Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa da je kojim slučajem trenutna Serija A na nivou one prije osam ili devet godina i mi bi se svi redom ovdje svađali i bolila bi nas neka stvar za ostale klubove. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moguce.
Sa druge strane, kad bolje premotam film i govorim o svojoj sredini, u osnovnoj i u srednjoj shkoli nas je vecina navijala za italijanske klubove i kad je Serie A bila top topova - opet se nije navijalo kontra drugih Zhabara. Tekmu finala KPK 1999. je gledalo celo drushtvo i svi smo bili za Lazio, iako je bilo od nas 15ak samo 2 lazijala i 2-3 gloryhuntera (zbog Dekija i Mihe).
Ja ipak mislim da taj shmek koji ima Serie A nema niti jedna druga liga.
Sa druge strane, kad bolje premotam film i govorim o svojoj sredini, u osnovnoj i u srednjoj shkoli nas je vecina navijala za italijanske klubove i kad je Serie A bila top topova - opet se nije navijalo kontra drugih Zhabara. Tekmu finala KPK 1999. je gledalo celo drushtvo i svi smo bili za Lazio, iako je bilo od nas 15ak samo 2 lazijala i 2-3 gloryhuntera (zbog Dekija i Mihe).

Konkretno ja za Milan i inter nikad nisam navijao, za druge jesam, posebno onu Parmu i Lazio,čak i Fiorentinu kad su ispali ono u 1/4 finalu u Evropa ligi. Navijao sam i za Romu kad je Vučinić srušio Real na Santiago Bernabeuu. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Uvijek se navijalo za Italijane. Možda kod mene lično ima tog hejta prema Interu, odnosno, svejedno mi je kad igraju protiv bilo koga, ali što se tiče ostalih klubova, uvijek za Azzurre.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Vala ja za Juve ili Milan ne mogu navijati da ga hebes nije mi muka kada pobijede jednostavno onako osmijeh samo za drugaMaGiCa je napisao/la:Moguce.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
e vala, ja navijam samo za Lazio i apsolutno mi je svejedno da l' će neka italijanska ekipa proći ili ispasti
nikakav hejt, samo me te stvari o koeficijentu, časti italijanskog fudbala, itd, ne zanimaju 

Za inter i napoli nebi navijao nikad
sto se tice ostali za njih navijam
sto se tice ostali za njih navijam

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Kod nas je bilo klanja, pogotovo u srednjoj, u periodu u kojem sam ja išao od 2002/03-2005/06, inače Peta gimnazija reprezentMaGiCa je napisao/la:Moguce.

Grbavica naš je Hram!!!

Peluso i Giovinco

Kad sam ja nekad davno isao u skolu cijeli razred je navijao za Milan, a poslije se to nastavilo pa je cijeli fakultet navijao, a i danas sve radne kolege navijaju za Milan 

Il Club più titolato al mondo!
ja kada sam išao u srednju i ono kroz maglu se sjecam da se za juventus navijali uvijek one hinje hinjave, što gledaju samo sebe, ono završi se kontrolni i ono prica loše uradio, nisam ucio, a tamo ocjene sasvim solidne dobije. kad ste vec poceli o školama po tome ja to pamtim, a i jedini sam mislim u generaciji gotivio romu
za juventus bi mogao samo "navijati" kada igra protiv bajerna i manchestera, protiv reala bi bilo pola-pola, a protiv svih ostalih klubova svim srcem za te ostale
slicno je i za inter i lazio, dok bi se za milan i moglo malo jace navijati
a za ostale talijane normala uvijek za u europi

za juventus bi mogao samo "navijati" kada igra protiv bajerna i manchestera, protiv reala bi bilo pola-pola, a protiv svih ostalih klubova svim srcem za te ostale

nema potpisa
He he...Admir_Sa je napisao/la:ja kada sam išao u srednju i ono kroz maglu se sjecam da se za juventus navijali uvijek one hinje hinjave, što gledaju samo sebe, ono završi se kontrolni i ono prica loše uradio, nisam ucio, a tamo ocjene sasvim solidne dobije. kad ste vec poceli o školama po tome ja to pamtim, a i jedini sam mislim u generaciji gotivio romu![]()
za juventus bi mogao samo "navijati" kada igra protiv bajerna i manchestera, protiv reala bi bilo pola-pola, a protiv svih ostalih klubova svim srcem za te ostaleslicno je i za inter i lazio, dok bi se za milan i moglo malo jace navijati
a za ostale talijane normala uvijek za u europi
Što se tiče škole većina moje generacije je gotivila Barcelonu (zbog Kodre naravno) ratne bubuljičave godine

Od onih koji su gotivili Bianconere većina bili buntovnici... škola, fuca poslije, barenje kokica, fatanje za dupencad, pa onda starija braća i rođaci dolaze mlatiti, marisanje u mahalama...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Ibracadabra
- Kontakt:
Nevolja spaja ljude.Haha nikad veca sloga na ovoj temi nije bila pa svi za sve navijaju![]()
![]()

"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Uvijek u Evropi navijam za sve jednog Italijanskog kluba ..
Kad Italija igra najjači smo
Kad Italija igra najjači smo

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Što ti je reć' trofej.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Rijetko kad pobjede Juve, pa su ovakve pobjeda historijskeSissoko je napisao/la:Što ti je reć' trofej.![]()

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- L'Avvocato
- Kontakt:
Rossi vs Higuain - Komparacija
Ako koga zanima nek pročita
Ako koga zanima nek pročita

★★★

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
moguce formacije za veceras:

1-3

Keisuke Galliani i Adriano Honda

1-3

Keisuke Galliani i Adriano Honda

Hamsik festeggia così il Carnevale

Zadnja izmjena: macak88, dana/u 01 mar 2014, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Čestitke novim moderatorima, da dobro obavljaju svoj posao, a ovdje će ga imati pregršt
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.