FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
hhh vidari kroz none...kako sam procitao za m'vilu ovaj glavesin od rubina je u brazilu gleda sp. pa se ceka njegov potpis.
Ovo za Medela: L'Inter offre un prestito con riscatto a 7 milioni, il Cardiff chiede che il riscatto sia a 10.
Inter ponudio Hugu Campagnara Romi.Sky Sport Rolando i Gaston Silva bi mogli doci ili makar jedan.
Ponuda Udinama za Roberta Pereyru da dode na posudbu sa obaveznim otkupom.
Ovo za Medela: L'Inter offre un prestito con riscatto a 7 milioni, il Cardiff chiede che il riscatto sia a 10.
Inter ponudio Hugu Campagnara Romi.Sky Sport Rolando i Gaston Silva bi mogli doci ili makar jedan.
Ponuda Udinama za Roberta Pereyru da dode na posudbu sa obaveznim otkupom.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Najveci javier
Neko ko ne prati Inter, sigurno smatra Rodgira klocom, kako je samo ocajno odigrao ovo svjetsko

Neko ko ne prati Inter, sigurno smatra Rodgira klocom, kako je samo ocajno odigrao ovo svjetsko

Pamtimo promasaj glavom protiv Nizozemske i ovaj danas,ali i oduzetu loptu Lichtstaineru u 118.,nakon toga lopta za Messija i znamo kako je zavrsilo.
Campagnaro protiv BiH solidan.Alvarez nazalost nije gotovo uopce igrao...Perez je imao prednost kod Sabelle nakon ozljede Di Marie.
Kovacic slab plus bacalo ga se na krivu poziciju.
Guarin los,vjerojatno i najgori protiv Brazila.Jos uvijek mi nije jasno zasto je Pekerman ostavio Aguilara na klupi.
Nagatoma nisam uopce primjetio.Osim ono jednom kad ga je Cuadrado silovao.
Rolando je definitivno morao biti pozvan.Eto neki bogalj Costa je igrao.Smijesno.
Ista stvar s Ranocchijom.Neka je Paletta igrao...srecom su brzo ispali.
Hernanesa je Scolari izignorirao.
Campagnaro protiv BiH solidan.Alvarez nazalost nije gotovo uopce igrao...Perez je imao prednost kod Sabelle nakon ozljede Di Marie.
Kovacic slab plus bacalo ga se na krivu poziciju.
Guarin los,vjerojatno i najgori protiv Brazila.Jos uvijek mi nije jasno zasto je Pekerman ostavio Aguilara na klupi.
Nagatoma nisam uopce primjetio.Osim ono jednom kad ga je Cuadrado silovao.
Rolando je definitivno morao biti pozvan.Eto neki bogalj Costa je igrao.Smijesno.
Ista stvar s Ranocchijom.Neka je Paletta igrao...srecom su brzo ispali.
Hernanesa je Scolari izignorirao.
kad se sve sabere, blago receno, skroman ucinak Interovih na Mundijalu plus sto kazes misterija je sto "bandera" nije pozvan, zasluzio je vise id mnogih.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Palacio odigrao fanscinantno SP 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:Palacio odigrao fanscinantno SP
kad uzmemo u obzir koliko je igro ovih par promasaja mu se nebi trebali uzimati previse za zlo. Da iskoristava svaku priliku zvali bi ga Batistuta, a ne Palacio

zlatan je on u odnosu kako su neki drugi odigrali, koji su imali mnogo vise prostora ( Higuain, Aguero ).
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Hajde bar je Palacio igrao SP. I bgm igrao i finale. To za ovaj prelos pokusaj provokacije gore.
Bitno je da budu spremni za novu sezonu, yebo repku.
Bitno je da budu spremni za novu sezonu, yebo repku.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
imao je i djubrentus svog predstavnika u finalu SP, Rizzolia
- masteRofPoker
- Kontakt:
-26recoba20 je napisao/la:imao je i djubrentus svog predstavnika u finalu SP, Rizzolia
-33
-42
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
BmasteRofPoker je napisao/la:-26recoba20 je napisao/la:imao je i djubrentus svog predstavnika u finalu SP, Rizzolia
-33
-42
Sent from my iPhone using Tapatalk
MVila konacno trenira s timom, ocekuje se da uskoro bude oficijelno
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Interista02
- Kontakt:
Evo i slika koja to dokazuje 

"Rekao sam mu da se u Italiji velika pažnja posvećuje organizaciji, taktici. Godinama se suočavao sa fantastičnim napadačima koji odlično igraju jedan na jedan. Ovde će moći da igra sa cigaretom u ustima", rekao je Stanković za list Gazeta delo sport.
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 87106.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 87106.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Odavno prizivam igraca tipa M' Vila i evo napokon smo ga dobili. Treba neko da trci non-stop, da izigrava avlijskog kera, i kad je to u pitanju Yann je jedan od boljih. 

Call the coroner!
Ja cekam Pitbulla da dodje,odmah cu ga na avatar stavit 

Velika sansa za Inter da smanje razliku za juventusom nakon zadnjih desavanja kod njih.. Nadam se da ce to nasi iskoristiti.
Dovesti Medela, jer se pouzdati u M"Vilu ne smijemo.. Poznavajuci kako je blentav svemu se nadati. Dovesti dobrog napadača od prodaje Guarina i mozemo se nadati necemu.
Dovesti Medela, jer se pouzdati u M"Vilu ne smijemo.. Poznavajuci kako je blentav svemu se nadati. Dovesti dobrog napadača od prodaje Guarina i mozemo se nadati necemu.

Ocekujem neke linkove danas

Inace,zaboravio sam Taidera kod komentara Interovih igraca na SP-u.A jos je i najbolji bio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.