alenpitar je napisao/la:Sutra poruka, vratio se Hrustem
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Evo nas ko Elif , Selme mi moje. Kakve drame se sve nece ovdje procitati 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Još samo Ofosu da dođebelosevic28 je napisao/la:Evo nas ko Elif , Selme mi moje. Kakve drame se sve nece ovdje procitati
Zadnja izmjena: kosevskobrdo, dana/u 21 maj 2018, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Mi smo mu dali stvarnu ponudu, ona stoji. On to cuva kao djokera, nije da se otimaju za njegakosevskobrdo je napisao/la:Još šta ako kažem da se Reagy Ofosu predomislio i potpisuje za nas?belosevic28 je napisao/la:Evo nas ko Elif , Selme mi moje. Kakve drame se sve nece ovdje procitati
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Salčinović i Blagojević do kraja sezone na posudbi u Igmanu, a i Faris Handžić takođe prešao kod njih, kako momak propade a kakav je talenat bio i šta je sve radio u juniorima i kadetima, mislio sam da je novi Messi kako je prelazio igrače, bukvalno od svog do protivničkog gola sve pređe i zabije go.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
i bio bi da je nastavio slusat Ibru u Velezu. Ponasao se ko malo dijete, provodio neka rasisticka sranja prema braci iz brazila, psovao trenerima i tako. Dobio je nogu iz kluba, da ne bi bilo da je on otisao, a ostali su igraci koji nemaju nikakvu perspektivu, sto znaci da je do njega. Izvinjavam se na upaduBordoSarajevo je napisao/la:Salčinović i Blagojević do kraja sezone na posudbi u Igmanu, a i Faris Handžić takođe prešao kod njih, kako momak propade a kakav je talenat bio i šta je sve radio u juniorima i kadetima, mislio sam da je novi Messi kako je prelazio igrače, bukvalno od svog do protivničkog gola sve pređe i zabije go.
Ko bi od njega ocekivao to. Sjecam se da kad smo zijanilin protiv BMG da ga je Uscuplic ubacio. Konto sam evo ga sad ce ga krenut, dokazivat ce se bolje i sl. Mada ruku na srce nije ni imao toliko prilika za to u FKS.shaman7 je napisao/la:i bio bi da je nastavio slusat Ibru u Velezu. Ponasao se ko malo dijete, provodio neka rasisticka sranja prema braci iz brazila, psovao trenerima i tako. Dobio je nogu iz kluba, da ne bi bilo da je on otisao, a ostali su igraci koji nemaju nikakvu perspektivu, sto znaci da je do njega. Izvinjavam se na upaduBordoSarajevo je napisao/la:Salčinović i Blagojević do kraja sezone na posudbi u Igmanu, a i Faris Handžić takođe prešao kod njih, kako momak propade a kakav je talenat bio i šta je sve radio u juniorima i kadetima, mislio sam da je novi Messi kako je prelazio igrače, bukvalno od svog do protivničkog gola sve pređe i zabije go.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Evolution87
- Kontakt:
Dzaba talenat kad nema gram mozga.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
pa kaze Vidovita Dzemila u Avazu predvidja da ce u klub uci jos neki stranac i da ce Tan izgraditi stadion za 5 godina haaahahahahh odron odrona
ovo je klasičan primjer njihovog novinarstva, pitaj Džemilu, baci kašike, gledaj u grah.
ovo je klasičan primjer njihovog novinarstva, pitaj Džemilu, baci kašike, gledaj u grah.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- f0rest1946
- Kontakt:
Danas definitivni dogovor Stojčeva i Sarajeva
Miloš Stojčev danas bi trebao dobiti konačnu ponudu FK Sarajevo, te bi time trebao biti okončan proces dovođenja ovog fudbalera na stadion Asim Ferhatović Hase.
Ovaj iskusni fudbaler i njegov menadžer dogovorili su prekid ugovora sa njegovim klubom u Grčkoj, te bi nakon pregovora sa FK Sarajevo, koji su intenzivirani u prethodnom periodu, time stekao sve uslove za dolazak u Bordo svlačionicu. Prema informacijama od izvora bliskih igraču, Stojčev bi već tokom dana trebao da ima jasnu situaciju oko prelaska u FK Sarajevo, a ako bi sve bilo kako je planirano, Stojčev će se već sljedeće sedmice priključiti pripremama ekipe Husrefa Musemića. Cijela situacija oko njegovog dolaska odnosno povratka na Koševo, biće poznata do kraja današnjeg dana.
Hajdeeeeeee
Miloš Stojčev danas bi trebao dobiti konačnu ponudu FK Sarajevo, te bi time trebao biti okončan proces dovođenja ovog fudbalera na stadion Asim Ferhatović Hase.
Ovaj iskusni fudbaler i njegov menadžer dogovorili su prekid ugovora sa njegovim klubom u Grčkoj, te bi nakon pregovora sa FK Sarajevo, koji su intenzivirani u prethodnom periodu, time stekao sve uslove za dolazak u Bordo svlačionicu. Prema informacijama od izvora bliskih igraču, Stojčev bi već tokom dana trebao da ima jasnu situaciju oko prelaska u FK Sarajevo, a ako bi sve bilo kako je planirano, Stojčev će se već sljedeće sedmice priključiti pripremama ekipe Husrefa Musemića. Cijela situacija oko njegovog dolaska odnosno povratka na Koševo, biće poznata do kraja današnjeg dana.
Hajdeeeeeee
Sajkaca prva opcija na krilu 
Brz, okretan, bice svegaLakoste je napisao/la:Sajkaca prva opcija na krilu
Samo da je dva solidna odbrambena (jaki defanzivno) beka uhvatiti a za ostalo cemo lakse
- BordoSarajevo
- Kontakt:
kengur je napisao/la:Brz, okretan, bice svegaLakoste je napisao/la:Sajkaca prva opcija na krilu
Samo da je dva solidna odbrambena (jaki defanzivno) beka uhvatiti a za ostalo cemo lakse
Niko sretniji od mene da Said izbori prvih 11 i "povrati" svoju karijeru, al vidjet ćemo da li je moguće. Moju podršku ima
FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Syebat ce navijaci dolazak Stojceva
Sto se bekova tice, nisu u planu nikakvi dolasci, osim ako ne ''izleti'' neko kvalitetno ime. Sabanovic i Pidro su rezervne opcije, a u slucaju izostanka Bekica i(li) Hodzica, sef moze iskoristiti Sofranca ili Hebiba na beku jednu utakmicu, ako vec mladima ne smije pruziti sansu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Stojcev trazi puno para na ruke,i rekao klubu da nece pristat na fening manje,koliko smo mu mi valjali dobro bezobrazno od njega a sam se nudio,nije nesto pretjerano da je Husref bio zainteresovan
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Stojčev i Obradović su ozbiljna pojačanja za nivo naše lige
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja bi volio znat na sta ti pregovori lice, kad ovde svaki drugi forumas zna sta je Stojcev rekao i sta je uprava ponudila 
1946~
Jel Stojcev bek?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma ne mora doći ako neće, pa šta on misli da je Sarajevo?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
jeste drug ali sta da se ne pise nista,bilo bi joj niko nista ne zna,pa jel forum ili nije svako nesto sto sazna kaze medju rajom ovdje,sad sta bude budeThrillerHz je napisao/la:Ja bi volio znat na sta ti pregovori lice, kad ovde svaki drugi forumas zna sta je Stojcev rekao i sta je uprava ponudila
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!