FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
[youtube][/youtube]
- Interista02
- Kontakt:
ja upravo htio da postavim. Bgm ovaj Bonazzoli bi mogao nakupiti minuta u EL, malac je pravo dobarSiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]

U kojoj formaciji smo igrali ?
- Interista02
- Kontakt:
Šta misliš 

Ja odgovorno tvrdim da je Bonazzoli najbolji igrac kojeg je mlada skola Intera izbacila u zadnjih 20+ godina, bit ce vrhunski igrac, samo da bude glava ok
Mislim da je tek nedavno napunio 17 godina a sa 16 je vec igra u primaveri, i to je igra jako dobro.

Mislim da je tek nedavno napunio 17 godina a sa 16 je vec igra u primaveri, i to je igra jako dobro.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ako me sjecanje sluzi ovaj Iturbe je prosle godine trebao iz Porta doci kod nas na posudbu, pisalo se da je gotova stvar ali onda momak zavrsi u Veroni
Mislim da je on u pitanju, valjda ga nisam pomijesao sa nekim.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Interista02 je napisao/la:Šta misliš

Danas je kapitensku traku nosio i Juan Jesus, on bi trebalo da bude zamijenik kapitena. Mada ne bih imao nista protiv da on bude kapiten, a Ranko njemu zamjena.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Puma je napisao/la:Ako me sjecanje sluzi ovaj Iturbe je prosle godine trebao iz Porta doci kod nas na posudbu, pisalo se da je gotova stvar ali onda momak zavrsi u Veroni![]()
Je, to je on bio, imali smo ga priliku dovest za 3 mil €, oni su taman tad uzeli onog iz Pescare.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja kolko se sjecam proslog ljeta nam ga je Porto nudio isto ko i Veroni, posudba i pravo otkupa od 15mil, al se Mazzariju nije svidjo ko igrac.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
covjek je tad rekao da mu godi interes intera ali da on zna igrati samo desnog napadaca u formaciji 433 te da je zbog toga izabrao hellas
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Zainteresirani smo za Edera Balantu iz Rivera.
Nama je Željo svetinja jedina.
Tesko da ce ga dovest,al to bi bio vrhunski posao.
Tesko da ce ga dovest,al to bi bio vrhunski posao.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zašto kosooki ne ulaže ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kako ne ulaze vec su tri igraca stigla,a i cetvrti je blizu.
Izgleda da Mazzarri misli ozbiljno ovo sa Jonathanom u vezi sudeci prema izjavama nakon Trentina.Jel moguce da konacno pokusava nesto izmislit i novo probat umjesto da samo po ustaljenim sablonama radi
Izgleda da Mazzarri misli ozbiljno ovo sa Jonathanom u vezi sudeci prema izjavama nakon Trentina.Jel moguce da konacno pokusava nesto izmislit i novo probat umjesto da samo po ustaljenim sablonama radi

Izgleda da smo bili na pragu potpisa sa Chicharitom ali je Mazzari odbio zato sta je po njemu ovaj previse slican Icardiu.
Ja osobno bi volio da on dođe jer imamo manjak napadaca i mislim da nebi bio skup posto je Van Gaal navodno reka da mu nije potreban.
Ja osobno bi volio da on dođe jer imamo manjak napadaca i mislim da nebi bio skup posto je Van Gaal navodno reka da mu nije potreban.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne znam za ostale, ali moje zapazanje je da odavno u Interu nije vladala zdravija atmosfera. Nekako se vidi da momci rade bez nekog prevelikog pritiska, valjda sto ni ocekivanja navijaca nisu velika. Polako svi prihvacamo ovaj proces rebuilidinga i svjesni smo da uspjeh nece doci odmah i da je za to potrebno vremena i strpljenja.
@Tritolone
I ja sam to procitao. kao trazi nekoga od trojca Jovetic, Lamela, Cerci. A Chicharito bas nije slican Icardiju, on moze igrati i povucenog napadaca, trba to neko javiti trenerskom magu.
@Tritolone
I ja sam to procitao. kao trazi nekoga od trojca Jovetic, Lamela, Cerci. A Chicharito bas nije slican Icardiju, on moze igrati i povucenog napadaca, trba to neko javiti trenerskom magu.
Call the coroner!
M"Vila, Krhin i Vidara sumnjam da su nas kostali i 5 miliona, Medel takodjer na posudbu bi trebao doci, zelim da vjerujem da se cuva novac za dobrog napadaca.. Kad se sjetim prosle sezone, i kad dodjemo do gola nema ko da ubaci loptu u mrezu kad se stvori prilika.. Zelja je Jovetic, ali nista od toga... Moze i Cerci...
Na Doda sam kao treceg mislio
Sto se tice jos jednog ofenzivca kojeg ce uzet samo se nadam da to nece biti Osvaldo ili Cerci.

Sto se tice jos jednog ofenzivca kojeg ce uzet samo se nadam da to nece biti Osvaldo ili Cerci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.