FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čestitam Veca i polako s kljukušom u Ilidžisu 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Najbolja kljukusa u gradugrbavicka1921 je napisao/la:Čestitam Veca i polako s kljukušom u Ilidžisu
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- grbavicka1921
- Kontakt:
PotpisujemZeljo92 je napisao/la:Najbolja kljukusa u gradugrbavicka1921 je napisao/la:Čestitam Veca i polako s kljukušom u Ilidžisu
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Doktor1921
- Kontakt:
Samo neznalica moze reci da je Veca prosjecan golman a ustvari momak je jedan od najboljih u nasem timu ako ne i najbolji i najkonstantniiji igrac u nasem timu... covjek nas spasio proslu sezonu ne bi mi evrope vidjeli da nije njegovih odbrana, bravo za upravu extra su posao odradili sa ovim mladim igracima...
- MocMahale444
Đesi ti igrac PsGNeymar11 je napisao/la:Muha stoji to da je svaki derbi 50-50 da se nikad nezna , ali ne treba se njih plasiti nit bojati bar u ovom trenutku. Ne jer smo mi jaki ili bolji, oni su prelosi, sve osim pobjede ja bi bio razocaran da se zavrsi bilo kakvim rezultatom derbi bio to x ili da nedaj boze izgubimoMocMahale444 je napisao/la:Derbi je derbi, svaki derbi je 50-50 da su najgori ili obrnuto.
Gdje sam napisao da ih se trebamo plasiti. Samo ko god konta da ima favorita u derbiju je mlad, vrlo mlad.
Neka su ba loši koliko god ne igra to toliko bitnu ulogu.
Mi moramo moliti Allaha za pobjedu, ova pobjeda protiv Bojca oke ali nismo ni mi neka ekipa, srednja zalost.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
narodniheroj je napisao/la:Bravo Veca majstore![]()
![]()
Ima otprilike jedna godina dana kad su mnogobrojni navijači kojima drugi moraju krojiti mišljete prelazili sve granice lijepog ponašanja te Vedrana proglasili izdajicom i djelom klana koji je kao protiv uprave i koji je tobože "nečiji igrač". Hajka koja uvijek krene sa istog mjesta kad se tobože počnu braniti interesi kluba je rezultirala da dosta dobrih momaka, pravih željovaca po sindromu krda počne da piše najodvratnije moguće stvari za jednog mladog čovjeka. Nije Vedran bio jedini ali je vjerovatno pretrpio najviše uvreda. Isti ti jadnici danas najviše slave produženje ugovora jednog od najvećih dragulja kluba i kao i zaokret u politici određivanja igračkog kadra, tj. nasušnoj potrebi našeg kluba da se prioritetno forsiraju mladići iz naše škole. Nikad u istoriji Želje nisu "stranci" bili lokomotiva, uvijek su to bili Željina djeca. Topla voda je davno izmišljinja.
Možda nakon svega pojedinci shvate da se u isto vrijeme može biti žestoki željovac i kritikovati loš rad uprave, baš kao što se mora pohvaliti svaki dobar potez iste te uprave a ovo je definitivno jedan od boljih.
Veca povedi nas u nove pobjede.
Jesmo i kukali ovdje, čovjek se "sažalio" i potpisao novi ugovor, i to na tri godineVirtu4l je napisao/la:Bravo za Vedrana, čestitke Upravi i Zubanu naravno. Toliko sam se bojao oko njega, uf...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad na svakoj poziciji imamo bar jedno nase dijete koje ima ugovor sa Zeljom. [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne bih preživio da Vedran ode kao slobodan igračRaonffa je napisao/la:Jesmo i kukali ovdje, čovjek se "sažalio" i potpisao novi ugovor, i to na tri godine
narodniheroj je napisao/la:Bravo Veca majstore![]()
![]()
Ima otprilike jedna godina dana kad su mnogobrojni navijači kojima drugi moraju krojiti mišljete prelazili sve granice lijepog ponašanja te Vedrana proglasili izdajicom i djelom klana koji je kao protiv uprave i koji je tobože "nečiji igrač". Hajka koja uvijek krene sa istog mjesta kad se tobože počnu braniti interesi kluba je rezultirala da dosta dobrih momaka, pravih željovaca po sindromu krda počne da piše najodvratnije moguće stvari za jednog mladog čovjeka. Nije Vedran bio jedini ali je vjerovatno pretrpio najviše uvreda. Isti ti jadnici danas najviše slave produženje ugovora jednog od najvećih dragulja kluba i kao i zaokret u politici određivanja igračkog kadra, tj. nasušnoj potrebi našeg kluba da se prioritetno forsiraju mladići iz naše škole. Nikad u istoriji Želje nisu "stranci" bili lokomotiva, uvijek su to bili Željina djeca. Topla voda je davno izmišljinja.
Možda nakon svega pojedinci shvate da se u isto vrijeme može biti žestoki željovac i kritikovati loš rad uprave, baš kao što se mora pohvaliti svaki dobar potez iste te uprave a ovo je definitivno jedan od boljih.
Veca povedi nas u nove pobjede.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Za solidne uslove koji se povećavaju godišnje i nešto sitno na ruke. Nije previše kao što nas uzimaju ovi stranci što imaju Željin Dnk_a, ipak su Veca i Zuban naša djeca. Isto tako Mujagić i Žerić sada imaju normalna primanja.Raonffa je napisao/la:Jesmo i kukali ovdje, čovjek se "sažalio" i potpisao novi ugovor, i to na tri godineVirtu4l je napisao/la:Bravo za Vedrana, čestitke Upravi i Zubanu naravno. Toliko sam se bojao oko njega, uf...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Da da, na 26 stranaVirtu4l je napisao/la:Vidi analitičnog
Ljubomoran?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma hajde, i onako će već idućeg ljeta u inostranstvo aBdNeandertalac je napisao/la:Za solidne uslove koji se povećavaju godišnje i nešto sitno na ruke. Nije previše kao što nas uzimaju ovi stranci što imaju Željin Dnk_a, ipak su Veca i Zuban naša djeca. Isto tako Mujagić i Žerić sada imaju normalna primanja.Raonffa je napisao/la:Jesmo i kukali ovdje, čovjek se "sažalio" i potpisao novi ugovor, i to na tri godineVirtu4l je napisao/la:Bravo za Vedrana, čestitke Upravi i Zubanu naravno. Toliko sam se bojao oko njega, uf...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad mi naumpade, kad će biti žrijebanje juniorske Lige prvake, ili je možda već bilo?
Edit: Evo pronašao sam, 29. augusta je žrijeb.
Edit: Evo pronašao sam, 29. augusta je žrijeb.
- Neandertalac
- Kontakt:
Možda. Ako i ne ode opet imamo dobrog golmana koji nije skup, naše dijete a nije nezadovoljan jer je potplaćen u odnosu na strance. Ne moramo prihvatiti baš svaku ponudu. Tako nešto...Raonffa je napisao/la:
Ma hajde, i onako će već idućeg ljeta u inostranstvo aBd
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vidjeti sa njim u svakom slučaju, ako je njegova želja da nas napusti onda mu to treba i obezbijediti, zadužio nas je sa ovim produženjem ugovor.Neandertalac je napisao/la:Možda. Ako i ne ode opet imamo dobrog golmana koji nije skup, naše dijete a nije nezadovoljan jer je potplaćen u odnosu na strance. Ne moramo prihvatiti baš svaku ponudu. Tako nešto...Raonffa je napisao/la:
Ma hajde, i onako će već idućeg ljeta u inostranstvo aBd
Nekih 500k eura (i neki procenat da ugradimo) je minimum na koji treba pristati, s obzirom na godine, dužinu ugovora i potencijal.
Sinanov portal kaze da cemo najvjerovatnije dobiti cijelu juznu tribinu i dio zapadne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Želje su jedno a realnost je drugo Zenzo. Ni x nije loš.Zenzo je napisao/la:Na derbiju samo pobjeda !
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Anpa, enterofuryl i 27 gostiju.