Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jun 2013, 21:48
druze da je on rekao :" bili pritisci morali smo, ili zao nam je , ili jbg sta ces prodali ljudi dali vise para", i tad bi bilo mrznje ali ne u ovoj mjeri, ok prodao si, pustio, ganjao svoj interes- svi tako rade, evo i mi danas.
ali da onaj papak izjavljuje kao : mozda je sudija zastavicu zaboravio, sat mu se pokvario, brava zaglavila itd itd, onda kako je primio delegaciju kad su isli da mu traze bodove. To je onaj glavni problem, to nasladjivanje i uzivanje , mi se sigurno necemo ponositi i nasladjivati navijacima Livna ovim sto smo uradili kao sto su oni.
i zbog toga ce bioloski sat da mu se pokvari, a svaki organ zaglavi ko sudiji vrata u Trebinju i nema tog kordona koji ce ga sacuvat . Navukao je bahatim ponasanjm bjes hiljada ljudi koji godinama nisu bili na tribini, a ne samo ove djece koja sad cine tribinu ili idu na utakmice.
sigurno ne bi bio ovaj intenzitete, da su navijaci postupili kao navijaci veleza i osim da se nije glupirao. nasladjivanje je problem, al nekako mislim da cemo mu se mi zadnji nasladjivat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!