Mislio sam na ovog iznad tebe, nisam tebe vjeruj ni registrovao
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislio sam na ovog iznad tebe, nisam tebe vjeruj ni registrovao
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Drljo, sretno! Spada u U21 kategoriju i za sljedeću sezonu.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Hvala Zubanu još jednom 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- svrakino1921
- Kontakt:
Amir na posudbi u Galati sa mogucnosti otkupa ugovora na ljeto... Bice para na ljeto aBd.
Jadno da ne moze biti jadnije..prvo sto ne ode u klub koji 99,9 % igra sljedeće sezone Premier ligu, ne znam kako naši igrači ne teže ka boljem, kao npr Visca pa evo i Amir..a drugo što dok te pare dođu i dok se sve realizira i AKO se realizira ko živ ko mrtav..
-
Hansestadt
- Kontakt:
Semper je dobronamjeran i pouzdan ko Bradao.
Azzuri je napisao/la: ↑19 jan 2023, 13:34Jadno da ne moze biti jadnije..prvo sto ne ode u klub koji 99,9 % igra sljedeće sezone Premier ligu, ne znam kako naši igrači ne teže ka boljem, kao npr Visca pa evo i Amir..a drugo što dok te pare dođu i dok se sve realizira i AKO se realizira ko živ ko mrtav..
Haj da se upecas na bilo kojeg insajdera,ali na ovog Cibru
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Zvani gazela, joj majko ko je nama u klubu igrao.
I masne pare za to klepao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Hansestadt
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
19vendetta87
- Kontakt:
Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:05meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ne znam, nadam se da grijesim, ali meni je Hodzic nerealna opcija, i da ima prebijenu nogu sa Dinamom i reprezentacijom na CV moze naci svakako bolju opciju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:09Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:05meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
-
Grbavica786
- Kontakt:
On ne igra nigdje već 6mj, trenutno mu je najveći domet druga liga Turske, eventualno Kazahstan i te neke destinacije. Po meni, najbolje mu je da potpise na 6mj kod nas, vrati kondiciju, zabije 10ak golova na proljeće i izborimo izlazak u neko euro takmicenje. Nakon toga, moze lagano besplatno da ode opet u Tursku prvu ligu ili negdje tipa Belgija/AustrijaHansestadt je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:12Ne znam, nadam se da grijesim, ali meni je Hodzic nerealna opcija, i da ima prebijenu nogu sa Dinamom i reprezentacijom na CV moze naci svakako bolju opciju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:09Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:05meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sve znam zato i govorim ako ces hajde je*o te zadnja sekunda.. ili reci necu hvala i onda da se ganja neko drugi u nadi da vec nije kasno za to..19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:09Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:05meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
-
Hansestadt
- Kontakt:
Pa to bi mi svi volili. Medjutim, ja mislim da bi on upravo potpisao za neki klub iz 2. Turske lige, jer je bolja para. Isto kao sto je npr Dialiba, a mi bi i njega volili kod nas. Jedino eto da se pozelio malo kuce, da bude blize familiji jedan period. Uglavnom treba se nadati, iako nisam nesto optimista po njegovom pitanju.Grbavica786 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:18On ne igra nigdje već 6mj, trenutno mu je najveći domet druga liga Turske, eventualno Kazahstan i te neke destinacije. Po meni, najbolje mu je da potpise na 6mj kod nas, vrati kondiciju, zabije 10ak golova na proljeće i izborimo izlazak u neko euro takmicenje. Nakon toga, moze lagano besplatno da ode opet u Tursku prvu ligu ili negdje tipa Belgija/AustrijaHansestadt je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:12Ne znam, nadam se da grijesim, ali meni je Hodzic nerealna opcija, i da ima prebijenu nogu sa Dinamom i reprezentacijom na CV moze naci svakako bolju opciju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:09
Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
slazem seGrbavica786 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:18
On ne igra nigdje već 6mj, trenutno mu je najveći domet druga liga Turske, eventualno Kazahstan i te neke destinacije. Po meni, najbolje mu je da potpise na 6mj kod nas, vrati kondiciju, zabije 10ak golova na proljeće i izborimo izlazak u neko euro takmicenje. Nakon toga, moze lagano besplatno da ode opet u Tursku prvu ligu ili negdje tipa Belgija/Austrija
Drljo potpisao do ljeta 2025.
Bravo Tuce.
Nekako bih volio da Drljo i Drina budu potrebni u21 igraci u timu, a Amoah na spica (ako ne dovedemo nekoga kvalitetnijeg od trenutnih). Naravno Drljo uz potencijal koji ima mora se i dokazati.
Bravo Tuce.
Nekako bih volio da Drljo i Drina budu potrebni u21 igraci u timu, a Amoah na spica (ako ne dovedemo nekoga kvalitetnijeg od trenutnih). Naravno Drljo uz potencijal koji ima mora se i dokazati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.