jesi ti bio tuVolimTz je napisao/la:Dostignite vi prvo Torcidu Livno i Torcidu Capljina, da vas ne uzimaju u po sarajeva u omjeru 50 naprema 1000. Giganti nasi. Ako ste vi najbolje sto ultra Bosna moze ponuditi onda smo svi zajedno debela cundara.newborn je napisao/la:Vi prvo morate SIOUX-e iz Lukavca stići i doći na njihov nivo, pa tek onda da se poredite sa nama.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- KONTRASVIH
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:"Samo da ne bude zbodeva nozevima i toga."KONTRASVIH je napisao/la:Gdje se nece smijati sami sebi, nakon silnog brukanja kvazigrupe fukara.
Hajde sad bar kontate sta ste vi sve ovo vrijeme predstavljali nama, jednu smijesnu navijacku skupinu kojoj se komplet drzava smije![]()
![]()
![]()
Pa onda 50 Torcidasa drzi liniju preko puta grbavice. Kad se sjetim samo onog tipa u Tuzli sa ribarskim sesirom kako zapjeni na "grupu kojoj se drzava smije", a bog ti jadan ko da je doso u Beograd na megdan Delijama a ne "fukarama smijesnim".
Manijaci su nam ultra idoli, koliko vas bi protiv Rudara giganti ?
İ samo da kazem pravda za grafite u Sarajevu, ruku na srcu ni mi ne znamo, al ko od nas ocekuje da znamo bilo sta. Dok ste vi **** ga giganti.
toliko jadan i ocajan pokusaj mene stid.
Ali dobro, razumijem te, trudis se

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Moze li broj telefona? E to vam vec nebi mogao otkritiKONTRASVIH je napisao/la:Zovem se Adis i zelim da budem amoniman, svi me zovu ZvrkaSloki je napisao/la:Ni navijaci iz Tuzle nisu ovoliko upratili desavanja oko naseg zajednickog voljenog kluba, FK Slobode. Napravite transparent Fukare Sarajevo, ako vec nisteVidimo se u srijedu!
Dolazim iz Miladija, ulica Cirkusanti 45. Zivim u zutoj zgradi odmah pored ceste, konzum i frizerski salon u prizemlju, ja sam odmah iznad, na prvom spratu

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:Dostignite vi prvo Torcidu Livno i Torcidu Capljina, da vas ne uzimaju u po sarajeva u omjeru 50 naprema 1000. Giganti nasi. Ako ste vi najbolje sto ultra Bosna moze ponuditi onda smo svi zajedno debela cundara.newborn je napisao/la:Vi prvo morate SIOUX-e iz Lukavca stići i doći na njihov nivo, pa tek onda da se poredite sa nama.

Samo ovo "Torcida Livno" i "Torcida Capljina" dokazuju koliko nemas pojma.

Ono nekome nesto prica, deset HZ natjeralo njihovu citavu tribinu da sakrije trans.

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 09 maj 2016, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:Moze li broj telefona? E to vam vec nebi mogao otkritiKONTRASVIH je napisao/la:
Zovem se Adis i zelim da budem amoniman, svi me zovu Zvrka
Dolazim iz Miladija, ulica Cirkusanti 45. Zivim u zutoj zgradi odmah pored ceste, konzum i frizerski salon u prizemlju, ja sam odmah iznad, na prvom spratu

Jesu li ostali na onom mostu ili ste ih ganjali do İstocnog Sarajeva !?newborn je napisao/la:
jesi ti bio tu
Strah od Capljine.KONTRASVIH je napisao/la: toliko jadan i ocajan pokusaj mene stid.
Ali dobro, razumijem te, trudis se

Hvala Bogu da ne idete nigdje, kad vas ljudi nasibaju opet ispast ce da su sve Bosnje p***e.
Jos ces mi reci da ih je bilo 500.PipiDugaCarapa je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo ovo "Torcida Livno" i "Torcida Capljina" dokazuju koliko nemas pojma.

Sto se s nama HZ ravna kad smo mi "smijesni" !? Sto se lozi na nas uopste, isto kao i vi ovdje. Kako to da smo mi vasa glavna tema ? Pa pobogu mi smo samo bruka.

Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 09 maj 2016, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Bio je haman pa jednak omjer, lazove. Ispred juga stajalo 3000 ljudi, niko nije znao sta se desava.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne treba mu objasnjavati, 100x prepricana prica. Vidis da je ocajan u svemu ovome, mozda je on ovaj mihajloPipiDugaCarapa je napisao/la:Bio je haman pa jednak omjer, lazove. Ispred juga stajalo 3000 ljudi, niko nije znao sta se desava.

Fukare se smiju nekome a travnicka Gerila im utjeruje strah u kosti

Deeee, ko zna pravit gifove?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Oglasile se Fukare: Zgroženi smo ponašanjem Azmira Husića!
Udruženje građana Fukare Tuzla izdalo je saopštenje za javnost.
U saopštenju se prvenstveno proziva predsjednik Slobode Azmir Husić. Saopštenje vam prenosimo u cijelosti.
''Povodom ispada Azmira Husića, Husrefa Musemića i ostatka stručnog štaba FK Sloboda poslije završetka utakmice sa FK Sarajevo, kao udruženje navijača i ludo zaljubljenih momaka koji već godinama prate klub na svim utakmicama, malobrojnim gradovima i raznim selendrama širom Bosne i Hercegovine, koji su prošli sve i svašta za ovaj klub, možemo reći da u životu nismo doživjeli nešto slično i da smo zgroženi sa sujetnim i egoističnim ponašanjem Azmira Husića koji je još javno(?) rekao da je naredio svojim uposlenima da iskažu najveće moguće nepoštovanje prema onima za koje igraju, prema momcima koji gaze kilometre da bi bodrili svoj klub! Ovakvo bahato i nezahvalno ponašanje boli više od bilo kojih batina koje smo dobili prateći našu Slobodu.
Sloboda je od svog postojanja bila klub svih nas građana Tuzle i ostat će dok ti građani – navijači hodaju ulicama grada. Svi smo mi prolazni i niko nije nezamjenjiv da se može tako igrati sa našim životima.
Ako ne razumijete, mnogim momcima iz ovog grada je Sloboda više od kluba, mnogo više od toga! Još nam nije jasno kome je i zašto u interesu ovakav potez kluba, četiri dana uoči prve utakmice finala kupa Bosne i Hercegovine? Pozivamo sve simpatizere i navijače Slobode, onima koji je iskreno nose u srcu da dođu i zagrme u srijedu najjače što mogu!
NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA, SAMO SLOBODA!''
odlazi Azmire yebem ti sisu mi ginemo ovdje

Nemojte tako, pa Fukare ginu za klub

Pa jeste li retardirani ili je Sarajevo velicine İstanbula !?PipiDugaCarapa je napisao/la:Bio je haman pa jednak omjer, lazove. Ispred juga stajalo 3000 ljudi, niko nije znao sta se desava.

U Donjem Vakufu niko nije znao sta se desava ? Mladja ekipa Lesinara vam je drzala liniju i cak skinula ponesto.
Alo gdje ti je ultra mentalitet ? Jesi li to ofiranje likova sa svoje tribine ponio ili ?KONTRASVIH je napisao/la: Ne treba mu objasnjavati, 100x prepricana prica. Vidis da je ocajan u svemu ovome, mozda je on ovaj mihajlo
Ocajan !? Licno me boli cuna za sve to skupa prijatelju, dovoljno sam daleko. Kako je zivjeti u lazi ?

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Reci nam. Vidim da imaš iskustva. I vidim kako te boli qrac, a pričaš o nekim stvarima u koje nisi upućen.VolimTz je napisao/la:
Kako je zivjeti u lazi ?
- KONTRASVIH
- Kontakt:

cuj gdje ti je ultra mentalitet

"jaaaaaaaaaaaaa ginem za ovaj klub, necu ti doci na sjever!!! treba da placem? kmeee"
A u sta ste vi upuceni, u dva tipa koja vam predstave cijelu Tuzlu ? Je li svjedok samoubistva cijelo Sarajevo ?newborn je napisao/la:Reci nam. Vidim da imaš iskustva. I vidim kako te boli qrac, a pričaš o nekim stvarima u koje nisi upućen.VolimTz je napisao/la:
Kako je zivjeti u lazi ?
İspravit cu se, zao mi je sto smo vas izbacili iz utrke za Europe, da vidim kako nebeske grupe jedu Gate 7, VAK410 ili mozda opet kolege iz Poznana. Odsjelo se u Ceskoj. Pa gdje su ta muda koja prosipate po cijeloj Bosni !?

Svejedno je kojima se obracam.
Fino te prijatelju pitam. Je li mozda okej i muriji drukat ? Zakljucili smo da ste vi caba za nas.KONTRASVIH je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
cuj gdje ti je ultra mentalitet![]()
![]()
eno ga u Tuzli, napravili sacekusu igracima nakon 4:0 i pljuju ih
"jaaaaaaaaaaaaa ginem za ovaj klub, necu ti doci na sjever!!! treba da placem? kmeee"

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pokusat cu ti najnormalnije odgovoriti bez provokacijeVolimTz je napisao/la: A u sta ste vi upuceni, u dva tipa koja vam predstave cijelu Tuzlu ? Je li svjedok samoubistva cijelo Sarajevo ?
İspravit cu se, zao mi je sto smo vas izbacili iz utrke za Europe, da vidim kako nebeske grupe jedu Gate 7, VAK410 ili mozda opet kolege iz Poznana. Odsjelo se u Ceskoj. Pa gdje su ta muda koja prosipate po cijeloj Bosni !?![]()
Svejedno je kojima se obracam.
Fino te prijatelju pitam. Je li mozda okej i muriji drukat ? Zakljucili smo da ste vi caba za nas.
Prvo neka ti neko objasni da su fukare izasli u javnost sa saopstenjem identicno onom brukanju od jucer.
Dakle ne predstavlja ono 2-3 lika vec citava grupa fukara.
Drugo pogledaj malo svoj pdf Sloboda Tuzla i vidi sta 99% navijaca Slobode pise

i trece, da je svjedok samoubistva u onom interjvu imao sal Zelje ili Sarajeva, i dan danas bi nas zajebavali oko toga.

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sad se tek zakuhalo, Azmirova zena ostavila komentar na saopstenju Fukara.
" ****a Husic Nista se vi ne sikirajte, nece vama Azmir jos dugo smetati tako da ce te moci postaviti koga god želite , čak i vi navijaci preuzmite klub i vodite kako naj bolje mislite da treba ,koliko vidim da Azmir nije uradio nista dobro do sada pa nece vam ni smetati . "
Hajvani ce vlastiti klub u ambis gurnuti, na tome im se mora odati priznanje.
" ****a Husic Nista se vi ne sikirajte, nece vama Azmir jos dugo smetati tako da ce te moci postaviti koga god želite , čak i vi navijaci preuzmite klub i vodite kako naj bolje mislite da treba ,koliko vidim da Azmir nije uradio nista dobro do sada pa nece vam ni smetati . "
Hajvani ce vlastiti klub u ambis gurnuti, na tome im se mora odati priznanje.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Paromlinac, Vanja8, Venom i 17 gostiju.