Nista nikad culi za split screen?

Dajdza11 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:14Ja bih npr volio vidjeti ovu scenu![]()
![]()
![]()
Od tog momenta ova dvojica fudbalera igrali su izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnima na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt pojedinih igrača FK “Željezničar”. tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre.
Na stranu sve, svi znamo Chipa, dokazan navijac i mangup. Al ovaj naslov je presmijesan, meni su suze isle kad sam vidio
Konjevod Vlatko prišao uzdužnj liniji terena i dao već unapred dogovoreni znak igračima FK “Željezničar” Osim Ivici i Smajlović Dragu-Miši, a što je trebalo da znači da ova dva igrača sabotiraju igru, odnosno da svojim nezalaganjem omoguće da NK “Hajduk” dođe do pobede, što su oni i učinili.
Od tog momenta ova dvojica fudbalera igrali su izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnima na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt pojedinih igrača FK “Željezničar”. tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre.

Hofman se u Sarajevu sastao sa Nusretom Mahićem i zamolio ga da ustupi jedan bod Trešnjevci i da će za ovaj bod Zagrebački velesajam isplatiti “Želji” tri miliona dinara na ime reklamnog panoa na igralištu Željezničara i dva miliona dinara u gotovini, navodeći da ove razgovore vodi u ime Ivana Bačuna, predsednika Trešnjevke i generalnog direktora Zagrebačkog velesajma.
Dogovor sa Mahićem je nekoliko dana kasnije utanačio i zaključio Dragutin Zdunić, član upravnog odbora Trešnjevke i službenik Zagrebačkog velesajma.
O postignutom dogovoru, Mahić je obavestio Osima, Smajlovića i trenera Konjevodu.
Nije, krije se u Hrasnici u petak će nakon što ga skupština proglasi vlasnikom Željezničara spektakularno iskočiti iz improvizirane torte.
Sta ti mislis ko bi u predstavi i filmu mogao glumiti ljudinu Matića?Kome prepustiti tu cast da glumi jedinoga ljudinu koji se usudio suprostaviti toj organiziranoj kriminalnoj grupi i na stadionu pred svima napasti onog siting lopova sto je prodavao klub za 50 maraka?
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse i 10 gostiju.