Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: Chat
instaliro sam sinoc fifu 11
moram se naviknut igrat pa da oderem real 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kolko para ?DAVID VILLA je napisao/la:Pozz svima...![]()
Joj ljudi ne mogu se nikako naviknut na ovaj mis novi,moze mi stat u ruku kolko je mal
![]()
al nek je on dobar i kvalitetan to je bitno
mozel se nekako na chromu nastimat da ne ostaje historija posjecenih stranica ??? 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
lijep golcic...ako ko igra fm11 danas je izasao patch za bosansku ligu gdje su obradjena premier,prva i druge lige...
lijep golcic...ako ko igra fm11 danas je izasao patch za bosansku ligu gdje su obradjena premier,prva i druge lige...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mogu pretpostaviti šta si posjećivao.T-MAC je napisao/la:mozel se nekako na chromu nastimat da ne ostaje historija posjecenih stranica ???
You'll never walk alone.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
http://www.rijaset.ba/VolimLiverpool je napisao/la:Mogu pretpostaviti šta si posjećivao.T-MAC je napisao/la:mozel se nekako na chromu nastimat da ne ostaje historija posjecenih stranica ???
nemoj....VolimLiverpool je napisao/la:Mogu pretpostaviti šta si posjećivao.T-MAC je napisao/la:mozel se nekako na chromu nastimat da ne ostaje historija posjecenih stranica ???
nista posebno...samo nesto za opustanje...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Pa kad se vec opustis sta ti fali da sam historiju obrisesT-MAC je napisao/la: nemoj....![]()
pa kako da brisem...bi ja sad rado se uhvatio brisanja...al ne znam,gdje.,sta kako...delija je napisao/la:Pa kad se vec opustis sta ti fali da sam historiju obrisesT-MAC je napisao/la: nemoj....![]()
edit:
evo ga...ciao ciao historija...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ljudi pobjedio sam u fifi real 3-0 villa 2 gola i messi 1 , reko da snimim pa da ovdje postavim kad sam otiso tamo da iskopiram u program jedan samo sivo,nista se nije snimilo,valjda jer je preko citavog ekrana...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Moze li neko da mi da program da mogu izrezat neki klip recimo od 1:00 - 2:30 i to 
Imaš Windows Live Movie Maker već snimljen na Windowsu, ali ako slučajno nemaš skini ga, čas posla...Samo F.K.S !! je napisao/la:Moze li neko da mi da program da mogu izrezat neki klip recimo od 1:00 - 2:30 i to
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
- bavaraccccc
- Kontakt:
Anarhijakakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110331103
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Definitivno je prije lakse bilo.bavaraccccc je napisao/la:Anarhijakakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110331103policajac je danas jedno od rijetkih zanimanja od kojeg se moze normala ziviti,ali "mali" je problem upasti na akademiju!
![]()
- moustapha
- Kontakt:
Zna li neko možda kako da u Top Elevenu (na fb-u), igrača koji se želi penzionisati "odgovorim" od toga i spriječim ga u tome, te da još uvijek igra...
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- neutralan__
- Kontakt:
Ja mislim da se to ne moze.AulleTa je napisao/la:Zna li neko možda kako da u Top Elevenu (na fb-u), igrača koji se želi penzionisati "odgovorim" od toga i spriječim ga u tome, te da još uvijek igra...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Donnie Darko
- Kontakt:
zna li neko gdje mogu skinut vecernju skolu, drugu sezonu, al da linkovi nisu sa rapidshaea. moze i torrent, ali sumnjam da ima koji dobar sa obzirom da sam sve prerovio al svi su zakurac.
ili jos bolje, jel postoji nekakav fazon da ne moram cekat izmedju dva skidanja na rapidshareu, nekakav besplatan premium ili nesto slicno?
ili jos bolje, jel postoji nekakav fazon da ne moram cekat izmedju dva skidanja na rapidshareu, nekakav besplatan premium ili nesto slicno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.