FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I Krpić je podjednako dobra opcija kao i Obradović, dosta je napredovao u međuvremenu, a što se tiče ovog igrača, bolje da onda niko ne dolazi ako je on opcija al nadam se i vjerujem sa nije.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nemoj Mitchyja, bolje nek nam Meluna vratemensur55 je napisao/la: Ma nista to ide on u Chelsea umjesto Dzeke, poslace nam Abramovic Batshuayia u zamjenu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kupus army
- Kontakt:
Ako ga pogodiš ko Halila,bice bolji od AhmetaBordoSarajevo je napisao/la:I Krpić je podjednako dobra opcija kao i Obradović, dosta je napredovao u međuvremenu, a što se tiče ovog igrača, bolje da onda niko ne dolazi ako je on opcija al nadam se i vjerujem sa nije.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Estagfirulaa nemoj se brate zezet s tim stvarima, znas da citaju ovi iz uprave pa ce poslusat navijace.skoroalen je napisao/la:Nemoj Mitchyja, bolje nek nam Meluna vratemensur55 je napisao/la: Ma nista to ide on u Chelsea umjesto Dzeke, poslace nam Abramovic Batshuayia u zamjenu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
belosevic28
- Kontakt:
kupus army je napisao/la:Ako ga pogodiš ko Halila,bice bolji od AhmetaBordoSarajevo je napisao/la:I Krpić je podjednako dobra opcija kao i Obradović, dosta je napredovao u međuvremenu, a što se tiče ovog igrača, bolje da onda niko ne dolazi ako je on opcija al nadam se i vjerujem sa nije.
Krpic je dobar momak, kulturan, al nije za nas, stvarno dobar momak, igr'o ja termin s njim, nije za nas, ponavljam, fin momak, kulturan...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma popljuva ovog Halilovica ko da je Kramar u najmanju ruku,sva sreca gledo sam ga ponekad dok je Zvjezda igrala,pa protiv Olimpica na Kosevu i znao sam da nije krampa barem to se da viditi na prvubelosevic28 je napisao/la:kupus army je napisao/la:Ako ga pogodiš ko Halila,bice bolji od AhmetaBordoSarajevo je napisao/la:I Krpić je podjednako dobra opcija kao i Obradović, dosta je napredovao u međuvremenu, a što se tiče ovog igrača, bolje da onda niko ne dolazi ako je on opcija al nadam se i vjerujem sa nije.![]()
![]()
![]()
Krpic je dobar momak, kulturan, al nije za nas, stvarno dobar momak, igr'o ja termin s njim, nije za nas, ponavljam, fin momak, kulturan...![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemo's tako, on ga zna, mi obicni smrtnici ne znamo. 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Je li ikako igrao Šofranac protiv Veleža? Ako jeste, kakav je bio?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pristajemo na 20 mil. funtimensur55 je napisao/la:Ma nista to ide on u Chelsea umjesto Dzeke, poslace nam Abramovic Batshuayia u zamjenu.ThrillerHz je napisao/la:Kad natrpa Amere i Mehike, pa mu Monterrey i LA Galaxy ponude ugovormensur55 je napisao/la:
Kakvo je ovo mrtvilo na forumu,kao da nam se Melunovic vratio!? 
Dok se drugi konkurenti konstantno pojačavaju na pozicijama gdje su deficitarni, naši glume budale i još uvijek nam govore kako imamo najbolji tim. Kakav ba najbolji tim, Hebibović majstor za profulat, projekat nam je zamjena ako se neko povredi/kartonira Adukor i Stanojević, u napadu nemamo rezrve za Ahmetovića(barem Husref ne računa ozbiljno na Hadžića), bočne pozicije su katastrofalne.. I onda recimo kad dovedu igrača par dana pred kraj priprema, cijelo vrijeme se govori kako nije uigran, kako je kasnije stigao u klub( pa jesam li ja za to kriv), al' hajd i to da bude tako, da vrijedi taj igrač nečemu da je fakat igračina i da se duže čeka, oni nas iznenade sa Šklj igračem. Do kad više? Uprava napolje!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zasto gomilati igrace, nemogu svi igrati. A moras ih sve platiti.
Ovo je zimski prelazni rok i realno teško je nać kvalitetnog igrača.
Možda nije problem dovesti igrače ranga Lelića i Livaka koji bi tu bili za rotacije, ali nekog ko bi izgurao Stanojevića iz prvih 11 je teško.
Očito je plan da klupu čine omladinci što je i okej, samo se nadam da će dobiti priliku, pogotovo tu mislim na bočne pozicije gdje očekujem omladince, a ne neke rotacije da Šofranac igra beka kao što je i Ivetić prošle godine igrao oba beka i zadnjeg veznog. Mislim da akademci imaju taj kvalitet.
Možda nije problem dovesti igrače ranga Lelića i Livaka koji bi tu bili za rotacije, ali nekog ko bi izgurao Stanojevića iz prvih 11 je teško.
Očito je plan da klupu čine omladinci što je i okej, samo se nadam da će dobiti priliku, pogotovo tu mislim na bočne pozicije gdje očekujem omladince, a ne neke rotacije da Šofranac igra beka kao što je i Ivetić prošle godine igrao oba beka i zadnjeg veznog. Mislim da akademci imaju taj kvalitet.
Pa sa projektom bi ja davno raskinuo ugovor, ali i to je primjer kakav je on ugovor dobio u Sar, da nema raskida, a moraš ga trpit jošfks74 je napisao/la:Zasto gomilati igrace, nemogu svi igrati. A moras ih sve platiti.
Hebibović isto tako, pa jel moguće da svaku utakmicu on profula 100% šansu...
A nama su na nekim pozicijama potrebni itekako igrači.. i da normalno da je u nas gomilanje igrača, kad uhljupi dovode neznalice i nesposobnjakoviće preko menadžera u klub, yebo im Bilalagić sve. Dovedi kvalitetnog igrača, pa neće bit gomilanje, nego će onda Jadovac bit gomila.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Vidis da ljudi ne zele doci, dolaze samo oni koji nemogu nigdje igrati.ledesma je napisao/la:Pa sa projektom bi ja davno raskinuo ugovor, ali i to je primjer kakav je on ugovor dobio u Sar, da nema raskida, a moraš ga trpit jošfks74 je napisao/la:Zasto gomilati igrace, nemogu svi igrati. A moras ih sve platiti.
Hebibović isto tako, pa jel moguće da svaku utakmicu on profula 100% šansu...
A nama su na nekim pozicijama potrebni itekako igrači.. i da normalno da je u nas gomilanje igrača, kad uhljupi dovode neznalice i nesposobnjakoviće preko menadžera u klub, yebo im Bilalagić sve. Dovedi kvalitetnog igrača, pa neće bit gomilanje, nego će onda Jadovac bit gomila.
Nije projekat zamjena nego Herić. Uostalom, na sredini imamo Stanojevića, Adukora, Herića, Sarića i Radovca, vala nam ne treba još jedan vezista, ni ovi ne mogu dobit šansu. Za napadača je Husref sam rekao da očekuje pojačanje, znači tu ćemo valjda dovest nekog.ledesma je napisao/la:Dok se drugi konkurenti konstantno pojačavaju na pozicijama gdje su deficitarni, naši glume budale i još uvijek nam govore kako imamo najbolji tim. Kakav ba najbolji tim, Hebibović majstor za profulat, projekat nam je zamjena ako se neko povredi/kartonira Adukor i Stanojević, u napadu nemamo rezrve za Ahmetovića(barem Husref ne računa ozbiljno na Hadžića), bočne pozicije su katastrofalne.. I onda recimo kad dovedu igrača par dana pred kraj priprema, cijelo vrijeme se govori kako nije uigran, kako je kasnije stigao u klub( pa jesam li ja za to kriv), al' hajd i to da bude tako, da vrijedi taj igrač nečemu da je fakat igračina i da se duže čeka, oni nas iznenade sa Šklj igračem. Do kad više? Uprava napolje!
Lelić je doveden kao investicija i oba lijeva krila koja su bili mladi reprezentativci(on i Kuzmanović) su dovedeni u sklopu strategije koja nam se i ranije pokazala uspješnom kao način dobijanja kvalitetnih igrača za prvi tim i širinu(Bilbija,Kovačević,Travančić, Mihojević,Amer Bekić) na kojima se ponekad može zaraditi nešto...i prije bi tim igračima dao minutažu s klupe nego ovim isluženim ala Said...haris004 je napisao/la:Ovo je zimski prelazni rok i realno teško je nać kvalitetnog igrača.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uporedi minute, pa ćeš vidjeti ko je zamjenaskoroalen je napisao/la:Nije projekat zamjena nego Herić. Uostalom, na sredini imamo Stanojevića, Adukora, Herića, Sarića i Radovca, vala nam ne treba još jedan vezista, ni ovi ne mogu dobit šansu. Za napadača je Husref sam rekao da očekuje pojačanje, znači tu ćemo valjda dovest nekog.ledesma je napisao/la:Dok se drugi konkurenti konstantno pojačavaju na pozicijama gdje su deficitarni, naši glume budale i još uvijek nam govore kako imamo najbolji tim. Kakav ba najbolji tim, Hebibović majstor za profulat, projekat nam je zamjena ako se neko povredi/kartonira Adukor i Stanojević, u napadu nemamo rezrve za Ahmetovića(barem Husref ne računa ozbiljno na Hadžića), bočne pozicije su katastrofalne.. I onda recimo kad dovedu igrača par dana pred kraj priprema, cijelo vrijeme se govori kako nije uigran, kako je kasnije stigao u klub( pa jesam li ja za to kriv), al' hajd i to da bude tako, da vrijedi taj igrač nečemu da je fakat igračina i da se duže čeka, oni nas iznenade sa Šklj igračem. Do kad više? Uprava napolje!
https://www.transfermarkt.co.uk/samir-r ... ler/247217
https://www.transfermarkt.co.uk/elvedin ... ler/374247
Slažem se sa cijelim postomDenchiNL je napisao/la:Lelić je doveden kao investicija i oba lijeva krila koja su bili mladi reprezentativci(on i Kuzmanović) su dovedeni u sklopu strategije koja nam se i ranije pokazala uspješnom kao način dobijanja kvalitetnih igrača za prvi tim i širinu(Bilbija,Kovačević,Travančić, Mihojević,Amer Bekić) na kojima se ponekad može zaraditi nešto...i prije bi tim igračima dao minutažu s klupe nego ovim isluženim ala Said...haris004 je napisao/la:Ovo je zimski prelazni rok i realno teško je nać kvalitetnog igrača.
Al brate Radovac je više igrao kao zamjena Sariću, jer su slični profili igrača, kreativni veznjaci. Ja sam više išao na to da li imamo zadnjeg veznog koji može odgovorit zadatku u slučaju izostanka Adukora il Miloša, a to je Herić, barem je do sad kod nas igrao tog "razbijača" ili box to box veznjaka, nije imao ulogu playmakera kao Sarić i Radovac. Al svakako nam je vezni red pretrpan sad, dodaj na ove gore nabrojane i Mustafića koji je na pripremama sad s A timom. Da igramo neku formaciju s rombom, gdje nam trebaju 4 slična igrača na sredini terena, onda bih bio za to da se dovede neka alternativa. Ovako, imamo 6 veznjaka, a recimo tri upotrebljiva krila, a igramo formaciju gdje su dva krila uvijek u prvoj postavi. Veći nam je problem ako se povrijedi Velkoski nego Adukor. Više vjerujem Heriću na DMFu nego Mići na lijevom krilu, osim renomea mladog reprezentativca nema ništa, ništa korisno nije uradio otkako je u Sarajevu.ledesma je napisao/la:Uporedi minute, pa ćeš vidjeti ko je zamjenaskoroalen je napisao/la:Nije projekat zamjena nego Herić. Uostalom, na sredini imamo Stanojevića, Adukora, Herića, Sarića i Radovca, vala nam ne treba još jedan vezista, ni ovi ne mogu dobit šansu. Za napadača je Husref sam rekao da očekuje pojačanje, znači tu ćemo valjda dovest nekog.ledesma je napisao/la:Dok se drugi konkurenti konstantno pojačavaju na pozicijama gdje su deficitarni, naši glume budale i još uvijek nam govore kako imamo najbolji tim. Kakav ba najbolji tim, Hebibović majstor za profulat, projekat nam je zamjena ako se neko povredi/kartonira Adukor i Stanojević, u napadu nemamo rezrve za Ahmetovića(barem Husref ne računa ozbiljno na Hadžića), bočne pozicije su katastrofalne.. I onda recimo kad dovedu igrača par dana pred kraj priprema, cijelo vrijeme se govori kako nije uigran, kako je kasnije stigao u klub( pa jesam li ja za to kriv), al' hajd i to da bude tako, da vrijedi taj igrač nečemu da je fakat igračina i da se duže čeka, oni nas iznenade sa Šklj igračem. Do kad više? Uprava napolje!
https://www.transfermarkt.co.uk/samir-r ... ler/247217
https://www.transfermarkt.co.uk/elvedin ... ler/374247