Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Pratio sam nba dugo , i do svoje smrti cu se sjecat ovog teaguea najgori pg na svijetu ! tejlor je za njega magic ...
Valjda ce dobru igru i prenijeti na sutrasnju utakmicu. Dobar u odbrani i solidan u napadu.
Kolko se sam raja u dvorani razocara kad Mirza masi tricu, kilometarski uzdah
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Hoce ljudi sa Evansom skokova
Zasra malo Mirza na kraju, ali generalno jako dobro.
Zasra malo Mirza na kraju, ali generalno jako dobro.
-
lucif3R666
- Kontakt:
skup botova 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
haha i ja sam to primijetiobega_afc je napisao/la:Kolko se sam raja u dvorani razocara kad Mirza masi tricu, kilometarski uzdah
Ovaj Gutierez savrsena podloga za ovog geja u ekipi, idu mi jedan uz drugog totalno 
Mirza sasvim solidna partija veceras, napokon.
Mirza sasvim solidna partija veceras, napokon.
#Voajeroljupci na respiratorima.
vidi Andersona, k'o siroče 
Ovo postaje smiješno. Odigrao je maestralno u prvom poluvremenu da bi Kidd sačekao garbage time u drugom dijelu. Od prvog dana u NBA Nets-i su potpuno pogrešan tim za igrača kao što je Mirza. On se toliko trudi u odbrani da se bez razloga iscrpi. Najgore je kada izleti na tricu i ispruži ruku poslije čega leđima okrenut trči u odbranu, potpuno besmisleno.
Igra sa nekim polovnjacima koji soliraju, a nikad nije imao zaista trenera iza sebe da mu daje maksimalnu podršku. Nije ga išlo, okej, ali stavljati neke igrače ispred njega je smiješno.
I dalje jedva čekam dan kada će otići iz ovih Nets-a, čim to jedan Rus vodi ne može biti normalna ekipa ni po čemu. Čekam i playoff da odmah ispadnu jer nisu ni dovoljno jaki da izbace nekoga osim Hawks-a koji igraju bez pola tima a i u tu bi bilo upitno.
Igra sa nekim polovnjacima koji soliraju, a nikad nije imao zaista trenera iza sebe da mu daje maksimalnu podršku. Nije ga išlo, okej, ali stavljati neke igrače ispred njega je smiješno.
I dalje jedva čekam dan kada će otići iz ovih Nets-a, čim to jedan Rus vodi ne može biti normalna ekipa ni po čemu. Čekam i playoff da odmah ispadnu jer nisu ni dovoljno jaki da izbace nekoga osim Hawks-a koji igraju bez pola tima a i u tu bi bilo upitno.
Chinaglia je napisao/la:vidi Andersona, k'o siroče
Na kraju 9 poena uz sut iz igre 4-7 (57%), od cega je za 3 poena 1-3(33%). Imao je jos i 4 skoka, 3 asistencije, dvije ukradene i dvije izgubljene lopte. Ukupno odigrao 18 minuta.
Nakon duze vremena jedna solidna partija Mirze i nadam se da je ovo samo pocetak vracanja u pravu formu. Sljedeca utakmica je vec za 23 sata protiv Raptorsa.
Nakon duze vremena jedna solidna partija Mirze i nadam se da je ovo samo pocetak vracanja u pravu formu. Sljedeca utakmica je vec za 23 sata protiv Raptorsa.
Kad ga kreno sut stavio ga na klupu na duzi period da se ohladi. Moglo je ovo puno bolje al zadovoljan sam.
[youtube][/youtube]
- storm_raider
- Kontakt:
Mogao je veceras ici preko 20 poena, igralo mu se bas. Malo nelogicna izmjena u prvom poluvremenu je to poremetila, ali Mirza je profesionalac. Ovo sada mnogo bolje izgleda i dobro je. Od njega neki prosjek ove sezone, raduju 3 lijepe asistencije. Volio bih ga vidjeti u malo jacoj fizickoj igri, pogotovo protiv dominantnih igraca, jer me niko ne moze uvjeriti da nema snage da se gura.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Blatche like.He jesam se ismijo kad sam to cuo u prenosu 
konacno je bio dobar sinoc, nadam se nastavku one igre u iducoj utakmici 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta je s kirilom i pirsom? Jesul ozbiljnije povrede,nmg nigdje nać
polako brate, samo sto se zavrsila utakmica 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: edin139, Google Adsense [Bot], Shategabri, VensanKasel i 20 gostiju.