formacija sa 2 napadaca ?Cincinnatus je napisao/la:Kako ce u Milan kad imaju Ibrahimovica?Pauk je napisao/la:Licno volio bi vidjeti Dzeku u AC Milanu, ali samo ako ode Robinho ili Pato, pa da bude mjesta i za Dzeku.
ACM igra dosta ofenzivan i atraktivan fudbal, i to bi svako bilo bolje za Dzeku kao klasicnog napadaca.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Mancinijeva izjava je definitivno tacna.. (goal.com)calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
Ipak je na pocetku sezone stavljao Edina prije Balotelija, Edin je igrao a Balo sjedio na klupi. Sta li mu je Edo uradio pa da ga sad odjednom tako zamrzi?
koliko god da dzeko dobro igra, Mancini ce opet davati minute balotelliju. jer ima ocinski odnos prema njemu. a osim toga, tip je stvarno nevjerovatno talentovan i dobar.
dzeko se tu jednostavno gubi, jer se na njega najmanje igra. 90% posto lopti u 16-erac idu po zemlji. jedino ako slucajno dodje do prilike..
nema od toga nista.. bolje mu je da ide, pa i za manje pare, al negdje gdje ce dobiti fer sansu. cityju je super imati 4 naoadace od po 40tak miliona.. al napadacima nije..
jedino da smijene mancinija, la ne vjerujem
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
I da smijene Mancinija - ko kaze da ce sljedeci trener imati slicne ideje za Dzeku?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
nema tu garancije. al barem da bude fer, a ne da jednog tretira ko sina a drugog ko pastorkaMostaracVelezovac je napisao/la:I da smijene Mancinija - ko kaze da ce sljedeci trener imati slicne ideje za Dzeku?
u stvari je bitno, da zabija za reprezentaciju.. ko i svi ostali reprezentativci
Sapce je napisao/la:Mancinijeva izjava je definitivno tacna.. (goal.com)calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
Ipak je na pocetku sezone stavljao Edina prije Balotelija, Edin je igrao a Balo sjedio na klupi. Sta li mu je Edo uradio pa da ga sad odjednom tako zamrzi?
koliko god da dzeko dobro igra, Mancini ce opet davati minute balotelliju. jer ima ocinski odnos prema njemu. a osim toga, tip je stvarno nevjerovatno talentovan i dobar.
dzeko se tu jednostavno gubi, jer se na njega najmanje igra. 90% posto lopti u 16-erac idu po zemlji. jedino ako slucajno dodje do prilike..
nema od toga nista.. bolje mu je da ide, pa i za manje pare, al negdje gdje ce dobiti fer sansu. cityju je super imati 4 naoadace od po 40tak miliona.. al napadacima nije..
ja uopste ne vidin tu "dobrinu" u njemu, lik je vise medvjedjih usluga ucinio svojoj ekipi nego koristi, nista on vise nije pruzio od dzeke a duze je u ekipi, ne kazem ni da dzeko igra nesto bajno ali je bar odgovoran i timski igrac, dok je ovaj poluretardiran i niko ga ne bi trpio sem mancinija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mediji lazu, pogotovo taj goal.com ili neki engleski tabloidi. Evo ovaj najnoviji primjer gdje je kao Dzeko navodno izjavio da ne zna ni jednog igraca Sportinga. Nema teorije da je on to rekao, a evo sada mu i portugalci odgovaraju.Sapce je napisao/la:Mancinijeva izjava je definitivno tacna.. (goal.com)calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
Za ostalo se slazem. Za napadaca je bitno da igra redovno, cudi me da Mancini kao nekadasnji napadac to ne konta i da najvise rotira u napadu. Nije ovo dobra situacija ni za Dzeku ni za Balotelija i ostale. U 90% drugih ekipa bi njih dvojica bili standardni i gradili bi napad oko njih, kao sto Arsenal gradi napad oko van Persia. ALi u Citiju se rotiraju, nikad ne znaju ko ce igrati. Zabijes 4 gola a onda iducu utakmicu klupa. Cudan rezon gospodina Mancinija. Branio sam ga ranije jer sam mislio da ima neki plan i cilj sa takvim stvarima ali sve vise pocinjem sumnjati..
sve stoji.
samo se postavlja pitanje:
kojih 11 ce izvesti na teren, kad bude morao da pobjedi jednu utakmicu??
samo se postavlja pitanje:
kojih 11 ce izvesti na teren, kad bude morao da pobjedi jednu utakmicu??
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Znaš šta mu je uradio ? Hoćeš da ti ja kažem ?calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
Bespotrebno je i djetinjasto mahao glavom kada ga je vadio iz igre protiv Bayerna.Od te utakmice odnos Mancini-Džeko nikako nije dobar.Ubacuje on njega ,ali prije tog glupog i doista bespotrebnog mahanja glavom Džeko je imao zagarantovano mjesto napadača ,a nakon toga su stvari krenule nizbrdo.U narednoj utakmici ,poslije te sa Bayernom,Mancini je rekao da će ga ostaviti na klupi i to je uradio.Kasnije ga je opet pustio da igra od početka nekoliko utakmica ,ali nije mogao uhvatiti onu formu kao na početku sezone.
You'll never walk alone.
igra li dzeko veceras znam da je smijesno pitanje al reko da nas mancini nije iznenadio 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jeste, al u panjevima imao zagarantovano mjesto, i prije je pocela Džekia klupa, zabijao je Džeko i poslije Bayerna, al jednu zabije, a slijedecu završi na klupi, non stop ga cjepka. Jednostavno forsira Balu, pa makar i svaku 3 pocrvenio ( i time mnogo više naštetio, nego Džeko svojom gestom) i to je jasno kao dan. I Balo i Kun su imali seriju od po pet utakmica da ne zabiju, pa nisu zavrsavali na klupi. Da nije bilo 9 utakmica kazne i 5 zbog povrede ,Balo bi i ove igraoVolimLiverpool je napisao/la:Znaš šta mu je uradio ? Hoćeš da ti ja kažem ?calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
Bespotrebno je i djetinjasto mahao glavom kada ga je vadio iz igre protiv Bayerna.Od te utakmice odnos Mancini-Džeko nikako nije dobar.Ubacuje on njega ,ali prije tog glupog i doista bespotrebnog mahanja glavom Džeko je imao zagarantovano mjesto napadača ,a nakon toga su stvari krenule nizbrdo.U narednoj utakmici ,poslije te sa Bayernom,Mancini je rekao da će ga ostaviti na klupi i to je uradio.Kasnije ga je opet pustio da igra od početka nekoliko utakmica ,ali nije mogao uhvatiti onu formu kao na početku sezone.
tako je to otprilike.ZOI84 je napisao/la:Jeste, al u panjevima imao zagarantovano mjesto, i prije je pocela Džekia klupa, zabijao je Džeko i poslije Bayerna, al jednu zabije, a slijedecu završi na klupi, non stop ga cjepka. Jednostavno forsira Balu, pa makar i svaku 3 pocrvenio ( i time mnogo više naštetio, nego Džeko svojom gestom) i to je jasno kao dan. I Balo i Kun su imali seriju od po pet utakmica da ne zabiju, pa nisu zavrsavali na klupi. Da nije bilo 9 utakmica kazne i 5 zbog povrede ,Balo bi i ove igraoVolimLiverpool je napisao/la:Znaš šta mu je uradio ? Hoćeš da ti ja kažem ?calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
udje u ritam i hajmo na klupu. bukvalno ko da ga je doveo da mjenja balotellija, kad pravi gluposti..
valjda hoce aBd..oko 18h cemo znati...nebi me cudilo da na klupi budu dzeko, aguero i balo, a tevez u pocetnih XImdss je napisao/la:igra li dzeko veceras znam da je smijesno pitanje al reko da nas mancini nije iznenadio
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
ja misli da Dzeko noces pocinje od prve minute,stvarno je vrijeme...Limuntos je napisao/la:valjda hoce aBd..oko 18h cemo znati...nebi me cudilo da na klupi budu dzeko, aguero i balo, a tevez u pocetnih XImdss je napisao/la:igra li dzeko veceras znam da je smijesno pitanje al reko da nas mancini nije iznenadioi naravno 4-5 zadnjih veznih...
gdje prestaje logika, tu pocinje mancini...TM OLOVO je napisao/la:ja misli da Dzeko noces pocinje od prve minute,stvarno je vrijeme...Limuntos je napisao/la:valjda hoce aBd..oko 18h cemo znati...nebi me cudilo da na klupi budu dzeko, aguero i balo, a tevez u pocetnih XImdss je napisao/la:igra li dzeko veceras znam da je smijesno pitanje al reko da nas mancini nije iznenadioi naravno 4-5 zadnjih veznih...
![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Počinje, mislim, od prve minute večeras...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
ma neće valjda,vrijeme je i bilo da ukaze Dzeksu puno povjerenje..ED pokazi da dijamant jos sijaElegant je napisao/la:Samo da ga ne izvede na poluvremenu.