to, ali mogli su stavit United u 17 sati, a Stoke neka igra istovremeno sa Arsenalom.R.J.W.G. je napisao/la:To je sve zbog Europa lige, igramo u terminu četvratak-nedelja (mislim da ćemo imati i termin u 12 sati)Cartman je napisao/la:Ne znam po kojoj su logici u nedjelju postavili Norwich-United i Arsenal-Tottenham istovremeno u 14.30, a Stoke-Swansea se igra u 17. Steta sto cemo morat propustit vrlo atraktivni londonski derbi, vise puta je bilo cudnih termina ove sezone.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo "nas" M.B.Diouf zabio gol za Hannover za vodstvo od 2:0 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
a kod nas pasa nezna sastavitirio_Ferdy88 je napisao/la:evo "nas" M.B.Diouf zabio gol za Hannover za vodstvo od 2:0

Hajd` sto ne zna dodat` lopte nego kada centrira pogodi "Sir Alex Ferguson Stand".bazeni je napisao/la:a kod nas pasa nezna sastavitirio_Ferdy88 je napisao/la:evo "nas" M.B.Diouf zabio gol za Hannover za vodstvo od 2:0![]()
![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sta je sa Sir Mattom,nema ga nesto.. 

- Thunderstruck
- Kontakt:
Uživa u Evansovim partijama mimo foruma.Narin je napisao/la:Sta je sa Sir Mattom,nema ga nesto..

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
On se ne pojavljuje uzalud.Narin je napisao/la:Sta je sa Sir Mattom,nema ga nesto..

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Evo danas nove spekulacije o Modricu. Prica se da sad zeli u United, a ne Chelsea. Cijena 40 miliona funti, a za Eriksena 15. Mislim da Modric vrijedi toliko i ako ima para, treba ga dovest. Cityu hvala Bogu ne treba takav igrac, tako da ne bi trebalo bit previse konkurencije.
- majestic24
- Kontakt:
40 mill?? Evo Ferguson sve leti da to iskesira za njega.Cartman je napisao/la:Evo danas nove spekulacije o Modricu. Prica se da sad zeli u United, a ne Chelsea. Cijena 40 miliona funti, a za Eriksena 15. Mislim da Modric vrijedi toliko i ako ima para, treba ga dovest. Cityu hvala Bogu ne treba takav igrac, tako da ne bi trebalo bit previse konkurencije.
Nema od toga nista . Doci ce nama neki veznjak od 20 mill
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hazard eriksen gaitan (max 70 mil zajedno) su dovoljni za rjesenje svih nasih problema cak bi u tom slucaju mogli i prodat nanija ili younga jer bi imali 2 ekstra lijeva krila sredina bi bila sasvim dobra ando kleverli eriksen kerik giggs i vjerovatno scholes i mozda pogba i flecher. odbrana je mislim ok kao i napad i tu vjerovatno nece bit nikakvih promjena kao ni pozicije golmana.majestic24 je napisao/la:40 mill?? Evo Ferguson sve leti da to iskesira za njega.Cartman je napisao/la:Evo danas nove spekulacije o Modricu. Prica se da sad zeli u United, a ne Chelsea. Cijena 40 miliona funti, a za Eriksena 15. Mislim da Modric vrijedi toliko i ako ima para, treba ga dovest. Cityu hvala Bogu ne treba takav igrac, tako da ne bi trebalo bit previse konkurencije.
Nema od toga nista . Doci ce nama neki veznjak od 20 mill
a ako bi vec davali 40 i kusur miliona za nekog igraca onda nek to bude Gareth Bale
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
-
- Kontakt:
Dat Tottenhamu Younga i 20mil za Balea
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ja bih odmah dao tih 40 miliona funti za Luku. Paklen veznjak i bas ono sto nam najvise treba.Cartman je napisao/la:Evo danas nove spekulacije o Modricu. Prica se da sad zeli u United, a ne Chelsea. Cijena 40 miliona funti, a za Eriksena 15. Mislim da Modric vrijedi toliko i ako ima para, treba ga dovest. Cityu hvala Bogu ne treba takav igrac, tako da ne bi trebalo bit previse konkurencije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.