A šta misliš kako bi živu glavu izvukli fudbaleri Želje da su kojim slučajem pobijedili u Trebinju?!fukara87 je napisao/la:Necu da vise ponavljam , napisao sam u predhodnom postu zasto smo izgubili od Slavije, jer su morali da ostanu u ligi po svaku cijenu, momci se prepali u Lukavici kad su im zaprijetili prije utakmice da nece zivu glavu izvuci ako ne pobijedi Slavija bez primjenog gola. Ne krivimo mi Zelju i Velez, normalno da smo mi sami sebi krivi, al moras priznati da smo ocekivali od Veleza u najmanju ruku da pobijedi Goska, a Zeljo barem bod da izvuce.Semper je napisao/la:Da utvrdimo gradivo Željo nije izbacio Slobodu već je Sloboda imala sve u svojim rukama. U Lukavici im je bio potreban bod čak su jedno vrijeme imali i igrača više i za čitavu utakmicu nisu imali nijedan šut u okvir gola. Ali zato je Željo trebao u Trebinju ginuti protiv napaljenog Leotara kako bi Slobodu spasio a oni nisu ništa učinili da sami sebe spase. Čini mi se da je i Velež kući to kolo izgubio od super jakog Goška, ali to nije bio problem jer je Velež iz Mostara a Željo je iz omraženog Sarajeva. Dok ne shvatite da vjerujete u sebe i svoje "kljuse" igrat ćete u 2.ligi. Tuzla kao prijestolnica sporta u BiH danas nema nijednog premijerligaša u loptaškim sportovima ali i valjda je i zato krivo Sarajevo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
od kud vama to da je Sloboda sigurno prodala,pustila utakmicu Budućnosti??Moguće da jest al nije nemoguće da Budućnost pobijedi Slobodu i bez tog štimanja..po meni Budućnost nema ništa lošiji igrački kadar od Slobode..Sloboda ove sezone nije mogla pobijedit i dosta slabije ekipe od Budućnosti pa nije niko pričao da je naštimano..
OFK Gradina Srebrenik
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bolan zasto pokusavas ispraviti krivu Drinu?Brcko87 je napisao/la:od kud vama to da je Sloboda sigurno prodala,pustila utakmicu Budućnosti??Moguće da jest al nije nemoguće da Budućnost pobijedi Slobodu i bez tog štimanja..po meni Budućnost nema ništa lošiji igrački kadar od Slobode..Sloboda ove sezone nije mogla pobijedit i dosta slabije ekipe od Budućnosti pa nije niko pričao da je naštimano..
A gori sam ja sto se javljam uopce...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ne kažem da nije al kako sa toliko sigurnosti svi tvrdite da 100%jest naštimana utakmica??Sloboda u regularnom dijelu utakmice nije mogla pobijedit simin han i bosnu iz kalesije pa niko nije govorio da je naštimano..U Budućnosti ima igrača koji su igrali za Slobodu kad je Sloboda bila dosta jača od ove sadašnje..samo_lijevo je napisao/la:Bolan zasto pokusavas ispraviti krivu Drinu?Brcko87 je napisao/la:od kud vama to da je Sloboda sigurno prodala,pustila utakmicu Budućnosti??Moguće da jest al nije nemoguće da Budućnost pobijedi Slobodu i bez tog štimanja..po meni Budućnost nema ništa lošiji igrački kadar od Slobode..Sloboda ove sezone nije mogla pobijedit i dosta slabije ekipe od Budućnosti pa nije niko pričao da je naštimano..
A gori sam ja sto se javljam uopce...
OFK Gradina Srebrenik
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
druze da je on rekao :" bili pritisci morali smo, ili zao nam je , ili jbg sta ces prodali ljudi dali vise para", i tad bi bilo mrznje ali ne u ovoj mjeri, ok prodao si, pustio, ganjao svoj interes- svi tako rade, evo i mi danas.
ali da onaj papak izjavljuje kao : mozda je sudija zastavicu zaboravio, sat mu se pokvario, brava zaglavila itd itd, onda kako je primio delegaciju kad su isli da mu traze bodove. To je onaj glavni problem, to nasladjivanje i uzivanje , mi se sigurno necemo ponositi i nasladjivati navijacima Livna ovim sto smo uradili kao sto su oni.
i zbog toga ce bioloski sat da mu se pokvari, a svaki organ zaglavi ko sudiji vrata u Trebinju i nema tog kordona koji ce ga sacuvat . Navukao je bahatim ponasanjm bjes hiljada ljudi koji godinama nisu bili na tribini, a ne samo ove djece koja sad cine tribinu ili idu na utakmice.
sigurno ne bi bio ovaj intenzitete, da su navijaci postupili kao navijaci veleza i osim da se nije glupirao. nasladjivanje je problem, al nekako mislim da cemo mu se mi zadnji nasladjivat.
ali da onaj papak izjavljuje kao : mozda je sudija zastavicu zaboravio, sat mu se pokvario, brava zaglavila itd itd, onda kako je primio delegaciju kad su isli da mu traze bodove. To je onaj glavni problem, to nasladjivanje i uzivanje , mi se sigurno necemo ponositi i nasladjivati navijacima Livna ovim sto smo uradili kao sto su oni.
i zbog toga ce bioloski sat da mu se pokvari, a svaki organ zaglavi ko sudiji vrata u Trebinju i nema tog kordona koji ce ga sacuvat . Navukao je bahatim ponasanjm bjes hiljada ljudi koji godinama nisu bili na tribini, a ne samo ove djece koja sad cine tribinu ili idu na utakmice.
sigurno ne bi bio ovaj intenzitete, da su navijaci postupili kao navijaci veleza i osim da se nije glupirao. nasladjivanje je problem, al nekako mislim da cemo mu se mi zadnji nasladjivat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
O kome je riječ, nije provokacija ?ultrasstyle_tz je napisao/la: ali da onaj papak izjavljuje kao : mozda je sudija zastavicu zaboravio, sat mu se pokvario, brava zaglavila itd itd, onda kako je primio delegaciju kad su isli da mu traze bodove.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a vi niste pustili buducnost u proslom kolu?lukavac_21 je napisao/la:ko o cemu k.... o postenju![]()
![]()
![]()
Donio vam amerikanac nove trendove, para vrti.....
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Osim cuj o kome.
zna se na koga najvece zamjerke idu, Amar i onaj Bukvic, Bukva golman- kako vec, fola reprezentativac..ta dvojica imam neki osjecaj nisu svjesni da ce kad tad u zivotu najebat nisu svjesni koliko i kako. i ma tu jos par zasluznih papaka.
navijaci i ta prepucavanja sarajevo-tuzli to je druga klasa. Jedno su prepucavanja i podjebavanja i provokacije, a drugo prodaja tekme i podsmijavanja ljudi koji imaju uticaja na to. Nesto sumnjam da je momak sa Vratnika, Mojmila, Cengic Vile itd itd koji ce doc u Tuzlu imao previse sa prodajom tekme Leotaru i bar iz mog ugla ne zanimaju me previse... Nasladjivao se jest, uzivao jest, al jbg i mi bi da su oni ispali, tako da meni toliko takvi i ne smetaju vec ovi "zasluzni" pojedinci koji su imali uticaja da se tekma proda ili ne, i kod kojih se islo, molilo ko sto suljo kaze.
zna se na koga najvece zamjerke idu, Amar i onaj Bukvic, Bukva golman- kako vec, fola reprezentativac..ta dvojica imam neki osjecaj nisu svjesni da ce kad tad u zivotu najebat nisu svjesni koliko i kako. i ma tu jos par zasluznih papaka.
navijaci i ta prepucavanja sarajevo-tuzli to je druga klasa. Jedno su prepucavanja i podjebavanja i provokacije, a drugo prodaja tekme i podsmijavanja ljudi koji imaju uticaja na to. Nesto sumnjam da je momak sa Vratnika, Mojmila, Cengic Vile itd itd koji ce doc u Tuzlu imao previse sa prodajom tekme Leotaru i bar iz mog ugla ne zanimaju me previse... Nasladjivao se jest, uzivao jest, al jbg i mi bi da su oni ispali, tako da meni toliko takvi i ne smetaju vec ovi "zasluzni" pojedinci koji su imali uticaja da se tekma proda ili ne, i kod kojih se islo, molilo ko sto suljo kaze.
Ja bih prvi volio da možemo na to da se vadimo na to, ali činjenica je da su nas ljudi (kao danas Goražde) u prvom poluvremenu pregazili - mi nismo jednostavno bili ni tada ni sada ni 20% u prvom poluvremenu, a u drugom preuzeo sudija glavnu ulogu.SaltCityAttack je napisao/la:a vi niste pustili buducnost u proslom kolu?
I vi ćete sad Amaru i Bukviću uraditi nešto, istući ih, ubiti ih ?
I to sa zato što nije htio da vam proda tekmu
Nije bolest sve što boli.
Nije mi uopće namjera da provociram, ali ovo nema veze sa mozgom.
Pogotovo što dolazi sa tastature jednog moderatora.
Baš me zanima kakav je kriterij za tu titulu moderatora
I to sa zato što nije htio da vam proda tekmu

Nije bolest sve što boli.
Nije mi uopće namjera da provociram, ali ovo nema veze sa mozgom.
Pogotovo što dolazi sa tastature jednog moderatora.
Baš me zanima kakav je kriterij za tu titulu moderatora

Hvala! Pamtićemo ovo, vjerujte.
I meni je žao Troglava, pogotovo zbog ovih 5-0, ali jbg šta se može. Valjda urodi plodom plan moderatora da Una ne uđe, a mislim da bi to bilo i bolje jer bi se i Una vjerovatno expresno vratila u Drugu ligu. Vidjećemo, BiH je - sve je moguće.

I meni je žao Troglava, pogotovo zbog ovih 5-0, ali jbg šta se može. Valjda urodi plodom plan moderatora da Una ne uđe, a mislim da bi to bilo i bolje jer bi se i Una vjerovatno expresno vratila u Drugu ligu. Vidjećemo, BiH je - sve je moguće.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Po ovim uhljupima mi smo jedno deset spratova ispod linije morala, znači nismo ni na granici nego daleko ispod. Nema goreg kluba, navijača, stadiona, grada i kantona od nas
Sve u svemu loša sezona - al' opet dobra kako je mogla završit, i kako rano je mogla završit za nas. Drago mi je što se izašlo u susret Banovićanima iz više razloga. Više sam volio da ispadne Podgrmeč nego Troglav, al' hajd.
Sad treba sačekati šta će uprava reći, koji su ciljevi, šta možemo očekivati.

Sve u svemu loša sezona - al' opet dobra kako je mogla završit, i kako rano je mogla završit za nas. Drago mi je što se izašlo u susret Banovićanima iz više razloga. Više sam volio da ispadne Podgrmeč nego Troglav, al' hajd.
Sad treba sačekati šta će uprava reći, koji su ciljevi, šta možemo očekivati.
-
- Kontakt:
Ja jos ne mogu shvatim da i dan danas pricate kako smo ispali zbog desavanja u zadnjem kolu.Ja sam iz Tuzle i nije mi nikako jasno zasto krivite Velez ili Zelju,prosla sezona u Premijer ligi je trajala 30 kola i mi smo ispali zbog rezultata koje smo ostvarili u tih 30 kola,ispali smo zato sto smo bili najgora ekipa,sto smo kod kuce pogubili sve sto se moglo pogubiti,ili kad bi pobijedili to bi bilo na jedvite jade,sto smo imali katastrofalne trenere,sto smo dali sansu nasim talentima,sto nismo imali snage da centra u istocnom Sarajevu predjemo,eto zasto smo ispali.Za nas svi trebaju igrati,a mi ni za kog.Ove godine imamo jos goru ekipu i opet previse od njih ocekujemo,iako je liga i nivo koji se igra apsolutno nista.Sve dok se od grada ne dobije prava podrska,dok se sistematski ne promijeni nacin rada,necemo ni igrati Premijer ligu i krivit cemo i dalje ostale i traziti izgovore.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo cu ti odgovorit na ovaj dio o pravilima foruma:ceze je napisao/la: Baš me zanima kakav je kriterij za tu titulu moderatora
zabranjeno je vrijedjanje, prijetnje korisnicima foruma, a ne igracima, trenerima i ostalim javnim osobama kojih se doticemo na forumu

a za ovo ostalo, jbg smijali ste se kad sam pricao pred tekmu mladih, kad ono...

@cezeimperator10 je napisao/la:Ja jos ne mogu shvatim da i dan danas pricate kako smo ispali zbog desavanja u zadnjem kolu.Ja sam iz Tuzle i nije mi nikako jasno zasto krivite Velez ili Zelju,prosla sezona u Premijer ligi je trajala 30 kola i mi smo ispali zbog rezultata koje smo ostvarili u tih 30 kola,ispali smo zato sto smo bili najgora ekipa,sto smo kod kuce pogubili sve sto se moglo pogubiti,ili kad bi pobijedili to bi bilo na jedvite jade,sto smo imali katastrofalne trenere,sto smo dali sansu nasim talentima,sto nismo imali snage da centra u istocnom Sarajevu predjemo,eto zasto smo ispali.Za nas svi trebaju igrati,a mi ni za kog.Ove godine imamo jos goru ekipu i opet previse od njih ocekujemo,iako je liga i nivo koji se igra apsolutno nista.Sve dok se od grada ne dobije prava podrska,dok se sistematski ne promijeni nacin rada,necemo ni igrati Premijer ligu i krivit cemo i dalje ostale i traziti izgovore.
Ne spammaj!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nemoj mi poslije komentara ko na himnu i na tekmu mladih
- to je to na tu temu....
cijela sezona je druga prica tu se slazemo, ali o zadnjem kolu:
sto su Rudar - Zrinjski igrali bas 3-2 pa Melher ulijatao u svlacionicu? nagradno pitanje za ove sto sve razumiju i kazu nije nam nastimano?
slucajno ko sto je i amar sudiju zakljuco ?

sto su Rudar - Zrinjski igrali bas 3-2 pa Melher ulijatao u svlacionicu? nagradno pitanje za ove sto sve razumiju i kazu nije nam nastimano?

Amar sudiju zakljuco,gdje to ?ultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj mi poslije komentara ko na himnu i na tekmu mladih- to je to na tu temu....
sto su Rudar - Zrinjski igrali bas 3-2 pa Melher ulijatao u svlacionicu? nagradno pitanje za ove sto sve razumiju i kazu nije nam nastimano?slucajno ko sto je i amar sudiju zakljuco ?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Konačno da se pročita jedan pametan post. Ako niste vidjeli svojim očima ne osudjujte dok ne vidite (ako je se desilo uopšte to što vi tvrdite da se desilo). Počnite malo logički razmišljatBrcko87 je napisao/la:od kud vama to da je Sloboda sigurno prodala,pustila utakmicu Budućnosti??Moguće da jest al nije nemoguće da Budućnost pobijedi Slobodu i bez tog štimanja..po meni Budućnost nema ništa lošiji igrački kadar od Slobode..Sloboda ove sezone nije mogla pobijedit i dosta slabije ekipe od Budućnosti pa nije niko pričao da je naštimano..

EDIT: gotova je sezona napokon, sad se nadam da će se samo radit radit i radit na stvaranju novog tima i bolje situacije u klubu baš kao što je potpredsjednik najavio..
075
Konacno kraj sezone, sto se tice utakmice danas bilo je prilika i sa jedne i sa druge strane samo sto je Sloboda igrala sa pola snage, a sto se tice ovih sto pisu po temi isto bi pisali da smo pobijedili Buducnost, izdali ste komsije itd.
Hajmo se mi okrenuti novoj sezoni.
crveno-crni.ba/forum/index.php
Hajmo se mi okrenuti novoj sezoni.
crveno-crni.ba/forum/index.php
Uglavnom...izgubili ste pravo da prozivate ikog 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.