PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Rigoletto
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 09 maj 2016, 18:41

Agamemnon je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Tobejarabi.
Ja se iznerviram i napisem svasta i opsujem,slabi zivci,ali je li moguce ovo pobogu brate.
Ustani Tito da ja legnem,Pastrmko zagrni. :damn:
Vodi @Franto sa teme i vracaj se, sve ti je oprošteno. Spremit cemo ti svecani docek ako treba..
Evo, likvidiraj me sa osmijehom na kucnom pragu, samo ga vodi.
Upalim tv,Politika,kupim novine politika, udjem na yebena prepucavanja na forumu,Franto@ pici preko Igmana okacio smajser o rame i dere se pokret drugovi. Nemoguce.
Nekada smo se znali posteno nasmijati pa kome god,ode sve u ****.
austrijske televizije i tiskovine ne pišu o politici u BiH. ne seri krleža
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 18:42

wobly92 je napisao/la:De bolan, dobro te više :facepalm:
Ne znaju se saliti na vjerskom, nacionalnom i svakom ostalom nivou pa zapocinju rasprave umjesto da prime "punch" i pokusaju vratiti, na temi smo prepucavanja. Ne znam sta se ti mijesaj :facepalm:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 maj 2016, 18:43

Sloki je napisao/la:Potenciranje bosnjastva i islama danas u Sarajevu se naziva antifasizam, a protivnici takvih ideja su fasisti i islamofobi :crazy: Cak ni bosanstvo Tuzle im ne mirise :urnebes: Bravo, bravo islamofasisti :damn: Nemojte se pitati zasto vas ljudi ne vole, samo prosetaj ulicom i zaviri u sebe :oops:

Smrt fasizmu, Sloboda Tuzla!
Goli otok vrišti za tobom, samo ne znam sto te administracija ne posalje negdje drugo....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 maj 2016, 18:45

sloki nije ni srbin ni hrvat ni bosnjak, on je isprdak nastao parenjem partizanskog kurira i divokoze

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 maj 2016, 18:46

Rigoleto,@
Oprosti zaboravio sam da u tvoje selo jos nije stigla satelitska,o drugim stvarima da ne pricamo.
NetTv :ljepota:
A bosanske tiskovine mozes kupiti gdje oces djecko,nase, srpske,sport. ..cak i ovdje,mos misliti.
Ali nema to u tvom selu.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 09 maj 2016, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 maj 2016, 18:49

Ljudi stop, niko da pisno franti nije, pusti junaka da vidimo sta jos misli.
Nastavi slobodno Kasandra, pusti njih sta oni znaju.
#izdrzifranto :bih:

Evo ga **** glavu svoju blentavu, prevario je one tamo sad dosao vamo nas zezat

slika
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 09 maj 2016, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 maj 2016, 18:50

Znači ti si taj famozni Krleža.

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 18:55

maroonGiant je napisao/la:Sta ti imas protiv Bosnjaka, najbrojnijeg naroda u BiH?
Nemam nista protiv Bosnjaka i islama. Naprotiv. Ali imam protiv potenciranja istog, pogotovo jer zivimo u drzavi sa tri etnije i tri konfesije. Pogotovo u gradu, koji je glavni grad drzave Bosnjaka, Srba i Hrvata. Ne znam da li ti sta znaci rijec sekularizam, ali to je ono sto se trazi :thumbup:
Sa druge strane, upravo najbrojniji narod mora podnijeti salu na svoj racun u kulturnom i svakom drugom smislu opstanka drzave. Srbi su se naljutili kao najbrojniji narod u Jugi, pa smo vidili sto se zbilo 90-ih. Razmisli o tome :idea:
I drug kod nas ima svega i svacega i niko se ne naljuti kad se przzamo na te teme. Samo zadojeni ne znaju podnijeti salu kuknjava
Poznajem licno Sarajlije, koji se sprdaju na Arape i sve ostalo sto je aktuelno u seheru. Nisi gledao nadrealiste :?: :facepalm:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 09 maj 2016, 18:57

Agamemnon je napisao/la:Rigoleto,@
Oprosti zaboravio sam da u tvoje selo jos nije stigla satelitska,o drugim stvarima da ne pricamo.
A bosanske tiskovine mozes kupiti gdje oces djecko,nase, srpske,sport. ..cak i ovdje,mos misliti.
Ali nema to u tvom selu.
jedan čistač toaleta si takvo nešto ne može priuštiti

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 maj 2016, 18:58

Rigoletto je napisao/la:
Ali nema to u tvom selu.
Sto se meni zalis, nadji bolji posao.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 19:01

Skver je napisao/la:Ljudi nemojte sta zamjeriti, drug Franto je ranjen za vrijeme gledanjafilma "Bitka na Neretvi" kad je isao organizovano sa skolom gledati film.....slucajno ga pogodio drug Bato Zivojinovic.....bio rikoset, Bato pogodio slucajno drvo, a metak se odbio i kroz filmsko platno pogodilo naseg druga Frantu u vugla.
:thumbup:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 maj 2016, 19:03

Sloki je napisao/la: Nemam nista protiv Bosnjaka i islama. Naprotiv. Ali imam protiv potenciranja istog, pogotovo jer zivimo u drzavi sa tri etnije i tri konfesije.
Sam sebe pobijaš...A i svoje sugrađane također omaložavaš, ima i kod nas muslimana. Ohladi malo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 09 maj 2016, 19:10

wobly92 je napisao/la:
Sloki je napisao/la: Nemam nista protiv Bosnjaka i islama. Naprotiv. Ali imam protiv potenciranja istog, pogotovo jer zivimo u drzavi sa tri etnije i tri konfesije.
Sam sebe pobijaš...A i svoje sugrađane također omaložavaš, ima i kod nas muslimana. Ohladi malo.
Naravno da ima. Ali kako je ovo kontradiktorno?
Ponavljam, u ratu kod nas u Tuzli se ne bi ocuvala multikulturalnost da nije bilo tolerancije i postovanja, ali i opustenosti. Przzale su se sve konfesije, samo kako koji naleti. Nije mi jos nijedan naletio, da ga opalim po Isusu itd. Nema tabua. Jel zabranjeno samo po islamu ili po svim konfesijama ovdje na forumu? Onako po humoru iz nadrealista, mislim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 19:43

Sloki je napisao/la:
maroonGiant je napisao/la:Sta ti imas protiv Bosnjaka, najbrojnijeg naroda u BiH?
Nemam nista protiv Bosnjaka i islama. Naprotiv. Ali imam protiv potenciranja istog, pogotovo jer zivimo u drzavi sa tri etnije i tri konfesije. Pogotovo u gradu, koji je glavni grad drzave Bosnjaka, Srba i Hrvata. Ne znam da li ti sta znaci rijec sekularizam, ali to je ono sto se trazi :thumbup:
Sa druge strane, upravo najbrojniji narod mora podnijeti salu na svoj racun u kulturnom i svakom drugom smislu opstanka drzave. Srbi su se naljutili kao najbrojniji narod u Jugi, pa smo vidili sto se zbilo 90-ih. Razmisli o tome :idea:
I drug kod nas ima svega i svacega i niko se ne naljuti kad se przzamo na te teme. Samo zadojeni ne znaju podnijeti salu kuknjava
Poznajem licno Sarajlije, koji se sprdaju na Arape i sve ostalo sto je aktuelno u seheru. Nisi gledao nadrealiste :?: :facepalm:
TI SI JEDINI KOJI TO POTENCIRAS, DANIMA SAMO SPOMINJES NEKE ARAPE, TURKE, MUSLIMANE I KALIFAT i zelis srozati Sarajevo na svaki moguci nacin. Meni si povukao zivac radi ovoga sto radis da bi ti **** sve poremeceno u ovom trenutku iako nisam musliman, zamisli tek kako se ti ljudi osjecaju kada ovu bolest citaju, ti ne prihvatas razlicite ljude sto je i odlika Sarajeva od osnivanja, po cemu smo svjetski poznati i ok onda, to je tvoj izbor ali zasto pljuvanje multietnicnosti, vjera, ljudi, samo zato sto nisu kao ti?! Jesi li se na planini rodio? Uzivaj u svom poremecenom i bolesnom zivotu jado jadni. Hvala dvojici Tuzlaka sto su mi poslali poruke da ne generalizujem sve ljude samo zbog toga jer si ti takav, znate da necu i vidite da se samo njemu obracam, nemate brigu :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 maj 2016, 19:46

Ajjjjjj Sezame otvori se :D

Ovo Kasandra veli pa kaže "Ponavljam, u ratu kod nas u Tuzli se ne bi ocuvala multikulturalnost da nije bilo tolerancije i postovanja, ali i opustenosti"

Tolerancije i postovanja dobro ali opustenosti u ratu :urnebes:
Cuj on da opali po Isusu ;) ko ti daje pravo supak jedan da ti pominjes religiju bilo ciju, ako te opalim smrdljivom carapom sanjat ces džejsona I fredija u isto vrijeme.
Ti nisi Tuzlak, ni navijac Slobode ti si gumeni muflon mrznjom nadojeni tockonja.
Bolan forumska luda, Solinas ludi ti se ibreti znaci na kucnom te pragu bas treba istrest iz tih kaloša dronjak.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 maj 2016, 20:19

Agamemnon je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Ali nema to u tvom selu.
hahahah Rigi nisko si pao Krleža ti zaćera
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 maj 2016, 20:35

EKSKLUZIVNO: Edis Mulalić potpisao za Naft Al-Wasat SC

Irački prvak potpisao bivšeg stratega Plavih s Grbavice.

Izjava popularnog Sablje za sportsport.ba: "Ako treba ja ću poginuti u Azijskoj Ligi Prvaka"

Izjava predsjednika Naft-a Abbasa Fakhruddina "Čim smo čuli gospodina Mulalića da deveti put zaredom izražava želju da gine morali smo ga dovest, pogotovo što smo računali na veliku vjerovatnoću da ćemo igrati protiv sunitskih klubova u ligi prvaka."

Prema riječima čelnika kluba, po klauzuli popularni Sablja smije ginuti samo u gradovima sa većinskim sunitskim stanovništvom a klub će mu za to obezbjediti sredstva i pristup pirotehničkim materijalima.
Nullius in verba

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 09 maj 2016, 20:37

Heller je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la: jedan čistač toaleta si takvo nešto ne može priuštiti
hahahah Rigi nisko si pao Krleža ti zaćera
Jedan je cistac beckih klozeta.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 maj 2016, 20:38

Pisi s jednog acc, navikli smo sad na frantu. Ti nisi interesantan.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 maj 2016, 20:41

MuhamedTM je napisao/la:Pisi s jednog acc, navikli smo sad na frantu. Ti nisi interesantan.
Kako deluzije Muho? Jel jos uvijek umisljas da nekom zacerujes na forumu?
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Pablo11, ristagrad i 18 gostiju.