Crnov i Stana u cosku [emoji38]

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

A bili su zreli za potopa. Da smo samo malo hrabrije nakon 0-1 krenuli, to bi bila ludnica.Misljenja sam da su se nasi prepali ranog vodstva i prilike da se slavi u konacnici, i da je bilo pitanje samo kako sacuvati prednost, a nisu bili ni svjesni u tom trenutku da su im mogli ogaditi fudbal i rastjerat im navijace nakon 45 min. Al eto, da Bog da im mi bili samo pocetak kraja. Ubjedjen sam bio da cemo slaviti. 3 boda legla ko budali samar.maldini3 je napisao/la:Pobjeda je najvaznija i hvala igracima na tome. Igre nije bilo al to nas danas ne zanima pretjerano. Zao mi je Keme i nadam se da nije pretjerano teska povreda. Moram veceras izdvojiti Jovana koji je po mom misljenju odigrao jednu od najboljih utakmica za Zelju.
Smireno, nije izbij nabij ko vecina kod nas, primio pogledao dodao i tjt, mali majstor.LjoZee je napisao/la:Adzemu svaka cast za ubacivanje Sabanadzovica. Treba imati m... pa ubaciti momka koji je tek napunio 18 godina u onom trenutku. Odigrao je Anel pristojno onih 15-tak minuta. Novi Amir aBd.
Mogo je odavno sansu dobijat, pokazo da nije nista losiji od markovica i radinovica, bezveze smo bacali pare na njihZeljo92 je napisao/la:Smireno, nije izbij nabij ko vecina kod nas, primio pogledao dodao i tjt, mali majstor.LjoZee je napisao/la:Adzemu svaka cast za ubacivanje Sabanadzovica. Treba imati m... pa ubaciti momka koji je tek napunio 18 godina u onom trenutku. Odigrao je Anel pristojno onih 15-tak minuta. Novi Amir aBd.

mozda cak i jednog, jer graovac se nije mogo oslonit na desnu nogu poslije utakmice, a uopste nikakve alternative nemamo na klupi da bi neko mogo odigrat stopera, mozda projic, a i to teskoZeljo92 je napisao/la:Slazem se irfovalja sad rijesit stopersku poziciju jbt..2 stopera imamo
Ubleha...ne valja onarelinho je napisao/la:Evo stopera samo ga treba dovesti.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.