Vels. Kada su svi zdravi, na raspolaganju imaju 16 igraca u EPL plus Balea. Od toga ih je 12 bilo standardno kada sam to pratio.dubrovnik je napisao/la:Svi su u ligama 5 a samo 7-8 repki u Evropi ima sve prvotimce koji su standardni u takvim klubovima. Nasi konkurenti u grupi nisu ni blizu tome. Izuzev Belgijanaca.Sabinho je napisao/la:Da dodam, ovo samo govori o jacini nase reprezentacije. Iskljucimo Cimirota zbog lose lige, Virtual kaze prvve opcije Pjanic i Besic to je ok a zamjene Vrancic/klupa u klubu, Prcic/ klupa u klubu i Zahirovic/klupa u klubu plus druga liga. Dalje, dodajmo i Medunjanina kao opciju /klupa u klubu kao i Salihovic koji malo klupa malo teren.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kako da te ja nakon ovoga shvatim ozbiljno? Zahirović dobio milion šansi i niko nije vidio kvalitet u njemu? Sjećaš li se ti tekme protiv Slovačke u Žilini, znaš li šta se tu desilo? Hajde malo proguglaj, pali Youtube. To je samo jedna tekma, a bilo ih je poprilično mnogo. Odlaskom Zahirovića naša igra se raspala i nismo se pronašli do dolaska Bešića.dubrovnik je napisao/la:E svasta, a Zahirovic nema sta vise traziti u repki. Milion je sansi dobio i niko ne vidje kvalitet u njemu. Na nasu zalost od toga nema nista.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako bi igrali u paru Vrancic i Pjanic to naravno znaci da bi igrali bez ijednog defanzivnog veznog i sa dvojicom centralnih veznih. Vrancic nije defanzivni vezni. Zahirovic je daleko od standardnog igraca a da ne govorimo koliko je igrao proslu sezonu.Virtu4l je napisao/la:Vrančić naravno, u paru sa Pjanićem. Zahirović je drugoligaš, ali i ta druga liga je među 15 liga u Evropi, dok naša nije ni među 40.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 feb 2015, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vrijedi njemu objasnjavati. Covjek otvoreno kaze da ne treba zvati nikog iz nase lige. Najbolje je da je ugasimo, a ova djeca sto ovdje sutaju loptu ako docekaju 22 godinu u Bosni vec se mogu pozdraviti sa karijerom, to je razmisljanje virtuelnog. Odlican je troler nema sta.
Laku noc vam zelim.
Laku noc vam zelim.
1946
Vels ni priblizno nije kvalitetan kao nasa repka. To ne zelim niti usporedjivati smijesno mi je brate.Sabinho je napisao/la:Vels. Kada su svi zdravi, na raspolaganju imaju 16 igraca u EPL plus Balea. Od toga ih je 12 bilo standardno kada sam to pratio.dubrovnik je napisao/la:Svi su u ligama 5 a samo 7-8 repki u Evropi ima sve prvotimce koji su standardni u takvim klubovima. Nasi konkurenti u grupi nisu ni blizu tome. Izuzev Belgijanaca.Sabinho je napisao/la:Da dodam, ovo samo govori o jacini nase reprezentacije. Iskljucimo Cimirota zbog lose lige, Virtual kaze prvve opcije Pjanic i Besic to je ok a zamjene Vrancic/klupa u klubu, Prcic/ klupa u klubu i Zahirovic/klupa u klubu plus druga liga. Dalje, dodajmo i Medunjanina kao opciju /klupa u klubu kao i Salihovic koji malo klupa malo teren.
Mani se patetike, ako iko zagovara igrače iz naše lige, to sam ja. Sa druge strane kad se od Cimirota pravi Nemanja Matić, e to neće da može. Nije Matić i neće nikad biti.Head je napisao/la:Ne vrijedi njemu objasnjavati. Covjek otvoreno kaze da ne treba zvati nikog iz nase lige. Najbolje je da je ugasimo, a ova djeca sto ovdje sutaju loptu ako docekaju 22 godinu u Bosni vec se mogu pozdraviti sa karijerom, to je razmisljanje virtuelnog. Odlican je troler nema sta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa i ne treba zvati nikog iz nase lige, ako je dobar on ce se sam probiti. A nasa liga je gora od hrvatske, a ja nisam za to ni da se iz te zovu osim ako bas nije neki slucaj poseban(tipa povrijedilo se sest centralnih veznih pa zvat Tinkeca). Nece reprezentacija nikad poboljsat ligu, to liga sama mora uradit.
Celik!3,2,2.
Cim si ti protiv njega ja sam siguran da je on na pravom putu. Da ga kojim slucajem podrzavas moram ti priznati da bi se zabrinuo za njegovu karijeru.
1946
Sta je li ono kad je usao zadnjih 20 minuta ako se dobro sjecam. To je tako nevidjena sprdnja da je i Mijajlovic kao provjereni fan Susica zasutao. A govorimo o njemu kao DM i covjek je propao. Nema od njega nista kako goc ti mene shvacao. Trener u cvajti je rekao da momak ne zna osnove nogometne igre. Znas li sto to znaci. Jesi li ikada bio na nogometnom treningu ili cuo da je tako nesto trener rekao za ijednog igraca. Zahirovic je promasaj.Virtu4l je napisao/la:Kako da te ja nakon ovoga shvatim ozbiljno? Zahirović dobio milion šansi i niko nije vidio kvalitet u njemu? Sjećaš li se ti tekme protiv Slovačke u Žilini, znaš li šta se tu desilo? Hajde malo proguglaj, pali Youtube. To je samo jedna tekma, a bilo ih je poprilično mnogo. Odlaskom Zahirovića naša igra se raspala i nismo se pronašli do dolaska Bešića.dubrovnik je napisao/la:E svasta, a Zahirovic nema sta vise traziti u repki. Milion je sansi dobio i niko ne vidje kvalitet u njemu. Na nasu zalost od toga nema nista.
Ne može kad bombarduju svakim danom, sve Messi do Messija, jalovo pumpanje, a transfer rokovi prolaze... niko da kupi bar jednog od toliko Messija.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa i ne treba zvati nikog iz nase lige, ako je dobar on ce se sam probiti. A nasa liga je gora od hrvatske, a ja nisam za to ni da se iz te zovu osim ako bas nije neki slucaj poseban(tipa povrijedilo se sest centralnih veznih pa zvat Tinkeca). Nece reprezentacija nikad poboljsat ligu, to liga sama mora uradit.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zahirovic je ove sezone od 21 utakmice Bochuma odigrao 5 utakmica. ( oko 180 minuta ) I od tih pet u samo jednoj je bio starter. Odigrao je i jednu od pocetka za Bochum II. ( 90 minuta ) I ja sam za Zahirovica zbog starih zasluga samo ovoliko koliko on igra u zadnje dvije sezone nije dovoljno ni blizu ni da ostane u formi. Jedino Salatic bi mogao da bude konkurencija CImirotu jer on jeste pravi razbijac i niko vise trenutno.
Izlizana fraza klonova, bez dokaza i argumentacije, dokaz nemoći.Head je napisao/la:Cim si ti protiv njega ja sam siguran da je on na pravom putu. Da ga kojim slucajem podrzavas moram ti priznati da bi se zabrinuo za njegovu karijeru.
Kojih 20 minuta i koji Mijajlović, kakva sprdnja? Momak jesi li ti gledao utakmicu? Zahirović je tada zaustavio igrača koji nas je pojeo i koji se poigravao sa Mujdžom, eliminisao je najveću opasnost po naš gol.dubrovnik je napisao/la:Sta je li ono kad je usao zadnjih 20 minuta ako se dobro sjecam. To je tako nevidjena sprdnja da je i Mijajlovic kao provjereni fan Susica zasutao. A govorimo o njemu kao DM i covjek je propao. Nema od njega nista kako goc ti mene shvacao. Trener u cvajti je rekao da momak ne zna osnove nogometne igre. Znas li sto to znaci. Jesi li ikada bio na nogometnom treningu ili cuo da je tako nesto trener rekao za ijednog igraca. Zahirovic je promasaj.
Fakat ne mogu da vjerujem
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zahirovic je bio solidan za reprezentaciju i zbog svoje borbenosti ponekad i jako dobar samo on u zadnje dvije godine ne igra skoro nikako. To vise nije isti igrac. Cak i jedan Mujdza ako ove sezone bude igrao ovako malo polako ce padati u kvalitetu njegova igra ( koliko god dobar bio ) jer ce mu faliti utakmica. I vec sada treba razmisljati o mogucim alternativama mozda za njega. ( Martic, Susic pa i DIlaver ) A Mujdza je bar igrao prosle sezone jedan broj utakmica kao i za reprezentaciju samo ako nastavi ovako nebi ni on trebao igrati a kamoli Zahirovic koji vec drugu sezonu neigra.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 feb 2015, 01:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo sto pojedinci pisu je i vise nego smijesno. Zahiroviceve zasluge su jako upitne i ko zna gdje bi Besic sada bio da je dobijao sanse kao Zahirovic. Zamisli mu izjave trenera u cvajti. Ne zna osnove nogometne igre. Nema vise, to je kraj. Momak je tu bio igrao je koliko je mogao trcao koliko je mogao ali od njega kruha nema. Propao je do kraja. Nema mjesta u cvajti a ne u nasoj repki. Salatic je miljama ispred njega a ovaj mali Cimirot nisam pametan. Ali ja bi ga osobno rado pokusao pogurati. Taj tip igraca nemamo uopce u repci.Ajax je napisao/la:Zahirovic je ove sezone od 21 utakmice Bochuma odigrao 5 utakmica. ( oko 180 minuta ) I od tih pet u samo jednoj je bio starter. Odigrao je i jednu od pocetka za Bochum II. ( 90 minuta ) I ja sam za Zahirovica zbog starih zasluga samo ovoliko koliko on igra u zadnje dvije sezone nije dovoljno ni blizu ni da ostane u formi. Jedino Salatic bi mogao da bude konkurencija CImirotu jer on jeste pravi razbijac i niko vise trenutno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kod nas ako ne zna igrati da loptom odmah ne zna osnove. Za njegovu poziciju i ne treba znati igrati fudbal, bitno je da cita igru dobro, i da trci puno, a to hoce li gurnuti Dzeku u sansu je manje bitno. I istina je da je on uvijek malo slabije igrao po klubovima, ali ni prvi ni zadnji takav igrac. Nek jednostavno u repki pokazuje ono sto ne moze u klubu. Dok je koristan i zvati ga.
Celik!3,2,2.
Zašto preskoči Slovačku momčino? 20 minuta i Mijajlovićdubrovnik je napisao/la:Ovo sto pojedinci pisu je i vise nego smijesno. Zahiroviceve zasluge su jako upitne i ko zna gdje bi Besic sada bio da je dobijao sanse kao Zahirovic.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije on nikog zaustavio usaao je kad je ovaj umro. Ako se sjecam dobro. Usao je na poziciju desnog beka i Mijajlovic je zahvalio bogu kad je waiss izasao. Ponavljam ne da mi se googlati ali mislim da se sjecam. Taj igrac je tolika krampa da je samo Susicu mogao igrati. Niti on ne poznaje osnove nogometne igre.Virtu4l je napisao/la:Izlizana fraza klonova, bez dokaza i argumentacije, dokaz nemoći.Head je napisao/la:Cim si ti protiv njega ja sam siguran da je on na pravom putu. Da ga kojim slucajem podrzavas moram ti priznati da bi se zabrinuo za njegovu karijeru.
Kojih 20 minuta i koji Mijajlović, kakva sprdnja? Momak jesi li ti gledao utakmicu? Zahirović je tada zaustavio igrača koji nas je pojeo i koji se poigravao sa Mujdžom, eliminisao je najveću opasnost po naš gol.dubrovnik je napisao/la:Sta je li ono kad je usao zadnjih 20 minuta ako se dobro sjecam. To je tako nevidjena sprdnja da je i Mijajlovic kao provjereni fan Susica zasutao. A govorimo o njemu kao DM i covjek je propao. Nema od njega nista kako goc ti mene shvacao. Trener u cvajti je rekao da momak ne zna osnove nogometne igre. Znas li sto to znaci. Jesi li ikada bio na nogometnom treningu ili cuo da je tako nesto trener rekao za ijednog igraca. Zahirovic je promasaj.
Fakat ne mogu da vjerujem
@dubrovnik vidjecemo. U globalu, mi imamo Dzeku i Pjanica a oni Ramseya i Balea. Je li smijesno ili nije pokazuju i njihovi rezultati u kvalifikacijama. Vidjecemo kakvi cemo se mi vratiti iz Belgije, a ne znam ni kakvi bi se vratili iz Velsa da im nisu bili povrijdjeni Allen i Ramsey.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Weiss umro u 50. minuti? Ne lutko moja, Weiss je izašao kad smo poveli 1-2, a umjesto njega je ušao napadač.dubrovnik je napisao/la:Nije on nikog zaustavio usaao je kad je ovaj umro. Ako se sjecam dobro. Usao je na poziciju desnog beka i Mijajlovic je zahvalio bogu kad je waiss izasao. Ponavljam ne da mi se googlati ali mislim da se sjecam. Taj igrac je tolika krampa da je samo Susicu mogao igrati. Niti on ne poznaje osnove nogometne igre.
Samo nastavi... uživam
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ama nisu ni nasi bili svi zdravi a trener nam je bio dibidus puko. Radio je zadnji dio svoga staza protiv nas.Sabinho je napisao/la:@dubrovnik vidjecemo. U globalu, mi imamo Dzeku i Pjanica a oni Ramseya i Balea. Je li smijesno ili nije pokazuju i njihovi rezultati u kvalifikacijama. Vidjecemo kakvi cemo se mi vratiti iz Belgije, a ne znam ni kakvi bi se vratili iz Velsa da im nisu bili povrijdjeni Allen i Ramsey.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, CAGarfia, Edincapitano, FerdinandF, ferrovieresa, Goalgetter, gringoBasJa, haklamas, jasmin10, Micron, random11, s4mke, tutankamon1905 i 74 gosta.