Da mozda ti nisi onaj momak s brkovima, sto su mu se svi ismijali?Sloki je napisao/la:Ma j.ebo malog Zelju i onog Sablju sto ima inteligenciju babljuIli nase malo FK Sarajevo i onog nasmijanog Dine, iz nosa mu vazda cure sline
Sramota me vise
Helem nejse
Samo me zanima tuzlanska Sloboda. To je nas bosanski klub, evropski gigant(ipak sam ja iz Fukare Sarajevo, volim ove epitete)
![]()
Otkako si tako mocna, draga moja Slobodo, amorova strijela me u guzu ubodoSamo o tebi mislim i dok govorim o tebi, samo mi bombone ispadaju iz usta a to traje po cijeli dan
Fkr'16 SA
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ako ne bude Tusanj sljedece sezone za Evropu spreman, volio bih da se na nasem Kosevu utakmice igraju! Azee, dovedi nam Evropu
usmrdilo se vamo na Bliski Istok
Oslobodi nas Slobodo
Fkr'16 SA

Oslobodi nas Slobodo

Fkr'16 SA
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Otjera bolan ljude sa teme, sta ti je?Sloki je napisao/la:Ako ne bude Tusanj sljedece sezone za Evropu spreman, volio bih da se na nasem Kosevu utakmice igraju! Azee, dovedi nam Evropuusmrdilo se vamo na Bliski Istok
![]()
![]()
![]()
Oslobodi nas Slobodo![]()
Fkr'16 SA
Zasto ne slusas kapitena kad ti kaze da se povuces u misiju rupu?
Jesi li i ti brat pitar Slobodas ili brat manijak Slobodas, od jucer pod imenom Fukare Sarajevo?Zip je napisao/la:
Da mozda ti nisi onaj momak s brkovima, sto su mu se svi ismijali?

Ili si onaj bas bas zeleni, sto voli kao rinuka nadimka taki cokoladna arapska spolovila na Ilidzi?

- Osttribine
- Kontakt:
Nismo skandirali Dino izgubio si boj, ali bila je uprava spomenutafukaratz je napisao/la:a jbt uhvatili se Slobode ko Alija krmetine u privatnosti svog domahordasi vi ste skandirali u Tuzli uprava odlazi, Dino p.ederu izgubio si boj i slicne stvari ali je problem sto niko od vas s foruma ne ide na gostovanja pa to ne zna
brinite svoje brige pustite se Azmira

Tobejarabi.
Ja se iznerviram i napisem svasta i opsujem,slabi zivci,ali je li moguce ovo pobogu brate.
Ustani Tito da ja legnem,Pastrmko zagrni.
Ja se iznerviram i napisem svasta i opsujem,slabi zivci,ali je li moguce ovo pobogu brate.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li tvoji drugovi i porodica znaju kakav si ti covjek? Da li se pretvaras pred njima ili ovo lice pokazujes i njima, mrznju prema svim ljudima i gradovima?Sloki je napisao/la:Jesi li i ti brat pitar Slobodas ili brat manijak Slobodas, od jucer pod imenom Fukare Sarajevo?Zip je napisao/la:
Da mozda ti nisi onaj momak s brkovima, sto su mu se svi ismijali?![]()
Ili si onaj bas bas zeleni, sto voli kao rinuka nadimka taki cokoladna arapska spolovila na Ilidzi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Vodi @Franto sa teme i vracaj se, sve ti je oprošteno. Spremit cemo ti svecani docek ako treba..Agamemnon je napisao/la:Tobejarabi.
Evo, likvidiraj me sa osmijehom na kucnom pragu, samo ga vodi.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ne mrzim nikogMortemHz je napisao/la:Da li tvoji drugovi i porodica znaju kakav si ti covjek? Da li se pretvaras pred njima ili ovo lice pokazujes i njima, mrznju prema svim ljudima i gradovima?Sloki je napisao/la:Jesi li i ti brat pitar Slobodas ili brat manijak Slobodas, od jucer pod imenom Fukare Sarajevo?Zip je napisao/la:
Da mozda ti nisi onaj momak s brkovima, sto su mu se svi ismijali?![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zatucanim fasistima nije mjesto na ovom forumu! ooooo, odlazi Franto, odlazi Franto, odlazi Franto...PipiDugaCarapa je napisao/la:Vodi @Franto sa teme i vracaj se, sve ti je oprošteno. Spremit cemo ti svecani docek ako treba..Agamemnon je napisao/la:Tobejarabi.
Edit: Mrzis, svaki tvoj post je pun mrznje prema odredjenim ljudima, ne smetaju ti samo Tuzlaci a o ostalima govoris sve najgore, fasisto zadojena. Ta dva mala kluba imaju 22 trofeja a tvoj 0, cisto da znas.
[youtube][/youtube]
Upalim tv,Politika,kupim novine politika, udjem na yebena prepucavanja na forumu,Franto@ pici preko Igmana okacio smajser o rame i dere se pokret drugovi. Nemoguce.PipiDugaCarapa je napisao/la:Vodi @Franto sa teme i vracaj se, sve ti je oprošteno. Spremit cemo ti svecani docek ako treba..Agamemnon je napisao/la:Tobejarabi.
Nekada smo se znali posteno nasmijati pa kome god,ode sve u ****.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 09 maj 2016, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Samo za generala Frantu, živ bio junacino I nastavi! Najjaci si.
Potegni malo Lazara, Esmeralda Frantić

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Bas je "cool" taj pojam antifasistaMortemHz je napisao/la: Zatucanim fasistima nije mjesto na ovom forumu! ooooo, odlazi Franto, odlazi Franto, odlazi Franto...
Edit: Mrzis, svaki tvoj post je pun mrznje prema odredjenim ljudima, ne smetaju ti samo Tuzlaci a o ostalima govoris sve najgore, fasisto zadojena. Ta dva mala kluba imaju 22 trofeja a tvoj 0, cisto da znas.
[youtube][/youtube]

9:2 ove sezone, a foto albume otvaraj kad te srdzba pocne izjedati iznutra

Na forumu sam punih osam godina, ali nikad nije bilo zadrtih šovinista i ksenofoba poput njega. Valjda jadnik ne razumije da je i to dijelom fašizam koji često pljuje. Možda je on vanbračno dijete Envera K(v)azaza. Izdrži, Enverov brabonjče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo tako, jadnik stvarno ne konta, nije mu lako.High je napisao/la:Na forumu sam punih osam godina, ali nikad nije bilo zadrtih šovinista i ksenofoba poput njega. Valjda jadnik ne razumije da je i to dijelom fašizam koji često pljuje. Možda je on vanbračno dijete Envera K(v)azaza. Izdrži, Enverov brabonjče.
Potenciranje bosnjastva i islama danas u Sarajevu se naziva antifasizam, a protivnici takvih ideja su fasisti i islamofobi
Cak ni bosanstvo Tuzle im ne mirise
Bravo, bravo islamofasisti
Nemojte se pitati zasto vas ljudi ne vole, samo prosetaj ulicom i zaviri u sebe
Smrt fasizmu, Sloboda Tuzla!

De bolan, dobro te više 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta imas ti protiv Islama i BosnjakaSloki je napisao/la:Potenciranje bosnjastva i islama danas u Sarajevu se naziva antifasizam, a protivnici takvih ideja su fasisti i islamofobiCak ni bosanstvo Tuzle im ne mirise
Bravo, bravo islamofasisti
Nemojte se pitati zasto vas ljudi ne vole, samo prosetaj ulicom i zaviri u sebe
![]()

Znas li ti ko je sve kroz istoriju bio Bosnjanin,kakva imena i licnosti,postovana od Beca do Stambola...
Generali,Pase,Veziri, kapetani cak i Sultan nosio je krv Bosnjacku (majka mu je bila Bosnjakinja).
Ja sam ponosan na Tuzlu,i njenu tolerantnost,ali jeli moguce da ti je komunizam toliko isprao mozak.Zar je malo 12 genocida da dodjes pameti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- maroonGiant
- Kontakt:
Sta ti imas protiv Bosnjaka, najbrojnijeg naroda u BiH?
Ako Hrvati ili Srbi imaju pravo da se tako izjasnjavaju, imaju i Bosnjaci. Glup si komunjaro, tvoje je pravo da budes sta hoces i da se izjasnjavas kako hoces, ali nemas pravo napadati jedan narod ( i to najbrojniji), i ismijavati religiju ( pa koja god da je ona ), sta je to ako nije fasizam ? Ili je danas u tim krugovima moderno napadati Islam, a ne npr. Krscanstvo ili Judaizam ?
Ako Hrvati ili Srbi imaju pravo da se tako izjasnjavaju, imaju i Bosnjaci. Glup si komunjaro, tvoje je pravo da budes sta hoces i da se izjasnjavas kako hoces, ali nemas pravo napadati jedan narod ( i to najbrojniji), i ismijavati religiju ( pa koja god da je ona ), sta je to ako nije fasizam ? Ili je danas u tim krugovima moderno napadati Islam, a ne npr. Krscanstvo ili Judaizam ?
Ljudi nemojte sta zamjeriti, drug Franto je ranjen za vrijeme gledanjafilma "Bitka na Neretvi" kad je isao organizovano sa skolom gledati film.....slucajno ga pogodio drug Bato Zivojinovic.....bio rikoset, Bato pogodio slucajno drvo, a metak se odbio i kroz filmsko platno pogodilo naseg druga Frantu u vugla.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.