A ti kao.znas da su naši juniori bolji od toga? A ne znas ni kako izgledaju..Nego da napišete nešto...MrkiMedo je napisao/la: ↑17 jan 2023, 17:49To je sve ono tipa “neka malog, hajd pogledaj ga, znam ga ja dobar desnom, jos bolji lijevom”, a nasi se juniori stavljaju u drugi plan. Cudi me da nema Zerica ponovo na probi, neobicno bez njega![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgleda da smo dobili lijevog beka..Irfan stavio story iz grada i to slika Zeljo na carsiji..valjda ce biti dobar, trebalo bi..
Meni rekose da se igra na plastici u Famosu zbog kise i blata. Samo ne znam u koliko sati.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 15:22Na igmanovom vjerovatno zbog radova u Hrasnici
Mada igman vise nije igman kupili ga oni sto su drzali olimpik i svu onu zemlju i onaj balon je njhiov
Iskreno mislim da se ne mozemo nikako zaliti da nema pojacanja, zaboravljamo pomalo i u kakvoj smo situaciji nije to ni toliko lagano kad u klubu imas ljude koji zaboravljaju predati papire za naknadu i koji mogu namac pare samo na sadaku, jedini mozda Bekric da dobro radi iskreno i posteno al sve su to mahalske price...Hulahopka je napisao/la: ↑17 jan 2023, 18:31A ti kao.znas da su naši juniori bolji od toga? A ne znas ni kako izgledaju..Nego da napišete nešto...
-
- Kontakt:
Niko ne kaze da ce nas pojacati, ali redovno nam takvi igraci dolaze na probe i samo trose vrijeme i zauzimaju mjesto. Evo ovaj mali, ko je njega iskopao? Ko je iskopao malog Kovacevica prije par sezona? Nije niko bolestan niti ista, ali neki ne zasluzuju ni prici Grbavicijointunija je napisao/la: ↑17 jan 2023, 18:02Šta je vama ljudi,jel moguće da neko misli da će takav igrač “pojačati” naš klub.
Baš moraš biti bolestan.
MrkiMedo je napisao/la: ↑17 jan 2023, 20:59Niko ne kaze da ce nas pojacati, ali redovno nam takvi igraci dolaze na probe i samo trose vrijeme i zauzimaju mjesto. Evo ovaj mali, ko je njega iskopao? Ko je iskopao malog Kovacevica prije par sezona? Nije niko bolestan niti ista, ali neki ne zasluzuju ni prici Grbavicijointunija je napisao/la: ↑17 jan 2023, 18:02Šta je vama ljudi,jel moguće da neko misli da će takav igrač “pojačati” naš klub.
Baš moraš biti bolestan.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Koji ce nam qurac neki lijevi igrac pored nase skole
Da je bolji pa hajd al za ovog niko nikad nije cuo
Da je bolji pa hajd al za ovog niko nikad nije cuo
-
- Kontakt:
Evo ljudi Jasarevic dosao
Kone su se baš dobro pojačale, doduše kod njih je poznat taj faktor da kad se pojačaju, da se nahajpaju pa na kraju popuše.
Svejedno, ako se želi ići u Europu moraš dovesti nešto kvalitetno, ipak smo mi Željo, a ne da se pojačavaš iz klubova Prve lige FBiH i RS. Nije problem što dolaze iz druge lige, nego je nama drugi rang u rangu 3. ili 4. ranga u Hrvatskoj. Široki i Zrinjski imaju dobru politiku po pitanju dovođenja igrača iz nižih rangova i moramo se malo okrenuti i ka takvoj politici. Ne sjećam se da duže vrijeme nismo imali nekog igrača kojeg smo doveli iz drugog ranga a mogli ga prodati vani, ili je nešto značajnije napravio (možda jedino Mujezinović onu polusezonu 20/21.)
Ja opet vjerujem u Samira prije svega jer je doveo odlična pojačanja, Amoah, Santos i Hodzić su nam legni u ekipi kao budali šamar, dugo nismo imali korisnija krila, čak i sa više novca.
Svejedno, ako se želi ići u Europu moraš dovesti nešto kvalitetno, ipak smo mi Željo, a ne da se pojačavaš iz klubova Prve lige FBiH i RS. Nije problem što dolaze iz druge lige, nego je nama drugi rang u rangu 3. ili 4. ranga u Hrvatskoj. Široki i Zrinjski imaju dobru politiku po pitanju dovođenja igrača iz nižih rangova i moramo se malo okrenuti i ka takvoj politici. Ne sjećam se da duže vrijeme nismo imali nekog igrača kojeg smo doveli iz drugog ranga a mogli ga prodati vani, ili je nešto značajnije napravio (možda jedino Mujezinović onu polusezonu 20/21.)
Ja opet vjerujem u Samira prije svega jer je doveo odlična pojačanja, Amoah, Santos i Hodzić su nam legni u ekipi kao budali šamar, dugo nismo imali korisnija krila, čak i sa više novca.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
Dobro je da se dovodi na vrijeme,Subasic i Vego raskinuli sto je za pohvalu.
Drljo za rotacije,to nam je trebalo za krila da imamo zamjenu.
Jasarevic ce popuniti beka
Jos samo napadaca,po potrebi jedino ako je kvalitet i veznjaka,mada bih ja Becu max istrpio,previse se malac kritikuje a sasvim solidno igra,kad prodje pripreme dodatno i dobije jos na iskustvu,mislim da ce biti dobar u drugom dijelu sezone.
Drljo za rotacije,to nam je trebalo za krila da imamo zamjenu.
Jasarevic ce popuniti beka
Jos samo napadaca,po potrebi jedino ako je kvalitet i veznjaka,mada bih ja Becu max istrpio,previse se malac kritikuje a sasvim solidno igra,kad prodje pripreme dodatno i dobije jos na iskustvu,mislim da ce biti dobar u drugom dijelu sezone.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Treba nam i rezervni golman
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Jašarević bi nominalno trebao biti pojačanje, ali vidjet ćemo na šta će to ličiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kad ce napadac 

- jointunija
- Kontakt:
Ubrzo,nije lako sa oskudnim uslovima ispregovarati dobrog igrača,strpljen-spašen.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Moze i Brazilac u napad
On ili Ara Hodzic. Znace se ubrzo aBd

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Ara svojim objavama i komentarima na Instagramu nagovještava svoj povratak
-
- Kontakt:
može li nam neko napisati nešto više o Irfanu Jašareviću, šta možemo očekivati i može li se reći da je pojačanje u odnosu na Vegu?
Dok je igrao u Krupi bio vrlo dobar igrač, i tad smo ganjali ali je otišao u inostranstvo. Mislim da sada može biti samo bolji, stekao je neko iskustvo sigurnoJugjesamojedan je napisao/la: ↑17 jan 2023, 22:57može li nam neko napisati nešto više o Irfanu Jašareviću, šta možemo očekivati i može li se reći da je pojačanje u odnosu na Vegu?
Pa u odnosu na Vegu sam i ja pojacanjeJugjesamojedan je napisao/la: ↑17 jan 2023, 22:57može li nam neko napisati nešto više o Irfanu Jašareviću, šta možemo očekivati i može li se reći da je pojačanje u odnosu na Vegu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.