FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li ovaj Kajkut igrati protiv Borca ili ce tek imati pravo sljedece kolo ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Jaozinho22
- Kontakt:
Veca na tri godine, lijep potez.
Samo se nadam da ga neće usrati s nekim matorcem sad.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
PandžaJaozinho22 je napisao/la:Veca na tri godine, lijep potez.
- Jaozinho22
- Kontakt:
On je dobar, njemu je tek 30. 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- Neandertalac
- Kontakt:
Veca, bravo!
Da pohvalim još jednom ove ugovore, Kemo, Žera, Veca, Mujagić. Jako bitna stvar i to je ono o čemu sam pričao ko zna koliko puta dok su nas poslušnici uvjeravali da sam neprijatelj a "youtube" igrači punili džepove. Drago mi je da su u klubu prepoznali moju priču kao ispravnu i poslušali a još veći plus što je sa tri potpisa od četiri, Zuban ponovo približen klubu nakon što je na sraman način otjeran. Otjeran jer je bilo para upravo od naše djece a klubu približeno nekoliko menagera koji su nam po "ustaljenim procedurama" financijski i igrački hebali mater. Takođe želim naglasiti kako je činjenica da nam naša djeca opet valjaju, nakon dvije godine lutanja kada ni jedan od njih ako ne računamo već afirmisane kao Vecu nisu mogli ni prići prvom timu. Tada se, ponovo naglašavam dok je bilo para i citiram pričalo: djeca se nisu mogla izboriti za mjesto jer nisu kvalitet ako pored xy igrača ne mogu igrati. Trener vidi. A sada će se kao moći izboriti.
Licemjerje na samom vrhuncu.
Znači potezi za pohvaliti ali nam nemojte Boga vam dragog prodavati muda pod bubrege, kako je to vizija i nekakva pronicljivost, mudrost upravnih struktura jer smo jako dobro vidjeli šta je vizija kada se ima novca i gdje su Naša Djeca bila zadnje dvije godine.
I vama pozdrav.
Da pohvalim još jednom ove ugovore, Kemo, Žera, Veca, Mujagić. Jako bitna stvar i to je ono o čemu sam pričao ko zna koliko puta dok su nas poslušnici uvjeravali da sam neprijatelj a "youtube" igrači punili džepove. Drago mi je da su u klubu prepoznali moju priču kao ispravnu i poslušali a još veći plus što je sa tri potpisa od četiri, Zuban ponovo približen klubu nakon što je na sraman način otjeran. Otjeran jer je bilo para upravo od naše djece a klubu približeno nekoliko menagera koji su nam po "ustaljenim procedurama" financijski i igrački hebali mater. Takođe želim naglasiti kako je činjenica da nam naša djeca opet valjaju, nakon dvije godine lutanja kada ni jedan od njih ako ne računamo već afirmisane kao Vecu nisu mogli ni prići prvom timu. Tada se, ponovo naglašavam dok je bilo para i citiram pričalo: djeca se nisu mogla izboriti za mjesto jer nisu kvalitet ako pored xy igrača ne mogu igrati. Trener vidi. A sada će se kao moći izboriti.
Znači potezi za pohvaliti ali nam nemojte Boga vam dragog prodavati muda pod bubrege, kako je to vizija i nekakva pronicljivost, mudrost upravnih struktura jer smo jako dobro vidjeli šta je vizija kada se ima novca i gdje su Naša Djeca bila zadnje dvije godine.
I vama pozdrav.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sa prvim timom Zelje trenutno 4 Zubanova igraca imaju ugovor. Veca, Velic, Mujagic i Zeric.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čuj Stanić bolji od Projića, pa Stana svaku utakmicu protivniku napravi stopostotnu šansu svojim ispadanjem i lošim postavljanjem.
Drag je i meni, polivalentan, zahvalan igrač, pravi Željovac, al' treba biti realan.
Drag je i meni, polivalentan, zahvalan igrač, pravi Željovac, al' treba biti realan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
precjenjujes se jaraneNeandertalac je napisao/la:Veca, bravo!
I vama pozdrav.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Neandertalac
- Kontakt:
Čini ti se. Namjerno sam tako napisao, namjerno jer sam osporavan i omalovažavan kao neznalica, neprijatelj, pljuvač itd. Retrospektivno gledajući ja sam bio vizionar, prijatelj kluba i jako dobar poznavalac fudbala. Činjenica.za_zivot_cijeli je napisao/la:precjenjujes se jaraneNeandertalac je napisao/la:Veca, bravo!
I vama pozdrav.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Nije vala nista ni losiji s obzirom da igra sve moguce pozicije.Raonffa je napisao/la:Čuj Stanić bolji od Projića, pa Stana svaku utakmicu protivniku napravi stopostotnu šansu svojim ispadanjem i lošim postavljanjem.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Meni nije drag, cijenim ga. Poštujem. Ne zaboravim preko noći sve dobro jer je došao "Projić" ili neki drugi, nebitno.Raonffa je napisao/la:Čuj Stanić bolji od Projića, pa Stana svaku utakmicu protivniku napravi stopostotnu šansu svojim ispadanjem i lošim postavljanjem.
Poenta je bitna. Isfulali smo se i to jako puno a kada je god trebalo Stana uskakao. Pa odigra dobro par tekmi, par solidno, par loše kao i čitav tim, a onda po navici ide osporavanje i daj nam nekog novog. Ima li još koji igrač u timu da mu možemo prišiti krivicu ili to uvijek moraju biti Stanić, Bogićević, prije njih Dado, Memija.
Ako me shvataš.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve ja to razumijem, istina je to što ti govoriš, Stana je uvijek bio tu kad se treba krpiti neka pozicija, nekad neopravdano nekad opravdano kritikovan, al' nikad nije "izdao" klub i navijače, zato mi i jeste drag momak i veliki Željovac.Neandertalac je napisao/la:Meni nije drag, cijenim ga. Poštujem. Ne zaboravim preko noći sve dobro jer je došao "Projić" ili neki drugi, nebitno.Raonffa je napisao/la:Čuj Stanić bolji od Projića, pa Stana svaku utakmicu protivniku napravi stopostotnu šansu svojim ispadanjem i lošim postavljanjem.
Poenta je bitna. Isfulali smo se i to jako puno a kada je god trebalo Stana uskakao. Pa odigra dobro par tekmi, par solidno, par loše kao i čitav tim, a onda po navici ide osporavanje i daj nam nekog novog. Ima li još koji igrač u timu da mu možemo prišiti krivicu ili to uvijek moraju biti Stanić, Bogićević, prije njih Dado, Memija.
Ako me shvataš.
Moj prethodni post se odnosi samo i isključivo na stvari na terenu, i to na poziciji lijevog beka gdje smatram da je Projić bolji igrač. Što ne znači da se Stana treba pljuvati, niti radim to niti opravdavam to.
@Muhoni
Ako ćemo gledati u širem smislu, sigurno je bolje u ekipi imati Stanića nego Projića, baš zbog Stanine polivalentnosti, al' ja govorim samo i isključivo o poziciji lijevog beka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dosta vise i Stane i krpljenja rupa , nek mu nadju poziciju i nek to igra!Neandertalac je napisao/la:Stanić je klasa za Projića i sve i jednog beka koji je došao zadnje dvije god i više.
Ima više trofeja u karijeri nego svi ti zajedno.
Interesantno kako je Stana bio među najboljima kada je uletio umjesto onog mladića Stojanovića a sada opet preko noći ne valja. Ima boljih za duple pare. I jače.
- Neandertalac
- Kontakt:
Super da se razumijemo.
Dalje, Staniću na Tm piše preko 180 utakmica za klub a ispod slike stoje dva pehara, šampionski i piše 3, onaj pehar za osvojeni kup i piše 2.
Sjećam se i kapitenske. Nagrada za najboljeg igrača, naznaka da bi mogao čak i u reprezentaciji zaigrati a onda povreda. Nakon povrede ružno otjeran, pa vraćen, pa sklonjen od prvog tima, pa vraćen i sada opet kada zatreba znamo koga ćemo skloniti.
Sa druge strane imamo: Kramarića, Husića, Bevaba, Stojanovića, najnoviji Projić i to na lijevom beku a desno Livaja, Siniša. Pričamo samo o bekovskim pozicijama da nas ne opterećujem krilnim, trebalo bi vremena i živaca.
Svi ovi zajedno, šta su osvojili? I kao što bi Englezi rekli, na kraju dana sve se svodi na novac, koliko su koštali.
Dalje, Staniću na Tm piše preko 180 utakmica za klub a ispod slike stoje dva pehara, šampionski i piše 3, onaj pehar za osvojeni kup i piše 2.
Sjećam se i kapitenske. Nagrada za najboljeg igrača, naznaka da bi mogao čak i u reprezentaciji zaigrati a onda povreda. Nakon povrede ružno otjeran, pa vraćen, pa sklonjen od prvog tima, pa vraćen i sada opet kada zatreba znamo koga ćemo skloniti.
Sa druge strane imamo: Kramarića, Husića, Bevaba, Stojanovića, najnoviji Projić i to na lijevom beku a desno Livaja, Siniša. Pričamo samo o bekovskim pozicijama da nas ne opterećujem krilnim, trebalo bi vremena i živaca.
Svi ovi zajedno, šta su osvojili? I kao što bi Englezi rekli, na kraju dana sve se svodi na novac, koliko su koštali.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve to lijepo zvuči sa moralne i emotivne strane, ali Stanić previše griješi i ako ćemo se držati striktno terena teško da može dobiti prolaznu ocjenu. Mnogo je opasan po naš gol.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Gledaj sa koje god strane želiš. Usporedi sa ovim nabrojanim, pogledaj im pozitivne stvari i greške pa izvuci zaključak. Ima još jedna bitna stvar kod Stanićeve igre, ne sakriva se i nije alibi igrač. Često puta ga to košta a često puta "neki" budu pošteđeni jer nisu ništa krivi.Virtu4l je napisao/la:Sve to lijepo zvuči sa moralne i emotivne strane, ali Stanić previše griješi i ako ćemo se držati striktno terena teško da može dobiti prolaznu ocjenu. Mnogo je opasan po naš gol.
I to je samo defanziva, šta je sa ofanzivom?
Kvesić je bio bolja opcija lijevo. Memija desno. Jedan zbog kvalitete a drugi jer je sličan Staniću a mlađi i od kojeg bi klub imao profit da ga se pravilno radilo sa njim. Kada pričamo o stasavanju mladog igrača uz nekoga, Memija je to trebao uz Stanu, imao bi mnogo za naučiti.
Sve ovo pišem iz razloga što se Stana osporava prečesto i previše a sa druge strane "imunitet".
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Stanic se uvijek slepao za ostatak ekipe, nesto kao Zera, lik je preprosjecan igrač i gotovo, da mi je brat a ne zeljino dijete, uostalom imali smo previše Stanica u zadnje vrijeme, a kako je krenulo i u budućnosti ćemo dovoditi polovnjake, starce i mjenjati trenere
- MocMahale444
Svako malo neko izađe u novinama i popljuje Zelju, nisam vidio ni cuo da je Stana ikad nesto tako uradio.
Prema njemu smo se ogrijesili jer poslije povrede smo ga norgirali.
Mogao nas je i tuziti kao vecina ali nije. Uvijek daje 100% od sebe i igra sve pozicije bez pogovora.
Jedino sto je lose uradio to je kad je razbio sakom onaj prozor poslije izmjene dok je Amar bio trener.
Nemam vala duse nista lose napisati protiv njega.
Ako cemo tako onda imamo sad trenutno 10 igraca o kojima mozes napisati sve i svasta.
Prema njemu smo se ogrijesili jer poslije povrede smo ga norgirali.
Mogao nas je i tuziti kao vecina ali nije. Uvijek daje 100% od sebe i igra sve pozicije bez pogovora.
Jedino sto je lose uradio to je kad je razbio sakom onaj prozor poslije izmjene dok je Amar bio trener.
Nemam vala duse nista lose napisati protiv njega.
Ako cemo tako onda imamo sad trenutno 10 igraca o kojima mozes napisati sve i svasta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
935 godinjih za ovu sezonu. Moglo je i bolje
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Glupo rezonovanje za Stanu realno, ako je krpio pozicije dok su pojedinci flopali to ne mora značiti da mora imati rezervirano mjesto nauštrb bolje opcije.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★