PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Zip
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Zip » 09 maj 2016, 17:52

Sloki je napisao/la:Ma j.ebo malog Zelju i onog Sablju sto ima inteligenciju bablju :damn: Ili nase malo FK Sarajevo i onog nasmijanog Dine, iz nosa mu vazda cure sline :sick: Sramota me vise :puke: Helem nejse :lolno: Samo me zanima tuzlanska Sloboda. To je nas bosanski klub, evropski gigant(ipak sam ja iz Fukare Sarajevo, volim ove epitete) :thumbup:
Otkako si tako mocna, draga moja Slobodo, amorova strijela me u guzu ubodo :ljepota: Samo o tebi mislim i dok govorim o tebi, samo mi bombone ispadaju iz usta a to traje po cijeli dan :kafa:

Fkr'16 SA
Da mozda ti nisi onaj momak s brkovima, sto su mu se svi ismijali?

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 17:55

Ako ne bude Tusanj sljedece sezone za Evropu spreman, volio bih da se na nasem Kosevu utakmice igraju! Azee, dovedi nam Evropu :ljepota: usmrdilo se vamo na Bliski Istok :sick: :sick: :sick:

Oslobodi nas Slobodo :bih:

Fkr'16 SA
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 maj 2016, 17:59

Sloki je napisao/la:Ako ne bude Tusanj sljedece sezone za Evropu spreman, volio bih da se na nasem Kosevu utakmice igraju! Azee, dovedi nam Evropu :ljepota: usmrdilo se vamo na Bliski Istok :sick: :sick: :sick:

Oslobodi nas Slobodo :bih:

Fkr'16 SA
Otjera bolan ljude sa teme, sta ti je?
Zasto ne slusas kapitena kad ti kaze da se povuces u misiju rupu?

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 17:59

Zip je napisao/la:
Jesi li i ti brat pitar Slobodas ili brat manijak Slobodas, od jucer pod imenom Fukare Sarajevo? :ljepota:

Ili si onaj bas bas zeleni, sto voli kao rinuka nadimka taki cokoladna arapska spolovila na Ilidzi? :beba:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 maj 2016, 18:01

fukaratz je napisao/la:a jbt uhvatili se Slobode ko Alija krmetine u privatnosti svog doma :facepalm: hordasi vi ste skandirali u Tuzli uprava odlazi, Dino p.ederu izgubio si boj i slicne stvari ali je problem sto niko od vas s foruma ne ide na gostovanja pa to ne zna :kafa: brinite svoje brige pustite se Azmira :thumbup:
Nismo skandirali Dino izgubio si boj, ali bila je uprava spomenuta :D ima nas na ovom forumu koji idemo gotovo na sva gostovanja i sve domace tekme ;)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 maj 2016, 18:02

Tobejarabi.
Ja se iznerviram i napisem svasta i opsujem,slabi zivci,ali je li moguce ovo pobogu brate.
Ustani Tito da ja legnem,Pastrmko zagrni. :damn:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 18:04

Sloki je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Jesi li i ti brat pitar Slobodas ili brat manijak Slobodas, od jucer pod imenom Fukare Sarajevo? :ljepota:

Ili si onaj bas bas zeleni, sto voli kao rinuka nadimka taki cokoladna arapska spolovila na Ilidzi? :beba:
Da li tvoji drugovi i porodica znaju kakav si ti covjek? Da li se pretvaras pred njima ili ovo lice pokazujes i njima, mrznju prema svim ljudima i gradovima?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 maj 2016, 18:04

Agamemnon je napisao/la:Tobejarabi.
Ja se iznerviram i napisem svasta i opsujem,slabi zivci,ali je li moguce ovo pobogu brate.
Vodi @Franto sa teme i vracaj se, sve ti je oprošteno. Spremit cemo ti svecani docek ako treba..
Evo, likvidiraj me sa osmijehom na kucnom pragu, samo ga vodi.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 18:07

MortemHz je napisao/la:
Sloki je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Da li tvoji drugovi i porodica znaju kakav si ti covjek? Da li se pretvaras pred njima ili ovo lice pokazujes i njima, mrznju prema svim ljudima i gradovima?
Ne mrzim nikog :nene: Doduse to jedino moze da vidi neko ko je sam zadojen mrznjom, pa preispitaj svoju savjest :nedam: Volim sve iskrene Slobodase Sarajeva, koji pricaju o Slobodi vise zadnjih dana nego o svoja dva mala kluba :njanjanja:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 18:09

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Vodi @Franto sa teme i vracaj se, sve ti je oprošteno. Spremit cemo ti svecani docek ako treba..
Zatucanim fasistima nije mjesto na ovom forumu! ooooo, odlazi Franto, odlazi Franto, odlazi Franto...

Edit: Mrzis, svaki tvoj post je pun mrznje prema odredjenim ljudima, ne smetaju ti samo Tuzlaci a o ostalima govoris sve najgore, fasisto zadojena. Ta dva mala kluba imaju 22 trofeja a tvoj 0, cisto da znas.

[youtube][/youtube]

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 maj 2016, 18:13

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Upalim tv,Politika,kupim novine politika, udjem na yebena prepucavanja na forumu,Franto@ pici preko Igmana okacio smajser o rame i dere se pokret drugovi. Nemoguce.
Nekada smo se znali posteno nasmijati pa kome god,ode sve u ****.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 09 maj 2016, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 maj 2016, 18:14

slika

Samo za generala Frantu, živ bio junacino I nastavi! Najjaci si.
Potegni malo Lazara, Esmeralda Frantić :mrgreen:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 18:19

MortemHz je napisao/la: Zatucanim fasistima nije mjesto na ovom forumu! ooooo, odlazi Franto, odlazi Franto, odlazi Franto...

Edit: Mrzis, svaki tvoj post je pun mrznje prema odredjenim ljudima, ne smetaju ti samo Tuzlaci a o ostalima govoris sve najgore, fasisto zadojena. Ta dva mala kluba imaju 22 trofeja a tvoj 0, cisto da znas.

[youtube][/youtube]
Bas je "cool" taj pojam antifasista :geek: Svaki djuturum ga zloupotrebljava neznajuci ni sto to znaci :crazy: Primjer iz knjige za pojam oksimoron: psovati Tita, a za sebe govoriti da si antifasista :facepalm:

9:2 ove sezone, a foto albume otvaraj kad te srdzba pocne izjedati iznutra :thumbup: :njanjanja:

High

Post Postao/la High » 09 maj 2016, 18:21

Na forumu sam punih osam godina, ali nikad nije bilo zadrtih šovinista i ksenofoba poput njega. Valjda jadnik ne razumije da je i to dijelom fašizam koji često pljuje. Možda je on vanbračno dijete Envera K(v)azaza. Izdrži, Enverov brabonjče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 18:25

High je napisao/la:Na forumu sam punih osam godina, ali nikad nije bilo zadrtih šovinista i ksenofoba poput njega. Valjda jadnik ne razumije da je i to dijelom fašizam koji često pljuje. Možda je on vanbračno dijete Envera K(v)azaza. Izdrži, Enverov brabonjče.
Upravo tako, jadnik stvarno ne konta, nije mu lako.

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 18:30

Potenciranje bosnjastva i islama danas u Sarajevu se naziva antifasizam, a protivnici takvih ideja su fasisti i islamofobi :crazy: Cak ni bosanstvo Tuzle im ne mirise :urnebes: Bravo, bravo islamofasisti :damn: Nemojte se pitati zasto vas ljudi ne vole, samo prosetaj ulicom i zaviri u sebe :oops:

Smrt fasizmu, Sloboda Tuzla!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 maj 2016, 18:32

De bolan, dobro te više :facepalm:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 maj 2016, 18:39

Sloki je napisao/la:Potenciranje bosnjastva i islama danas u Sarajevu se naziva antifasizam, a protivnici takvih ideja su fasisti i islamofobi :crazy: Cak ni bosanstvo Tuzle im ne mirise :urnebes: Bravo, bravo islamofasisti :damn: Nemojte se pitati zasto vas ljudi ne vole, samo prosetaj ulicom i zaviri u sebe :oops:

Smrt fasizmu, Sloboda Tuzla!
Sta imas ti protiv Islama i Bosnjaka :?:
Znas li ti ko je sve kroz istoriju bio Bosnjanin,kakva imena i licnosti,postovana od Beca do Stambola...
Generali,Pase,Veziri, kapetani cak i Sultan nosio je krv Bosnjacku (majka mu je bila Bosnjakinja).
Ja sam ponosan na Tuzlu,i njenu tolerantnost,ali jeli moguce da ti je komunizam toliko isprao mozak.Zar je malo 12 genocida da dodjes pameti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 09 maj 2016, 18:40

Sta ti imas protiv Bosnjaka, najbrojnijeg naroda u BiH?
Ako Hrvati ili Srbi imaju pravo da se tako izjasnjavaju, imaju i Bosnjaci. Glup si komunjaro, tvoje je pravo da budes sta hoces i da se izjasnjavas kako hoces, ali nemas pravo napadati jedan narod ( i to najbrojniji), i ismijavati religiju ( pa koja god da je ona ), sta je to ako nije fasizam ? Ili je danas u tim krugovima moderno napadati Islam, a ne npr. Krscanstvo ili Judaizam ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 maj 2016, 18:41

Ljudi nemojte sta zamjeriti, drug Franto je ranjen za vrijeme gledanjafilma "Bitka na Neretvi" kad je isao organizovano sa skolom gledati film.....slucajno ga pogodio drug Bato Zivojinovic.....bio rikoset, Bato pogodio slucajno drvo, a metak se odbio i kroz filmsko platno pogodilo naseg druga Frantu u vugla.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.